bNq

Przetrzymywanie kanna

2 posty w tym temacie

Witam. Chciałbym poruszyć temat przetrzymywania kanna. Głównie chodzi o aspekt żeby nie traciły na swoich wartościach. W jakich warunkach jest najlepiej je przetrzymywania? Oczywiście mówię tutaj o braku możliwości trzymania w zamrażarce.  Ostatnio odkopałem amke (2 lata) i niestety w niewiadomy sposób utraciła na wartościach(zabezpieczyłem w foli aluminiowej +zwykłej) Może macie jakieś pomysły?  Myślę że w tym temacie będzie mógł się konkretnie wypowiedzieć synchro gdyż widziałem że coś tam wspomina o glicerynie? Pozdrawiam.  

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

 

 

 

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.