-
16 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
To czy to?
Napisano 04 marzec 2010 - 00:48
Pomyślałem, że można by zrobić taki lajtowy wątek oparty na popularnej formule na innych forach. Który okaz kolekcjonerski wybierasz osoba odpowiadająca podaje swoje typy itd. :ok: byleby zachować podział na ziółka, tabsy itd. Pewnie wiecie o co chodzi :) może przyda się forumowiczą jeśli będą musieli wybrać między dwoma produktami. Więc zacznę:
Bobby sence+ czy NO
Bobby sence+ czy NO
"Tak kopie mózg mój w konopi poczuj luz filozofii nie ma w tym"
Napisano 04 marzec 2010 - 00:53
Ja bym wybrał N.O. :) Z pewnością :P Zwłaszcza bluebery.
Taifun czy Magic Dragon ?
Taifun czy Magic Dragon ?
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 04 marzec 2010 - 00:58
Magic Dragon.
Myślę, że podział na ziółka/tabsy/prochy nie jest konieczny, można porównywac dwa produkty z górnej półki tego i tego :) I proponuję rozszerzyć zabawę również o rzeczy z naszego forum, czy też całą otoczkę (np. ten sklep czy ten sklep)
Mean Green czy Mad Max?
Myślę, że podział na ziółka/tabsy/prochy nie jest konieczny, można porównywac dwa produkty z górnej półki tego i tego :) I proponuję rozszerzyć zabawę również o rzeczy z naszego forum, czy też całą otoczkę (np. ten sklep czy ten sklep)
Mean Green czy Mad Max?
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 04 marzec 2010 - 22:27
Metylon, z zastrzeżeniem że opiszesz jak się różni od mefa na forum wraz z krótkim TR.
SytuacjaL Dobry acz trochę dziwny przyjaciel nigdy w życiu nie palił majeranku i z przyczyn dziwnych nie chce. Dopalacze kolekcjonował parę razy i było OK. Na wtorek ustawiliśmy się na obejrzenie filmu i skolekcjonowanie.
Pytanie: Czy kupić i skolekcjonować blenda czy kupić blenda, zawartość schować a do pustej torebki wrzucić skruszony majeranek z damianą i udawać że to blend?
SytuacjaL Dobry acz trochę dziwny przyjaciel nigdy w życiu nie palił majeranku i z przyczyn dziwnych nie chce. Dopalacze kolekcjonował parę razy i było OK. Na wtorek ustawiliśmy się na obejrzenie filmu i skolekcjonowanie.
Pytanie: Czy kupić i skolekcjonować blenda czy kupić blenda, zawartość schować a do pustej torebki wrzucić skruszony majeranek z damianą i udawać że to blend?
[...] für die Folter und Demütigung unseres Volkes Schwöre ich dem Feind Rache! Ich schwöre, dass ich eher im Kampf mit dem Feind sterbe, als mich zu ergeben!
Napisano 06 marzec 2010 - 03:58
Cholera wie, kto tego próbował oprócz Ciebie %-)? A ziomex dodał odpowiedz po moim upomnieniu ;)
1 stare diablo, czy 1 red doves?
1 stare diablo, czy 1 red doves?
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Napisano 08 marzec 2010 - 16:35
pół na pół ale bardziej w kierunku 8 luf
dopalacze czy smartszop (stacjonarny sklep)?
dopalacze czy smartszop (stacjonarny sklep)?
Nie przejmujcie się tym że moje posty zmieniają treść przez pewien czas od napisania, moje myśli powstają szybko ale wolno obrastają w słowa, możecie tylko odczekać te, powiedzmy żeby był zapas, 2 godziny.
Udostępnij ten temat:
-
16 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Szybka odpowiedź