Co polecacie... - czyli pytania i odpowiedzi
#41 Guest_MisterFister_*
Napisano 31 styczeń 2010 - 19:47
Swoje opinie po teście, należy wyrażać w specjalnie stworzonych do tego wątkach. odpowiednio w działach, należy szukać produktów polecanych:
pills>pigułki
mieszanki ziołowe>zioła
inne>proszki
etnobotanika>magiczny ogród .
Napisano 01 luty 2010 - 10:56
Napisano 01 luty 2010 - 18:54
Waga : 79
Doświadczenie : Brak
Wymagania:
Forma : proszek (do robienia skrętów)
Działanie : Euforia / chill / słowotok
Czas działania : do 2h
Cena: do około 50 zł
Chodzi o jakies proszki do robienia mixow dla poczatkujacych. Nie maja byc za mocne, tak by nie bylo rzygania czy zamuły. Prosze razem z nazwa podac ilosc, cene, dzialanie itp.
#44 Guest_Matt_*
Napisano 01 luty 2010 - 19:17
Cytat
Ty kolego, szukasz suszu roslinnego.
Oczekiwane przez Ciebie dzialanie najbardziej prawdopodobnie uzyskasz palac Dust'a. Od tego gdzie go dostac i za ile masz wujka google, mieszac sie chce? Sensation/Sencation jakis + Dust. Skoro "nie maja byc za mocne", zapomnij o Smoke, Mean Grean, Rasta.
Ale, ze nie jestes nie odpowiem nic :)
Napisano 02 luty 2010 - 16:49
Waga: 60-70kg
Doświadczenie: ogromne, mieszanki, pigułki, ziele, RC i inne.
Wymagania co do produktu:
Forma: susz roślinny
Poszukiwania: a więc tak. Potrzebuję mieszanki która zapewni wesołe wzmocnienie peak'u 450mg DXM z 25mg 4-aco-DMT. Póki co myślałem nad miksem: 1g Magic Dragon + 1g Mean Green + 0,4 N.O. verychery. Macie jakieś lepsze pomysły?
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 02 luty 2010 - 18:55
Napisano 03 luty 2010 - 19:24
Waga: 70
Doświadczenie: Feta, MJ, moon dust, moon star, MDMA, stary Smoke, i inne już zakazane owoce
Wymagania co do produktu: Produkt na imprezę dyskotekową
Forma: proszek / pigułka
Działanie: Takie odpowiadające na dyskotekę... Pobudzenie, euforia, chęć do tańca itp...
Czas działania: x-x h
Cena: nie gra roli
Napisano 04 luty 2010 - 20:56
Napisano 12 luty 2010 - 12:33
Będzie ze mna wszystko okej, normalna rozmowa itd.
Będę mógł wlać w siebie sporo wódki
Będe miał cały czas siły na balety
Bo wiadomo jak się sporo wypije to z siłami do tańczenia czasami ciężko. Mam 19 lat, 175cm i waze 66kg. Przede wszystkim szukam czegoś co pozwoli mi przyjąć sporą dawke wódki. Wiadomo studniowka ponad 300 osób i z każdym trzeba się napić ;D
#53 Guest_MisterFister_*
Napisano 12 luty 2010 - 12:42
możesz również spróbować mocniejszego odpowiednika ivory ultra, do studniowki też przypasuje opakowanie amphibi v2 jednakże nie wiem jak podziała na twój żołądek. najlepiej wybierz coś do sniffowania, recharge extra nie miałem jeszcze przyjemności kolekcjonowania ale myślę że spisze się dobrze.
Napisano 18 luty 2010 - 01:04
Typ: do palenia
Doświadczenie:bardzo małe
Chodzi o cos do palenia dla 4 osob, tak by mozna bylo zmieszac z 2-3 browarami, zeby nie bylo efektow ubocznych, tak by byla smiechawa i luzne gadki. Sensimila albo Bobik ? Bo nie wiem, czy nie za mocne. Ewentualnie jaka dawka dla takich 4 osob i jaka cena ?
Napisano 18 luty 2010 - 10:50
Napisano 18 luty 2010 - 12:59
Ja nigdy nie mieszam ziół z alko, wolę czysty, przyjemny efekt ;)
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź