Co polecacie... - czyli pytania i odpowiedzi
Napisano 26 styczeń 2010 - 08:38
#22 Guest_Matt_*
Napisano 26 styczeń 2010 - 13:18
Co do tych godzin - wlasciwie to sa tylko czysto teoretyczne przedzialy
Napisano 26 styczeń 2010 - 13:21
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 26 styczeń 2010 - 14:12
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 26 styczeń 2010 - 14:28
Jesteś pewny żeby od razu walić taką ilość przez osobę która nie ma jeszcze dosweiqadczenia z RD?
Prawdę powiedziawszy to z jednego opakowania można sobie zrobić porcji na 6 dni ;]
Napisano 26 styczeń 2010 - 16:52
Szatańskie przepiórki niejednego już przekręciły.. %-)
Napisano 26 styczeń 2010 - 20:53
Jak poczytałem to jeszcze Mitseez może być dobrym wyborem dla Ciebie.
Napisano 26 styczeń 2010 - 21:00
Od nich rozpocząłem przygodę z pillsami po delegalizacji BZP i długo przy nich trwałem. Faza była bardzo twórcza (1,5h robiłem jedno zdjęcie), radosna, słowotoczna, z wielką wrażliwością na każdą formę sztuki. Bywały genialne teorie (na przykład streszczenie całego sensu istnienia wraz z Jay'em, teorie dotyczące Nadludzi... %-) ), bywały zawieszki, ale piguły móglbym wtedy polecić każdemu. Najprawdopodobniej były one na butylonie i jakiejś piperazynie.
Jednakże podczas ostatniej próby, Jay odnotował dreszcze, zmiany temperatury ciała, przyspieszone bicie serca i inne negatywne efekty. Jak jest teraz, nie wiem.
Podsumowując, jeśli działają tak jak dawniej, to polecam je każdemu, nie tylko początkującym. Jedna wystarczy ;)
W paczce są dwie pigułeczki, cena za paczkę to 30zł w Euforii (Be-Smarcie).
MOJE DOŚWIADCZENIE:
Napisano 29 styczeń 2010 - 13:23
to jest przykład idealnie napisanego zapytania:
Cytat
Waga: 70
Doświadczenie: glownie feta i mj (zdarzaly sie i ciagi tygodniowe), z dopalaczy - sporo odmian spice'a, smoke, diablo xxx, amphibia ***
rzadko co mnie naprawde przypadnie do gustu, ale taka wlasnie byla amphibia, diablo xxx jeszcze z bzp rozczarowalo strasznie. Szukam produktu podobnego moca do amphibii v3 ale zeby skupial sie na dzialaniu euforycznym i psychodelicznym (amphibia troche za bardzo w serducho wali - na speed mam co innego ;) )
Wymagania co do produktu:
Forma: proszek / pigułka
Działanie: euforia/ psychodela
Czas działania: 4-6 h
Cena: w przeliczeniu ~20-25 zl za sztuke (tabletke, kreske etc.) / ~50-60 zl za opakowanie
A co do Twojego pytania, to hmm, nie napisałeś ile jesteś gotowy wydać, ale jeśli szukasz doznań z wysokiej pólki, raczej bez kaca i skutków ubocznych to mogę zaproponiować:
http://www.dopalacze...rodukt/994.html
#33 Guest_MisterFister_*
Napisano 29 styczeń 2010 - 13:24
Kolejnym dobrym produktem jest libido forte, możesz go dorzucić do Amphibi v1.
Albo sex-e , dwie pigułki w odstępie na przemian z amphibią v1 dadzą empatię i duże pobudzenie seksulne.
Inna formą będzie, parzenie damiany dostępnej w sklepach etnobotanicznych .
Trzecim dobrym sposobem jest Amphibia v1 wraz ze skolekcjonowaniem mieszanki Snowy power ! Będzie to połączenie psychodeli z empatią i pobudzeniem seksulanum. tu raczej mam na mysli nie pobudzenie jak na ekstazie. ale raczej mega podniecenie
popatrz w tym temacie: jaki-dopalacz-na-sexik-t393.html
Napisano 29 styczeń 2010 - 13:38
Waga: 65 kg
Doświadczenie: DXM, MJ, Feta, mieszanki ziół z dopków aktualne jak i wycofane, MaDMAx, Diablo
Forma: obojętna
Działanie: psychodela
Czas działania: x-x h
Cena: x
Chodzi mi o to co byście mi polecili na OEV'y, bo to zawsze mnie interesowało. Byłbym wdzięczny za dopis czasu działania oraz granicy cenowej danego środka. Nie podałem czasu i ceny ponieważ wolę nie oczekiwać czegoś i się zawieść. Łatwiej zobaczyć co mógłbym mieć i możliwe że wybrać coś z tego.
Napisano 30 styczeń 2010 - 15:21
Waga: 70
Doświadczenie: Feta, MJ, moon dust(najgorszy wybór w moim życiu), moon star (bleee....), MDMA, stary Smoke, i inne już zakazane owoce (niestety)
Wymagania co do produktu: chciałbym kupić pare produktów... Tylko za duży wybór i nie wiem co wybrać gdyż wskaźniki dopalaczy kłamią... :D
Forma: susz roślinny
Działanie: euforia
Czas działania: x-x h
Cena: nie gra roli
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź