TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2016 Witam serdecznie moje knedliczki Jako że lubię kreatywnie spożytkować czas podczas podczas badań, i czasem nagryzmolę co mi w głowie siedzi , chciałbym podzielić się z wami moimi rysunkami , dzieła sztuki to nie są ale mam nadzieję że się spodobają . Jak na razie tylko dwa ,które narysowałem dzisiaj , jak będziecie chcieli wrzucę więcej . Czekam na wasze opinie i sugestię Tą laurkę dedykuje @Predator-RC Bo to twoja bojowa rasa dała mi impuls do działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zawiodlemsie Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2016 Drugi lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitunia 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2016 Z drugiego byłby niezły mural. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes 3578 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2016 Moim zdaniem pierwszy lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bearpi 49 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2016 @TheMax powiem ci że zajebiście rysujesz kur szacuneczek kreatywny jesteś chciałbym tak rysować jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2016 @bearpi Dzięki wielkie , pierwszy raz pokazuje pracę na światło dzienne , i bardzo się ciesze , że wam sie podoba Tak jak mówię jestem amatorem-samoukiem , więc i Ty możesz się nauczyć , wystarczą chęci i trochę cierpliwości Nigdy publicznie nie pokazywałem prac , ciesze się że wam się podobają i oczekuje także krytyki A tutaj mój lion of judah , który powstał przed chwila : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bearpi 49 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2016 Powiem ci i strary ze jestes dobry w tym szczerze dobrze rysujesz > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RaulDuke 665 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2016 @TheMax Jak potrzebujesz trochę krytyki to ci mogę ją zapewnić hehe . Jak dla mnie trochę te rysunki zbyt kanciaste/pixelowe, ale to chyba jest twój styl i tak ma być . Ogólnie to kreatywne to jest. Nie przestawaj, dobrze mieć swoją pasję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna Matata 495 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2016 Maxik nie mowiles ze z ciebie taki artysta , kiedy mi jakies grafii jebniesz ja scianie w pokoju ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trawkathc92 105 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2016 dla ciebie to bazgroły mordo musial bys zobaczyć moją prace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) @gks132 Na ścianie ? Cały pokój opierdole jak Michał Anioł w kaplicy sykstyńskiej edit: http://www.tinypic.pl/8i01f1ac78tt http://www.tinypic.pl/eaiq9vgy9onh http://www.tinypic.pl/3iq173x0qggo http://www.tinypic.pl/55wwntlg7t0g Nie wiem czemu ale się nie wyświetlają , więc dodaje same linki Edytowano Sierpień 9, 2016 przez pablo Połączono posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hakuna Matata 495 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2016 maxiu a jak rysujesz ? ladnie ? na tatuazyste bys sie nadawal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes 3578 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 @TheMax Czekam na rysunek jakiegoś fajnego liścia , wiadomo jakiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 @pablo No wiadomo że liścia klonu , się robi panie majster ale to na dniach jak wenę złapię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes 3578 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 Może jakaś psychodeliczny liść, z wesołą minką i zajebanymi oczkami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 @pablo pomysł dobry , ale nie mów mi o psychodelach bo jak tego wilka rysowałem na homipcie to myślałem ze zaraz wyjdzie z tej kartki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Illuminata 441 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 Narysuj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheMax 388 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 @Hoistone To Ty jestes psychodelicznym liściem , z wesoła minką i zajebanymi oczami ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes 3578 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2016 Nieźle ja to po psychodelikach narysowałbym, co najwyżej obrazek wyglądający jak bohomazy jakiegoś 3 latka nabazgrany kredkami świecowymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach