Taifun (stary) [Dopalacze.com]
Napisano 02 luty 2010 - 15:40
Jeśli tak to ja zauważyłem, że jeżyna na mnie najlepiej działa (najmocniej klepie), nie zauważyłem natomiast żeby różniły się sposobem działania, zawsze występowała śmiechawa itp
#45 Guest_MisterFister_*
Napisano 02 luty 2010 - 17:53
chudysid napisał:
chudysid napisał:
Hmm, popieram ;) próbowałem już wszystkich smaków i jakoś on mi nie podchodzi. sama konsystencja jest jakaś taka dziwna i nadaje się tylko do skręta. Co nie zmienia faktu, że jest dobrą mieszanką dla zaczynających kolekcjonowanie i dobrą na chwilowy czill gdzieś na spacerku ;)
Napisano 04 luty 2010 - 16:01
Ilościowo podobnie, dobra koniczynka. Zapach pomarańczowego - mocny drink. Zapach waniliowego? Aceton/alkohol.
Informacja dla dopalaczy: rozpuszczalnik odparowuje się tak, by nie pozostawał w mieszance.
Po wymieszaniu z 3 gietami Magic Dragon'a Blackberry zapach się w miarę "ogarnął", mam nadzieję, że miks spełni swoje zadanie (to jest totalne nas rozwalenie po zmiksowaniu z DXM i 4-aco-DMT) ;)
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 07 luty 2010 - 20:38
Oj dobrze by bylo dobrze! Mogli by to przemyślec ;)
Ostatnio zmieszałem taifuna z dustem. Kurde dust ma zajebisty smaczek i mix wyszedł kozacki :)
Teraz chyba zrobie to samo z większej ilości :P
Napisano 07 luty 2010 - 20:54
Lukasch89 napisał:
Ostatnio zrobiłem miks taifun+damiana+kanna - niszczycielska mieszanka, klaser nie wytrzymał obciążenia i pozwolił się ponieść euforii :D
Żartujesz? Ja się właśnie przymierzam do takiej mieszanki, ale wstępnie liczyłem, że na 2 osoby będę potrzebował jakieś 2g taifuna + 4g damiany O_o jezu, oby 0,2-0,3 na łepka faktycznie wystarczyło, byłbym przeszczęśliwy :) :brawo:
Napisano 12 luty 2010 - 23:31
Wyrzuciliśmy, myślę, z 0,5g na łepka, może trochę więcej. Niestety kumpel nie chciał od razu włożyć do klasera całych 2g.
Swoją drogą - kiedy następny konkurs na opowieść z tripa? :)
Napisano 13 luty 2010 - 16:37
Po wklejeniu z kumplem prawie dwóch małych paczek z butli w 5 minut przestaliśmy ogarniać... :-P
500 metrową trase pokonywaliśmy 10 minut, a dalsze efekty nie do opisania nawet przez Mickiewicza ;)
Osobiście nie polecam mieszać z dropsami typu H2, chyba że w domu gdy można sie spokojnie zrelaksować, ponieważ mnie osobiście naszedł mega chill a jaki kolwiek ruch był czynem o nadludzkim wysiłku... :pfe:
Osobiście nigdy nie mieszam z tytoniem, preferuje czyste spalanie ;)
Napisano 13 luty 2010 - 18:43
Napisano 24 luty 2010 - 00:08
Średnio mi się podobają te nowe opakowania, ale dobrze, że są strunowe i można sobie zamknąc po otworzeniu.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 24 luty 2010 - 11:56
Po drugie, mieszankę tą polubiłem i mam zamiar ją palić częściej - dobrze i długo trzyma, wychodzi bardzo dobrze objętościowo... %-)
Po trzecie, zapach tym razem był bardzo ładny, waniliowy.
Po czwarte, ma ona bardzo fajną koniczynkę, przypomina mi trochę stare mieszanki :)
Po piąte, potrafię liczyć do pięciu %-)
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 24 luty 2010 - 16:27
Bardzo dobrze ze smakiem Taifuna jeżynka łączy się Sencation blackberry (mieszanki nie lubię, ale w tym miksie jest świetnym wypełniaczem) a efektami polecam łączyć z nowym md original ;)
Napisano 24 luty 2010 - 16:56
tej chemii zawartej w nim z lekami dzialajacymi na OUN, ktore to zazywam
ale jak dla jego dzialanie jest podobne z wachaniem rozpuszczalnikow czy
Butaprenu z samary. Po trzech lufkach bylem kompletnie rozpierdolony (zadnej
euforii etc.) i modlilem sie, aby przestal dzialac (a nie chcial przez okolo 10h).
W trakcie dzialania czulem jakdyby brak tego naturalnego feeling'u jaki daje THC.
Z pewnoscia wiecej po niego nie siegne.
Greetz
Fanfaranfa
Napisano 24 luty 2010 - 19:33
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź