FORUM.DOPALAMY.COM: Najdłużej działające mieszanki - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Najdłużej działające mieszanki

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   lubieczechy 

• swojak
  • Grupa: Members

Napisano 06 styczeń 2012 - 14:16

Jaka obecnie maczanka działa najdłużej ,a zarazem nie jest bardzo mocno ogólnie do ogarnięcia

bo te co działają 20-30 min to sens traci palenie ich w ogóle
0

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   vip 

• swojak

Napisano 06 styczeń 2012 - 14:54

Z całego serca polecam MJ :E żadna mieszanka nie może sie z nia równac :D
0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   trawolta 

• kozak

Napisano 06 styczeń 2012 - 16:57

tajfun nlf new greengo były lepsze :biggreen: oczywiście to tylko moje zdanie :)
raz śnię że mam mam 30 lat, innym razem że już za rok będę pełnoletni a innym razem że za 3 lata mogę przejść na emeryturę - wszystko co napisałem i napisze to jedynie moje chore sny i koszmary nocne ;)
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• Zielarz
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 06 styczeń 2012 - 18:24

Wyświetl postUżytkownik vip dnia 06 styczeń 2012 - 14:54 napisał

Z całego serca polecam MJ :E żadna mieszanka nie może sie z nia równac :D

Dokladnie, popieram w 100% , ze zadna mieszanka nie moze sie z nia rownac i to pod kazdym wzgledem :) (moze poza cena , ale wole dorzucic pare "centow" i cieszyc sie o niebo lepszym smakiem i oczywiscie dluga i mocna upierdolka :) )

Moze osobiscie nie polecam i nie namawiam, lecz powtarzam w kolko : Pal ziolko! Pal ziolko! :)

Co do Taifuna NLF , to musze przyznac ze byla to naprawde swietna mieszanka ziolowa. Ekonomiczna, faza mocna i dluga ... ale nic nie zastapi kochanej Marii :)
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   SexualnaCzekolada 

• bywalec
  • PipPipPip
  • Telefon:Sony Ericsson K800i
  • LokalizacjaKoszalin/Szczecinek
  • gg:
    7502381

Napisano 06 styczeń 2012 - 19:11

Ja darzę wielkim sentymentem legendarną mieszankę pod nazwą "Melange" , poziom upierdolenia był naprawdę bardzo wysoki no i czas działania był zadowalający bo wynosił ok. 2-3 godziny .
Dziś pozostaje się cieszyć naszą poczciwą MJ która nie ma sobie równych :tulimy:.
4-ACO-DMT, 4-HO-MET, 4MMC, Amfetamina, DXM, Amanita muscaria, THC, Kodeina, Clonazepamum, Tetrazepam, Kofeina, GBL, AM-2201
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Moonglum 

• uzależniony od forum

Napisano 06 styczeń 2012 - 19:34

Natura jest najlepsza :). Ze "średnio" starych mieszanek nie do pobicia był (jeśli chodzi jakość fazy oraz wydajność) hardcore fantastic i jego następca hardcore fantastic bodajże ze smile shop (ja kupowałem w stacjonarnym wtedy). Ostatnie mieszanki, które mają w miarę długi czas działania, to alfa reagge oraz rebel mint. Po alfie niestety boli mnie głowa, ale faza jest całkie długa i mocna. Natomiast rebel mint jak dla mnie najlepszy jeśli chodzi o wsp. jakość/długość fazy.. Ze snoopshop mogę chyba polecić bonanzę oraz snoop stuff, ale to raczej krótko działające mieszanki (choć ta druga jest ciekawa i dosyć zabawna).
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź