FORUM.DOPALAMY.COM: Taifun (stary) [Dopalacze.com] - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 9 stron +
  • « Pierwsza
  • 7
  • 8
  • 9

Taifun (stary) [Dopalacze.com]

Ankieta: Jak oceniasz mieszankę? (14 użytkowników oddało głos)

Jak oceniasz mieszankę?

1. 1, słabizna (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. 2 (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

3. 3 (2 głosów [14.29%])

Procent z głosów: 14.29%

4. 4 (6 głosów [42.86%])

Procent z głosów: 42.86%

5. 5, super! (6 głosów [42.86%])

Procent z głosów: 42.86%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#161 Użytkownik nie jest zalogowany   Garnek 

• kozak
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaHolandia
  • gg:
    ---

Napisano 30 czerwiec 2010 - 19:23

Naprawde fajnie to wygląda,sporo suszu jest w opakowaniu 0,7
Mieszanka warta zakupu.Pełen czill Dołączona grafika
0

#162 Użytkownik nie jest zalogowany   Rico 

• swojak
  • LokalizacjaRzeszów
  • gg:
    .......

Napisano 05 lipiec 2010 - 21:59

Polecam przed kolekcjonowaniem taifuna jakas godzinke wypic sobie 2-3 piwka faza jest o nieeebo mocniejsza przynajmniej 2x i do tego dłużej trzyma no i oczywiscie do tego dopijac kolejne browarki dzieki czemu mozna przy okazji sporo zaoszczedzic bo jak faza jest zajeb***** mocna to po co dopalac lepiej dopalac jak zacznie schodzic czyli nie prędko testowane na taifun wszystkie smaki i również na mean green o greengo Dołączona grafika

ps: jestem juz godzine od spalenia i dalej nie zaczyna schodzic posta pisalem 30 min Dołączona grafika Dołączona grafika
W kolekcji miałem: Spice(wszystkie smaki),Genie, Taifun(wszystkie smaki),Mean Green,Greengo,Magic Dragon,Armagedon,Ja Rush Ultra,Smart Shiva,Salvia Divinorum,Platinum & Gold Cones.
0

#163 Użytkownik nie jest zalogowany   mathew 

• bywalec
  • PipPipPip
  • LokalizacjaDanzig

Napisano 08 lipiec 2010 - 18:50

co do pomarańczy bo ostatnio zakupiłem, działanie te same co jeżyna ale wygląda troche inaczej.. jeżyne kupiłem z 3 tyg temu i byla strasznie sypka.. i ten smakkk.. Dołączona grafika Tak zawsze wyobrażałem sobie smak palonych,brudnych skarpet Dołączona grafika
W klaserze już;NO,Taifun,Smoke,Greengo,Aztec,Dust,Ex'ses,SpiceG,Mj,Fungeez
0

#164 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 19 lipiec 2010 - 13:13

Hahah dziś sie pokusiłem o małego taifuna waniliowego ;)
Trafiłem na to o czym tutaj ludzie ostrzegali czyli wybrakowana partie ;)
Dobrze ,ze otwierałem to przy gościu bo chcielismy sobie zapalić a tu nam wylatuje 1 lufa dobrze nabita tylko.....
Nie było problemu z zamianą ;] Mowił ,ze czasem sie tak trafia a najczesciej w pomaranczowych 0.7
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#165 Użytkownik nie jest zalogowany   KruK 

• Newbie
  • Pip
  • gg:
    11361398

Napisano 27 lipiec 2010 - 17:37

Wy chyba nie wiecie co mowicie!!! Kupilismy TaiFuna na 3 i wypalilismy calego od razu... Ja bylem tylko lekko "PYKNIĘTY" :-P Moi koledzy troche bardziej.... Nie polecam zaawansowanym gdyz to tylko strata pieniedzy ;) dla nowicjuszy jak najbardziej. Po pierwsze trzymalo mnie 15 minut i 15 minut trzezwienia. Nie bylo zadnego efektu ujarania procz przekrwionych oczu przez duza dawke.. ja osobiscie zawsze prawie mam przekrwione i zmniejszone :) Czulem tylko spokoj przez jakies 10 minut i przez kolejne 10 rozluznienie i sennosc kolejne 10 minut dochodzilem do normalnosci... Osobiecie nie polecammmmm
0

#166 Użytkownik nie jest zalogowany   Rico 

• swojak
  • LokalizacjaRzeszów
  • gg:
    .......

Napisano 27 lipiec 2010 - 18:02

@KruK
To chyba sprzedali wam z pod lady taifuna bez taifuna :D tylko za jakas cherbatka albo tytoniem w środku heh żarcik :D
I nie pisz tak

Cytat

Wy chyba nie wiecie co mowicie!!!
każdy wie co pisze bo to jest tak ze nie na kazdego wszystko działa tak samo np dla mnie taifun to absolutny lider zawsze długo mocno kopie faza zawsze jest epicka nigdy sie nie zawiodłem. Mimo ze pale go z małymi przerwami góra dwu dniowymi na inne mieszanki juz ponad 3 miesiace.

PS:Sproboj jeszcze kilka razy wrzucic go do klasera moze w koncu cie pokopie albo rzeczywiscie daliscie sie zrobic jak dzieci i sprzedali wam trefnego taia.
W kolekcji miałem: Spice(wszystkie smaki),Genie, Taifun(wszystkie smaki),Mean Green,Greengo,Magic Dragon,Armagedon,Ja Rush Ultra,Smart Shiva,Salvia Divinorum,Platinum & Gold Cones.
0

#167 Użytkownik nie jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 27 lipiec 2010 - 18:42

@KruK

Jaraj mniej konkretow i innego gowna w duzych ilosciach, to Cie beda kopaly inne rzeczy. Poza tym nie tylko moc sie liczy.
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
0

#168 Użytkownik nie jest zalogowany   doxxop 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 31 lipiec 2010 - 11:39

Taifun jezyna - faza podlana kilkoma browarkami daje u mnie niesamowite efekty;). Spalilem okolo poltorej lufki na raz i mnie porobilo totalnie. Co chwile zapominalem o tym co robilem , mowilem i myslalem wczesniej. Rozpoczela sie podroz po swiatach roznej muzyki, kazdy kawalek mial osobna scene na ktorej grany byl dla mnie prywatny koncert. Stracilem mozliwosc porozumiewania sie glosem z towarzyszami, musialem pisac im na kartce co mysle (taki mialem wkret;D). Taifun jest chyba najlepszym paleniem z dopalacze.com, super wypada cenowo i jakosciowo. POLECAM! :brawo:

Ps. ciekawe czy po wejsciu ustawy bedzie cos na ksztalt taifuna... bede tesknil!
Skolekcjonowane: Magic Dragon ,Mean Green , Smoke TNG , Ja Rush Ultra, Taifun , N.O. , Greengo , Smart Shiva , Black Widow , Bobby Sence Plus , Sensimilla , Zerwikaptur , Pulse XXX , Rasta , Rasta Juice , Konkret , Kosior , Jamaican GOLD , Bonzai Solid , Sztywny Misza , Explosion , Pershing , Bonzo Tree , Red (?)
0

#169 Użytkownik nie jest zalogowany   kar425 

• Newbie
  • Pip

Napisano 07 sierpień 2010 - 23:21

Dla mnie Taifun jest jedną z tych lepszych mieszanek :D
0,7 u mnie chodzi za 19,99... Wydaje się, że za dużo suszu jak za 2 dyszki, ale naprawde świetne !
Nie wiem jak Wy , ale ja mam po tym brechty niesamowite !
Moi kumple tacy to odlecieli na maksa, jeden połozył sie na chodniku przy dopalaczach i sie brechtał . Ludzie sie gapili na niego i brechtali , ale co poradzić dopiero zaczynają palić : D
Pozdro
0

#170 Użytkownik nie jest zalogowany   Wiorec 

• swojak

Napisano 11 sierpień 2010 - 13:49

Nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz paliłem tajfuna. Mocna faza ale gastro jeszcze mocniejsze... Pączki zagryzałem ogórkami kiszonymi ]:-> ]:-> ]:-> ]:->
Dołączona grafika
Doświadczenie: MJ, Almost Spring, Spice, Bobby Sence, Sensimillia, Mad Dogg, Hash, Hardcore Fantastic, Smoke(nowy), Bonzo Tree, Rasta, Magic Dragon, N.O, Greengo, Tajfun, Mean Green, Good Stuff, I Love [wi:d],
0

#171 Użytkownik jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 sierpień 2010 - 19:38

Właśnie powrócił jako "Nowy" bez srebrnej nalepki NLF.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#172 Użytkownik nie jest zalogowany   Cichy Bob 

• Odszedł
  • Grupa: Zasłużony
  • Opening hours:0/0
  • gg:
    -

Napisano 30 sierpień 2010 - 20:22

Jak działa? Sądze,że po prostu obsługa sklepu nie nakleiła naklejek "New Legal Formula", w całej Polsce była dziś dostawa właśnie tych.
Ile ludzi podniosłoby rękę, że znało mnie - że znało takich setkę..

MOJE DOŚWIADCZENIE:
Spoiler
0

#173 Użytkownik jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 sierpień 2010 - 20:44

Działa tak jak działa stary, patrz tabelka ocen.
Nowy (NLF) pachnie inaczej, klepie mocniej. Nie mam najmniejszych wątpliwości że dziś kupiłem to co było przed NLF.
Może tak się "wylosowało"?
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

#174 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 30 sierpień 2010 - 20:56

To jest to samo co NLF tylko bez naklejki.
Bylem dzis podczas dostawy dopków i widziałem ,ze dostaja bez naklejek zadnych opakowania - ani z przodu ani z tylu.
Poprostu najpierw leca na tył a pozniej na przod u ciebie. Tam gdzie byłem najpierw leciały NFL a pozniej z 2 strony te białe z napisami dwie.

Pewnie psychicznie sie wkreciles.
Daj foto suszu.

Ja sam kupilem taifuny bez zadnych nakjelek z zadnej stronybo taifuny jeszcze w kartonie lezaly zapakowane i czekaly naobklejenie po greengo.
Dołączona grafika

3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

0

#175 Użytkownik jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 sierpień 2010 - 21:20

Mów do mnie jeszcze.. :D Nie urodziłem się wczoraj.
http://i33.tinypic.com/2me8so1.jpg
0

#176 Użytkownik nie jest zalogowany   Terrorym 

• swojak

Napisano 30 sierpień 2010 - 21:51

niewiem czy dobrze pisze ale mam ten sam susz ;D troszke taki pulchny fajnie sie nabija :) tyle ze ja mialem z NLF :) ale z tylu niemialem nalepy :-P dam jutro foto jak sie ogarne :mrgreen:
0

#177 Użytkownik nie jest zalogowany   Rico 

• swojak
  • LokalizacjaRzeszów
  • gg:
    .......

Napisano 30 sierpień 2010 - 23:43

W Rzeszowie znowu stary Taifun... to samo działanie...
0

#178 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 31 sierpień 2010 - 09:43

Wydaje mi sie ,ze wkręcacie się chłopaki ;) a oni poprostu nie zdarzyli ponaklejac nalepek.
Tez mam bez naklejek a działa jak nowy.
Dołączona grafika

0

#179 Użytkownik jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 31 sierpień 2010 - 10:03

Sama nalepka nic by tu nie zmieniła. Susz jest inny na oko, na nos i pod względem działania (od New Legal Formula). Jest na 99.99% tym samym starym Tajfunem którym był. Nie ma o czym debatować. P.S> kolega sprawdzał? Czy tak pisze żeby natłuc sobie więcej postów?
Ja chętnie bym się dowiedział gdzie w stolicy kupić NLF zamiast zwyklasa.
0

Udostępnij ten temat:

• 9 stron +
  • « Pierwsza
  • 7
  • 8
  • 9

Szybka odpowiedź