wruszka 152 Zgłoś post Napisano 15 Listopad Dnia 11.11.2019 o 01:51, Precedens napisał: To może po prostu konkurs na zjeba roku ? Tego chyba jeszcze nie było ? już mamy wytypowanego zwycięzcę 1 1 Assasin i Kurewna zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blade loki 16 Zgłoś post Napisano 15 Listopad Dnia 11.11.2019 o 02:25, kajabuza napisał: @Precedens ale na jakiej podstawie to ocenić? Są debile i są zdrowo jebnięci, pozytywnie... Największy Zjeb Roku - dobre, tylko właśnie: jak to ocenić i jak zdefiniować zjeba? Podobają mi się też propozycje @lllllllllllllll i @kajabuza. 1 lllllllllllllll zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forum.dopalamy.com 709 Zgłoś post Napisano 15 Listopad (edytowany) Wszystko fajnie, ale sponsora nie ma Każdy chętny na konkurs itd. Może jakieś wpisowe u chętnego vendora a zwycięzca zgarnia pulę w postaci paki za nią? Wg mnie konkurs na amatorską piosenkę byłby ciekawy w pyte Edytowano 15 Listopad przez kajabuza 2 lllllllllllllll i blade loki zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lllllllllllllll 197 Zgłoś post Napisano 16 Listopad 12 godzin temu, kajabuza napisał: Wszystko fajnie, ale sponsora nie ma Każdy chętny na konkurs itd. Może jakieś wpisowe u chętnego vendora a zwycięzca zgarnia pulę w postaci paki za nią? Wg mnie konkurs na amatorską piosenkę byłby ciekawy w pyte kiedyś chyba proponowaleś coś takiego jak Lotto, zanim pojawił się monster jeszcze. pomysł dobry i można go połączyć z konkursem: chętni uczestnicy zrzucają się po kilka złotych, pula idzie do vendora, który z tej kasy "funduje" nagrodę/dy. temat do ustalenia, może być piosenka o ulubionym sklepie, figurka ulubionego użytkownika/admina albo grafika, np: zima oczami usera pod wpływem ...lub insze propozycje, w każdym razie zmuszające do kreatywnego działania, a zapobiegające marazmowi emocje gwarantowane. 4 sampel, forum.dopalamy.com, blade loki i 1 inny zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wruszka 152 Zgłoś post Napisano 17 Listopad konkurs na najlepszy projekt karty do wiadomo czego które później można byłoby kupic? 2 P$YCH0N4UT4 i Assasin zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blade loki 16 Zgłoś post Napisano 19 Listopad I co z tym konkursem? Może by zrobić ankietę, wpisać kilka propozycji i głosować... ? 1 wruszka zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PerlaExport 105 Zgłoś post Napisano 26 Listopad Dnia 8.11.2019 o 15:28, ercek napisał: ja mam pomysł na nagrody jakies fajne kalendarze z dopalamy Kalendarz z dopalamy to było by coś :D Kolek swojego czasu wysyłał kalendarze miałem na każdy rook :) Pamiętacie te kalendarze od niego hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurewna 611 Zgłoś post Napisano 26 Listopad Dawać konkurs na kartę bo mi do kibla przypadkiem wpadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PROboszczu [#FreeGarnek] 1385 Zgłoś post Napisano 26 Listopad po mojemu to chuj w ten konkurs, ja osobiście jestem za tym, aby powróciło "DOPALAMY AWARDS" 2 horsii i GarrySniffer zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olkoholik 193 Zgłoś post Napisano 29 Listopad (edytowany) Dnia 14.11.2019 o 20:46, davidoff napisał: Dobrym pomysłem byłby konkurs przedświąteczny i było by fajnie gdyby było kilka dziedzin do wykazaniu się w konkursie i najlepiej gdyby do niego podłączyli się Ci najsolidniejsi vendorzy, a administracja oraz Ci z największą reputacją wybieraliby laureatów. Taki luźny pomysł ode mnie. Pozdrawiam Jestem za. Proponowane kategorie: Poetycka (?) - Polegałaby na napisaniu wiersza,poematu,rymowanki czy tam chuj wie czego o forum,oczywiście w klimacie swiątecznym. Muzyczna - Napisanie tekstu piosenki/nagranie piosenki Artystyczna - Narysowanie/wyklejenie czegoś czy tam zrobienie czegoś. Artystyczna,ale "komputerowa" - Zrobienie jakiejś pracy graficznej w jakims programie np.Photoshop itp (program raczej dowolny) Losowanie - Zgłosić mógłby się każdy i za pomocą jakiejś strony wylosowałoby się jedną osobe ktora coś wygrywa (najlepiej byłoby nagrać filmik z tego). Ewentualnei jeszcze kategoria: "Pupilek" osoba która najbardziej wchodziłaby w dupę dla vendora wygrałaby (traktowac z przymrużeniem oka tą opcję ) @wruszka Twój pomysł też bardzo fajny.Kartę wygrałoby parę osob a reszta,której by się nie pofarciło mogłaby przez jakiś czas ową karte kupic. Edytowano 29 Listopad przez Olkoholik 2 wruszka i GarrySniffer zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GarrySniffer 697 Zgłoś post Napisano wtorek o 21:41 (edytowany) Dawać mnie konkurs poetycki to wam #HarryPoeta pierdolnie epopeję forumową niczym Homer Odyseję albo Mickiewicz Pana Tadeusza. Edytowano wtorek o 22:09 przez GarrySniffer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach