NIE DLA ACTA !! cenzura internetu
Napisano 22 styczeń 2012 - 09:26
Tutaj można podpisać petycje !
http://www.avaaz.org...er_b/?slideshow
Każdy wie czym grozi podpisanie tej umowy : koniec youtube, pobierania filmów lub innych mediów z internetu , państwo będzie manipulowało tym co robimy i gdzie wchodzimy, oczywiście nie muszę wspominać , że wszystkie strony typu rc czy dopy zostaną usunięte.ACTA będzie podpisana 26 stycznia , więc trzeba się spieszyć!
PS: Czy myślicie , że ostatnie naloty służ na sklepy były z tym powiązane?
Napisano 22 styczeń 2012 - 09:29
Tam trzeba być !
http://www.luminosity-events.nl/
http://www.luminosit...ne-up-revealed/
Napisano 22 styczeń 2012 - 09:46
Betonowa trampolina pod naporem się ugina
Wokół cicha pantomima, już minęła ich godzina
Już za późno, mam oryginał, mieli czas, by mnie zatrzymać.
Napisano 22 styczeń 2012 - 10:45
______________?_______________
.______________???____________
._____?__.______???_________?__
._____??_______?????_______??__
._____???______?????_______???_
._____????_____?????______????_
.______????____?????_____????__
.__?____????____???____????____?
..__??____????___???___????____??
.___????____???_???_???____????
.____??????___??_?_??___??????
.______???????_???_???????_____
____________??_?_??__________
__ ______?????_???_?????_____
__ ___????_____?? _____????__
__ __??________??_______??
__ ___________??
__ __________??
____________??
Jam jest nabita haszem butla twoja, która wywiodła cię z domu zamuły:P.....
1. Nie będziesz brał środków odurzających cudzego pochodzenia
2. Nie wymawiaj imienia dealera swego nadaremno
3. Pamiętaj aby palenie zawsze skręcić
4 .Czcij zioma swego i zioło jego
5. Zawsze butle nabijaj
6. Nie rozsypuj
7. Nie wpadnij
8. Zawsze wciskaj fałszywe nazwisko dzielnicowemu swemu
9. Nie pożądaj bucha bliźniego swego
10. Ani żadnej lufy która jego jest
Napisano 31 styczeń 2012 - 09:43
Napisano 31 styczeń 2012 - 14:35
Jedyne co możecie zyskać, to wpierdol na demonstracji i własną teczkę sądową za nielegalne zgromadzenie, smutne, ale prawdziwe.
Bo polityka to jawna mafia, niby nikt nic , a jednak zawsze coś
Napisano 31 styczeń 2012 - 15:35
Takie są realia, jeśli chodzi o politykę, to Polska w gównie się tapla, nie ma nic do powiedzenia, bo nie ma argumentów, ani ropy - jak na razie, ale mimo to póki co jej nie ma ; ani pieniędzy . Więc jeśli nasz kraj chce się jakkolwiek liczyć na arenie międzynarodowej, to musi być na każde zawołanie tych, którzy mają władzę, cała filozofia, dziękuję, dobranoc
Napisano 31 styczeń 2012 - 16:07
Napisano 31 styczeń 2012 - 16:20
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:39
Napisano 01 luty 2012 - 10:17
Napisano 01 luty 2012 - 16:12
Domyślam się, że to do mnie był ten post.
To nie jest tak, że najchętniej pierdoliłbym tylko a nic nie robił, ja po prostu jestem realistą, i widzę, co się dzieje.
Masz przykład : Bratko, i zamknięcie tych wszystkich sklepów. Każdy tak gadał, że nic się nie stało, kwestia czasu, i ponownie otworzą sklepy, a przyszło co do czego, to się władza wkurwiła, i niczyje żale nie były brane pod uwagę. Żyjemy w kraju, gdzie już nie jednostka nie ma nic do powiedzenia, a całe miliony. Bardzo smutne, ale nie oszukujmy się, takie są realia. W tym kraju nic nie załatwisz, podobno Tósk już podatkuje powietrze.
Peace
Napisano 01 luty 2012 - 17:40
Użytkownik Motorniczy dnia 01 luty 2012 - 16:12 napisał
Domyślam się, że to do mnie był ten post.
To nie jest tak, że najchętniej pierdoliłbym tylko a nic nie robił, ja po prostu jestem realistą, i widzę, co się dzieje.
Masz przykład : Bratko, i zamknięcie tych wszystkich sklepów. Każdy tak gadał, że nic się nie stało, kwestia czasu, i ponownie otworzą sklepy, a przyszło co do czego, to się władza wkurwiła, i niczyje żale nie były brane pod uwagę. Żyjemy w kraju, gdzie już nie jednostka nie ma nic do powiedzenia, a całe miliony. Bardzo smutne, ale nie oszukujmy się, takie są realia. W tym kraju nic nie załatwisz, podobno Tósk już podatkuje powietrze.
Peace
No kurwa z takim podejściem to my tego kraju nie zbudujemy . Wez ty motorniczy powieś się na chuj Ci taka prosta egzystencja na tym świecie, pseudo realisto ? Ostatnio czytam odpowiedzi na orędzie mojego kolegi i typ pisze że nie ma co narzekać 1500 brutto zawsze mogło być gorzej ... No kurwa jak to się można nie szanować . Wystarczy że ktoś napisze że jest "pseudo realistą" i nie należy nic robić w tym kraju bo się nie da NO KURWA scyzoryk mi się otwiera jak to czytam. Jesteś gorszy od murzyna który woli smażyć jaja na pustyni i czekać aż paczki z żarciem samolot zrzuci .
Napisano 01 luty 2012 - 17:51
"Komuna upadła a układy wciąż te same". Nie mam zamiaru patrzeć na to kurestwo co się odbywa na łamach mediów , bo tu juz nie chodzi o akta a o godne życie nas wszystkich!
Napisano 01 luty 2012 - 19:11
#18 Guest_flash_*
Napisano 01 luty 2012 - 19:14
Napisano 01 luty 2012 - 20:48
Użytkownik Tenihairu dnia 01 luty 2012 - 17:40 napisał
Z tym murzynem to się wstrzymaj, bo z nas dwóch, to Ty dajesz robić z siebie pajaca. Ja nie rozumiem takich naiwniaków jak Ty, powiedz mi kurwa, jaki jest cel tego całego cyrku? Chcesz być zapamiętany jako " ostatni Mohikanin" czy jak ? Bo czegoś nie kumam. Jaki jest sens zapierdalać na coś, co jest NIE REALNE !! I tu nie chodzi o to, że może akurat wydarzyć się cud, bo gówno się wydarzy. Polska władza od dawien dawna ma nasze zdanie w dupie, każdy z ryjem pcha się do koryta, nikt nikomu nie ustąpi. Więc nie wmawiaj mi takich głupot o "pseudo realizmie " , bo ja - w przeciwieństwie do Ciebie, opieram się na tym co widzę, Polska będzie w dupe bita dopóty, dopóki nie będzie miała jakiegokolwiek asa w rękawie, argumentu, którym mogłaby przestraszyć. A chcąc coś znaczyć, będzie podpisywać to, co jej podadzą, i nie będzie nikogo obchodziło, że milion osób złoży petycję, albo że ktoś się podpali przed Belwederem. Wszystko jest dawno ugadane pod stołem.
Dobija mnie w Polakach ta jebana naiwność na lepsze jutro. Póki rządzą takie osoby a nie inne , nic nie będzie lepiej. Jawna komuna w obliczu demokracji, tyle.
Udowodnij mi, że tak nie jest, podaj choć jeden argument, gdzie Polska władza posłuchała ludu zamiast robić swoje.
Napisano 01 luty 2012 - 21:09
Uwaga nr 2. Ręka w górę, kto przeczytał rzeczoną umowę ACTA?
Udostępnij ten temat: