FORUM.DOPALAMY.COM: Śnimy teraz! - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Śnimy teraz! Zakon Jedynego Prawdziwego - REAKTYWACJA

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Niewinny 

• ~grzesznik~
  • Wyświetl blog
  • Grupa: Administrators
  • Opening hours:zamknięte do odwołania %-)

Napisano 02 luty 2012 - 20:48

Dawno temu niejaki Cichy Bob założył bardzo fajny temat o nazwie "Zakon Jedynego Prawdziwego".

Idąc dalej w tę koncepcję otwieramy temat, w którym będziemy mogli poopowiadać o tym co śni wam się teraz albo podzielić się z nami swoimi fantazjami ( :cwany: ).

Zaznaczam, że każdy post opisujący fantazję a nie zawierający wyraźnego podkreślenia faktu, że to tylko fantazja, będzie usuwany.
Dołączona grafika
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members

Napisano 02 luty 2012 - 21:17

Miałem sen, piękny sen, śnił mi się rodzinny dom... :tulimy:

Byłem u siebie w pokoju, panowała w nim niezbyt przyjemna atmosfera, postanowiłem odpalić kadzidełko, kostkę przypominające, u nielota znalezione.

I dochodzę coraz bardziej do wniosku, że im częściej je rozpalam, tym bardziej ono cieszy. %-)

Machnąłem nim może 2, może 3 razy, nie pamiętam dokładnie, ale wiem, że nigdy tego nie zapomnę. Nagle zaczęło śnić mi się coś nowego! Byłem w teatrze, z niecierpliwością wyczekuję długo oczekiwanego spektaklu, i oto jest!

Obraz szumi niczym rzeka, zewsząd głosy piękne, jak z raju, a pośród nich ja, człowiek, który po 40 minutach głębokiego letargu budzi się przed komputerem całkowicie zdezorientowany, z Windows Media Playerem przed oczyma cóż to był za sen...

Jak żyję, nigdy nie spałem tak dobrze po tym kadzidle, nie wiem co w nie wstąpiło, choć mam swoje domysły, jednego jestem pewien, jeśli kiedyś będę chciał się na godzinkę zdrzemnąć, na pewno o tym kadzidle nie zapomnę
:tulimy:

Bless Ya :okulary:
Dołączona grafika
2

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź