Strona 1 z 1
Nominacje
Napisano 25 luty 2010 - 19:33
Ze względu na okazany czas i wkład pracy w działanie forum betamoderatorzy A.K. i Bolek_12535 zostają awansowani na stanowisko ubermoderatora, a Cichy Bob wreszcie oficjalnie może zacząć się szczycić tą rangą ;)
Ze względu na totalne olewactwo przez ponad miesiąc Dr Smacki zostaje zdegradowany do poziomu zwykłego użytkownika.
Awansów (oraz spadków %-) ) szczerze wszystkim gratulujemy i liczymy na dalszą, dobrą współpracę :)
pozdrawiamy,
ekipa forum-dopalacze.com
Ze względu na totalne olewactwo przez ponad miesiąc Dr Smacki zostaje zdegradowany do poziomu zwykłego użytkownika.
Awansów (oraz spadków %-) ) szczerze wszystkim gratulujemy i liczymy na dalszą, dobrą współpracę :)
pozdrawiamy,
ekipa forum-dopalacze.com
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 25 luty 2010 - 19:38
Cichy, ja nie chcę nic mówić, ale Ty też byłeś betamodem z nieprawidłowo przyznaną grupą %-)
Teraz dostałeś rangę z pedomisiem której przedtem nie miałeś :P
Teraz dostałeś rangę z pedomisiem której przedtem nie miałeś :P
#7 Guest_MisterFister_*
Napisano 27 luty 2010 - 18:23
Gratuluję Wam ;) i mam nadzieję że nasza dalsza współpraca będzie układać się nawet lepiej niż doskonale.
W razie pytań możecie pisać do mnie na gg i pw/ Zaznaczam, żebyście jak najmniej ingerowali w treść użytkowników (jeżeli nie trzeba) jak to raz zdarzyło się A.K. - mam nadzieję że to się już nie powtórzy .
Ja chwilowo ze względów zawodowych (max 2mc) nie mogę spędzać tyle czasu co zawsze, więc odpowiedzialność za porządek i formę forum spada na was ;)
pozdrawiam
W razie pytań możecie pisać do mnie na gg i pw/ Zaznaczam, żebyście jak najmniej ingerowali w treść użytkowników (jeżeli nie trzeba) jak to raz zdarzyło się A.K. - mam nadzieję że to się już nie powtórzy .
Ja chwilowo ze względów zawodowych (max 2mc) nie mogę spędzać tyle czasu co zawsze, więc odpowiedzialność za porządek i formę forum spada na was ;)
pozdrawiam
Napisano 28 luty 2010 - 17:59
Rozumiem że chodzi o sytuację gdy poprawiłem post użytkownika, który był nieczytelny i z masa błędów... no kurcze, nie możemy pozwalac na takie kaleczenie mowy polskiej... tylko poprawiłem błędy ortograficzne...
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Napisano 28 luty 2010 - 19:55
Fister nie ustawiaj jakichś nowych zasad, wiadomo że niewolno zmieniac niczyich słów, ale obecnie jestem za poprawianiem na czerwono błędów osób które nagminnie mnóstwo je walą ;)
Napisano 28 luty 2010 - 20:07
Fister... jeśli forum ma mieć postać mniej więcej taką:
cZeśśC ! :*:* NaZyWaM sięee *** itd.
To ja dziękuję :/ Chyba że Tobie pasuje gdy ktoś kaleczy Nasz język, bo mnie to akurat bulwersuje.
edit by HihU: koniec offtopu na ten temat!
cZeśśC ! :*:* NaZyWaM sięee *** itd.
To ja dziękuję :/ Chyba że Tobie pasuje gdy ktoś kaleczy Nasz język, bo mnie to akurat bulwersuje.
edit by HihU: koniec offtopu na ten temat!
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc
Dodaj odpowiedź