Gość Synchro Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2018 (edytowany) Nie mam pojęcia co zrobiliście z wątkiem o Mocarzu, ale pierwsze 10 stron działu nie ma o nim tematu a chciałem się podzielić informacjami o składzie, które w końcu udało się znaleźć: "Liczne zatrucia stwierdzone w lipcu 2015 roku były konsekwencją wypalenia preparatu "Mocarz", w który materiał roślinny nasączony był prawdopodobnie syntetycznym kannabinoidem o nazwiem MDMB-CHMICA (Adamowicz, 2016) [dopiska Synchro: na forum pojawiły się informacje, jakoby sam kolek przyznał się, że proporcja wynosiła 1:7], choć w sładzie produktu o takiej nazwie wykrywano rownież m.in UR-144, XLR-11, BB22 i 5F-PB-22." https://gis.gov.pl/images/środki_zastępcze/śz/gis-dporadnik_nowe_narkotyki_w_polsce.pdf Jeśli moderator znajdzie jakimś cudem wątek o Mocarzu, niech przeklei post. Byle nie do działu partnerskiego. Edytowano Kwiecień 4, 2018 przez Synchro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luks1985 4219 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2018 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Synchro Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2018 Nie mam w zwyczaju pisać ważnych rzeczy w działach które znikną, gdy ktoś nie zapłaci paru tysięcy zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hwyl Nofio 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2018 Da się to jeszcze kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlackDaughter 0 Zgłoś post Napisano 9 Styczeń Po nowelizacji ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii nie ma szans, nikt tego nie produkuje po tym jak się ludzie poprzekrecali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafcio1616 21 Zgłoś post Napisano 10 Styczeń Bo te maczany tak dziwnie działają na każdego i walić tolerke, ja bez tolerki jebne wiadro z tego i nic mi nie będzie, poszumi w głowie ale nie odetnie, ani się nie porzygam, a inny również bez tolerki weźmie to samo, małego buha z fifki i jeb odcina... Nie przewidywalne kurestwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belmondziak69 239 Zgłoś post Napisano 10 Styczeń Kanna buduja szybko tolerancje, i tak to wygląda że dawka która wyśle do grobu osobe która nie miała styczności z kanna, osobie z tolerka da sredniej mocy faze... Więc tu nie ma co porównywać takiego działania a dodatkowo duzy wpływ mają na takie działanie warunki fizjologiczne bo ludzie są różni... Mocarz był na chminace 1:8 która jest nadal osiagalna ale nie polecam tego nikomu, maczany to syf... 1 Nancy zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernst 6 Zgłoś post Napisano 6 Marzec (edytowany) Dnia 10.01.2019 o 23:56, Safepass napisał: Kanna buduja szybko tolerancje, i tak to wygląda że dawka która wyśle do grobu osobe która nie miała styczności z kanna, osobie z tolerka da sredniej mocy faze... Więc tu nie ma co porównywać takiego działania a dodatkowo duzy wpływ mają na takie działanie warunki fizjologiczne bo ludzie są różni... Mocarz był na chminace 1:8 która jest nadal osiagalna ale nie polecam tego nikomu, maczany to syf... Ten z 2015 to było coś czego nie da się opisać słowami, przypadkiem dano mi tego spróbować i to tylko jednego bucha może i na szczęście bo nie wiem jak bym przeżył tą sobotę pracującą. Nawet zmiksowane grzyby połączone z pilsami i poprawione scierwem zapite piwami/wodą/ spirytusem i przepalone gandziorą to pozamiatało jak to. tym bardziej że przed tym jak to wyszło to tą cząstkę boga co była paliłem wiadrami więc coś o tym wiedziałam. Raczej ta cała chminace nie dała by rady tak poskładać bardziej chyba to że był to miks tych substancji które miały stać się zakazane. Edytowano 6 Marzec przez ernst Dopisanie spostrzeżeń 1 PerlaExport zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pazyfea 1387 Zgłoś post Napisano 8 Marzec Według mnie ten mocarz był na 5F-AMB i dzięki fluorowi sie tyle osób poprzekręcało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PerlaExport 116 Zgłoś post Napisano 3 Grudzień Według mnie to on był na wszystkich przeterminowanych kanna które zostało kolkowi w magazynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ernst 6 Zgłoś post Napisano 3 Grudzień Już raczej się nie dowiemy, ale bomba porządna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach