http://kopalniawiedz...choza-9598.html
Jak myślicie, przydałby się CBD w takich mieszankach (jest legalny? nie jestem pewien)?
Mnie czasem by się przydał, nie wpadam w jakieś przewlekłe problemy z psychiką ale w trakcie działania niektórych mieszanek pewne myśli przeszkadzają osiągnąć czystą przyjemność.
Strona 1 z 1
Dlaczego brak CBD w mieszankach?
Napisano 07 luty 2010 - 22:07
[...] für die Folter und Demütigung unseres Volkes Schwöre ich dem Feind Rache! Ich schwöre, dass ich eher im Kampf mit dem Feind sterbe, als mich zu ergeben!
#3 Guest_MisterFister_*
Napisano 08 luty 2010 - 08:21
Gówno prawda ten artykuł N_N,
CBD po prostu przymula i najlepiej jak jest go nie więcej niż 0,02% do ponad 20% THC !! Nie wpływa to zbytnio na komfort psychiczny tylko zamula bardziej a jeżeli ktoś jest podatny to od psychodelików jakiego kolowiek popadnie w psychozę.
Tym kim jesteśmy i również nasze zdrowie psychiczne zależy od nas samych, a nie od marihuany :D
CBD po prostu przymula i najlepiej jak jest go nie więcej niż 0,02% do ponad 20% THC !! Nie wpływa to zbytnio na komfort psychiczny tylko zamula bardziej a jeżeli ktoś jest podatny to od psychodelików jakiego kolowiek popadnie w psychozę.
Tym kim jesteśmy i również nasze zdrowie psychiczne zależy od nas samych, a nie od marihuany :D
Napisano 08 luty 2010 - 16:56
Problem w tym że naturalne to cała masa związków, gdyby chcieli pryskać większą ilością różnej chemii żeby to jakoś odwzorować to cena może by wzrosła...
Nie wszystkie mieszanki wyciągają ze mnie moją trudną naturę i nie wszystkie tylko przymulają, chemia ma znaczenie, aż chciałoby się testować co by pod siebie mieć mieszankę. :D
Nie wszystkie mieszanki wyciągają ze mnie moją trudną naturę i nie wszystkie tylko przymulają, chemia ma znaczenie, aż chciałoby się testować co by pod siebie mieć mieszankę. :D
Nie przejmujcie się tym że moje posty zmieniają treść przez pewien czas od napisania, moje myśli powstają szybko ale wolno obrastają w słowa, możecie tylko odczekać te, powiedzmy żeby był zapas, 2 godziny.
Napisano 21 czerwiec 2011 - 12:17
w dupie byliscie i gowno wkiecie,cbd w MJ to jak wisnia na torcie na huj to kondon i mega THC w mJ cbd jest boskim chill outem,polecam wszystkie HAZY,pakistan valley,train wreck, cud miod tvn turbo.
“Strzeżcie się fałszywych ludzi!
Przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są
wilkami ...
Przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są
wilkami ...
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź