Jaka obecnie maczanka działa najdłużej ,a zarazem nie jest bardzo mocno ogólnie do ogarnięcia
bo te co działają 20-30 min to sens traci palenie ich w ogóle
Najdłużej działające mieszanki
Napisano 06 styczeń 2012 - 16:57
tajfun nlf new greengo były lepsze
oczywiście to tylko moje zdanie
raz śnię że mam mam 30 lat, innym razem że już za rok będę pełnoletni a innym razem że za 3 lata mogę przejść na emeryturę - wszystko co napisałem i napisze to jedynie moje chore sny i koszmary nocne ;)
Napisano 06 styczeń 2012 - 18:24
Użytkownik vip dnia 06 styczeń 2012 - 14:54 napisał
Z całego serca polecam MJ
żadna mieszanka nie może sie z nia równac 
Dokladnie, popieram w 100% , ze zadna mieszanka nie moze sie z nia rownac i to pod kazdym wzgledem
Moze osobiscie nie polecam i nie namawiam, lecz powtarzam w kolko : Pal ziolko! Pal ziolko!
Co do Taifuna NLF , to musze przyznac ze byla to naprawde swietna mieszanka ziolowa. Ekonomiczna, faza mocna i dluga ... ale nic nie zastapi kochanej Marii
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
Napisano 06 styczeń 2012 - 19:11
Ja darzę wielkim sentymentem legendarną mieszankę pod nazwą "Melange" , poziom upierdolenia był naprawdę bardzo wysoki no i czas działania był zadowalający bo wynosił ok. 2-3 godziny .
Dziś pozostaje się cieszyć naszą poczciwą MJ która nie ma sobie równych
.
Dziś pozostaje się cieszyć naszą poczciwą MJ która nie ma sobie równych
4-ACO-DMT, 4-HO-MET, 4MMC, Amfetamina, DXM, Amanita muscaria, THC, Kodeina, Clonazepamum, Tetrazepam, Kofeina, GBL, AM-2201
Napisano 06 styczeń 2012 - 19:34
Natura jest najlepsza
. Ze "średnio" starych mieszanek nie do pobicia był (jeśli chodzi jakość fazy oraz wydajność) hardcore fantastic i jego następca hardcore fantastic bodajże ze smile shop (ja kupowałem w stacjonarnym wtedy). Ostatnie mieszanki, które mają w miarę długi czas działania, to alfa reagge oraz rebel mint. Po alfie niestety boli mnie głowa, ale faza jest całkie długa i mocna. Natomiast rebel mint jak dla mnie najlepszy jeśli chodzi o wsp. jakość/długość fazy.. Ze snoopshop mogę chyba polecić bonanzę oraz snoop stuff, ale to raczej krótko działające mieszanki (choć ta druga jest ciekawa i dosyć zabawna).
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź