force24 607 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 Pojawiłą sie reklama na dopku,twórze temat tu. Odrazu zaznaczam ze nie zamawiałem,nie wiem jaka jakość napisałem meila do nich ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keep it pale 1649 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 zachęcające zdjecie 3cmc a rowniez widac, ze robione przez ich sklep chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zvcvwtoi Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 (edytowany) drugi sklep kogos z top3 Edytowano Listopad 3, 2017 przez zvcvwtoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
force24 607 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 sklep hiro to nie jest,sklep besta raczej tez nie,fejków równiez odpada wiec pojecie top 3 to chyba nie jest na miejscu .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mefx69 13 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 z tego co zauważyłem pojawił sie tez sklep OGMast** i pillsy eti maja takie same nie wiem czy to ma jakieś znaczenie i czy te sklepy sa ze sobą powiązane ale temat OG jest zamknięty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zvcvwtoi Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 33 minuty temu, force24 napisał: sklep hiro to nie jest,sklep besta raczej tez nie,fejków równiez odpada wiec pojecie top 3 to chyba nie jest na miejscu .. w sumie masz rację top to top a popularność to popularność powiem tylko,że ceny są z kosmosu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
force24 607 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 zrozumiałem,info potwierdzone? czy jakies '' pomówienie'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zvcvwtoi Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2017 (edytowany) teoria nie jest moja nie dam sobie za nią nic obciąć ale znajomy dostal ostatni rzut dziwnych sampli od nich wszystkie nazywaly sie sunny i o dziwo nic z tego później nie weszlo na ich sklep a potem przypadkiem znalazl ten wlasnie sunny atom gdzie produkty i nazwy sie dokładnie pokrywały z tamtymi do tego zgadzają się zdjęcia i ceny a z tego co pisał to nawet takie detale jak widoczne cana w haszu sie zgadzały,po za tym nikt nie wprowadza na start topowych produktów i to high quality Edytowano Listopad 3, 2017 przez zvcvwtoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boshhh 157 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2017 Co do kontaktu i czasu wysyłki to jestem zdziwiony kontakt 10/10 i paka wyleciała jeszcze tego samego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keep it pale 1649 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 zobaczymy jak jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolekcja952 17 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 ktoś usuną mój komentarz dlaczego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
green2k 338 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 (edytowany) Dnia 3.11.2017 o 15:16, force24 napisał: sklep hiro to nie jest,sklep besta raczej tez nie,fejków równiez odpada wiec pojecie top 3 to chyba nie jest na miejscu .. Jak hiro jest w top3 to chyba jesteś w mega błędzie" Bo aktualnym top1 jest demoon który spierdolil z kasa Top2 vip który sypie kofeiny, tauryny do sortow powder Top3 legalchem który slrzedaje ceca jako 3jke Fakt poison hehe Haha sorry musia)em. Edytowano Listopad 5, 2017 przez green2k Fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Injection with a Poison 272 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 1 minutę temu, green2k napisał: Top3 legalchem który slrzedaje 3jke jako ceca. Chyba ceca jako trójkę 1 green2k zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fredek 54 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2017 Dnia 4.11.2017 o 07:42, boshhh napisał: Co do kontaktu i czasu wysyłki to jestem zdziwiony kontakt 10/10 i paka wyleciała jeszcze tego samego dnia to jutro pewnie dojdzie i napiszesz co nieco :-) dla mnie to kolejna ściema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolekcja952 17 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 dziś poleci pierwsze zamówienie od vendora zobaczymy jaki czas dostawy i jak z jakośćią 3jeczki ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
keep it pale 1649 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 uwaga użytkownicy ŻADNA ŚCIEMA! pobrane, wysłane tego samego dnia, dzisiaj odebrana lotka! ukazało się 3CMC jakość NO NIE MAM NIC DO ŻYCZENIA, MROWI RĘCE! COŚ PIĘKNEGO, PRZEZROCZYSTE KAMYKI, NIE MA MOWY O POMYŁCE CZY CEC. CEC RÓWNIEŻ OTRZYMANY, PRZEZROCZYSTY! sama trójka, załadowana, oczywiście chlor czuć tego brutala jak to on w zwyczaju ma! trójka jak u VIPa ta dobra, przezroczyste kamienie! megaaaaaaaaa! tego szukalem osobiście i znalazłem, zaufałem, on odwzajemnił i zyskał klienta! polecam ludziom uwielbiającym trójke 3 WujaKac2, boshhh i krak1984 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varbar 90 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 Ja również tracą otrzymałem w tygodniu recka z a-pihp powinna byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luks1985 4215 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 Tylko jedna ekipa od zawsze pojawiala sie jako .nl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Camomile Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 A jeden który od lat robi wały w ten sam sposób pojawił się tym razem jako .ru Więc nie ma zasady na takie gady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
force24 607 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2017 Odebrałem sample kurwa panowie powiem ze to jest najelspza tójka ( oczywiscie moim zdaniem) na rynku,ciezko sie kruszy pod kartą ,przezroczysty kryształ 0.6 podzielilem na na 4 węze czuc ten typowy taki jak przy starych dobrych sortach,który z kazdą sekunde wjezdza mocniej i przeradza sie w euforie ze speedm,mozesz gadac w sumie musisz bo sie nie da,o wszystkim i o niczym.Speed wyczuwalny czujesz sie swierzo ze tak powiem,chec na szlugi ogromna,oczy,szczena równiez lata ale pozytywnie Efekt Wow ( taki prawdziwy WoW ) około 25 minut potem słabnie pozostawiajac przyjemny stan,speedzik i kurewską ochote na dorzutke. Wspomne ze przypomina pakowannie z kosmosu,ale nic nie sugeruje. Recka tym razem w takim stylu,ujołem to najlepiej jak w tej chwili mogłem a jakis według schemaów nie odwierciedłaby mojego stanu w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach