Strona 1 z 1
pFPP+Mefedron/Metedron
Napisano 12 maj 2010 - 14:17
Jak w temacie, chciałbym poznać Wasze zdanie na temat tych dwóch potencjalnych miksów, o ile z metedronem nikt na pewno nie testował, tak z mefem pewnie tak. Najbardziej ciekawi mnie czy euforia z mefa i pFPP się jakoś łączy i jest jeszcze większa? Oraz najważniejsze, ciśnienie/puls jak wyglądają?
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Napisano 12 maj 2010 - 15:05
Jeśli nie zauważyłeś po tych substancjach nadmiernego wzrostu ciśnienia/pulsu to RACZEJ nie masz czego się obawiać ;) Co do działania miksu, z tego co czytałem: nie czuć działania pFPP, natomiast faza mefedronowa jest przedłużona około 3-krotnie.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..
MOJE DOŚWIADCZENIE:
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
Napisano 12 maj 2010 - 15:06
Czyli najpierw czyste pFPP zobaczę... wczoraj, po tej długiej przerwie, wszystko było w normie, wręcz faza idealna ;)
A dawkę polecasz jaką? Myślałem nad 30-35mg pFPP+100-120mg mefa na początek.
A dawkę polecasz jaką? Myślałem nad 30-35mg pFPP+100-120mg mefa na początek.
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Napisano 12 maj 2010 - 15:11
Ja bym próbował z 50mg pFPP - mefa jak chcesz.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..
MOJE DOŚWIADCZENIE:
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
#5 Guest_Matt_*
Napisano 12 maj 2010 - 16:12
Co do dawkowania pFPP w miksie - tak jak Bob radzi - z tym, że wg mnie to już górna granica do miksów. Problem tylko przy przyjęciu doustnym będziesz miał ze zgraniem działania substancji - mef oralnie wchodzi już po 30 minutach, pFPP czasami nawet po 2 godzinach :P
Co do miksu z metedronem - stanowczo odradzam - metedronu nie powinno łączyć się z jakimikolwiek innymi substancjami (dotyczy to przede wszystkim leków, i innych substancji działających antagonistycznie bądź agonistycznie na różne receptory w mózgu)
Co do miksu z metedronem - stanowczo odradzam - metedronu nie powinno łączyć się z jakimikolwiek innymi substancjami (dotyczy to przede wszystkim leków, i innych substancji działających antagonistycznie bądź agonistycznie na różne receptory w mózgu)
Napisano 30 czerwiec 2010 - 00:55
pFPP, czyli jak sie nie myle piperazyna, tak? powiedzcie skad macie dostep do pFPP, skoro w wczesniejszych wypowiedziach byly wypowiedzi [cytuje] ze "3krotnie przedluza efekt dzialania" to mysle ze taki mix idealnie by sie komponowal
tylko skad dostane pFPP
tylko skad dostane pFPP
Napisano 30 czerwiec 2010 - 21:26
naspeedowany napisał:
pFPP, czyli jak sie nie myle piperazyna, tak?
Cytat
pFPP, czyli para-fluorofenylopiperazyna, jest pochodną piperazyny odkrytą po raz pierwszy w 1982 jako pochodną niaprazyny
Napisano 03 lipiec 2010 - 10:58
@naspeedowany
Cytat
"Do not try to find it.
It will find you when 'it' knows that you are ready"
It will find you when 'it' knows that you are ready"
Smoke Weed Every Day
Napisano 04 sierpień 2011 - 11:43
nie radze tego mieszać kolego, wczoraj jak wziąłem 2 pFPP + kokolino na bazie mefa to bania jak chuj wszyscy zaczeli pierdolić od rzeczy tak poryło banie że masakra a rano banie chciało rozpierdolić żadna aspiryna nie pomogła a jak zapaliłem jeszcze trawy to kurwa taaaak łeb bolał że przez cały następny dzień się czułem jak bym z 8 piętra spadł
a wziąłem tylko 2 pFPP po 50mg to współczuje tobie jak byś wziął jeszcze więcej
Napisano 04 sierpień 2011 - 11:54
Większa ilość nie podbija mocnej... tylko nasila uboczne efekty pFPP...
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
Teraz Ty tesz masz HIF
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc