FORUM.DOPALAMY.COM: 23-latka naćpała się i wymordowała całą rodzinę! - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

23-latka naćpała się i wymordowała całą rodzinę!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Domen 

• swojak
  • Grupa: Members

Napisano 21 styczeń 2012 - 18:33

Dołączona grafika
23-letnia Aide Mendez najpierw nagrała wideo, jak wspólnie z kuzynem swojego partnera pali metaamfetaminę. Później zaś zastrzeliła jego, dwójkę własnych dzieci, ciężko raniła swojego chłopaka, a na końcu popełniła samobójstwo.

Kiedy funkcjonariusze przyjechali na miejsce przed domem znaleźli leżącego w kałuży krwi, ciężko postrzelonego Lopeza, który miał dodatkowo ranę od noża. Gdy sprawdzali czy żyje usłyszeli głuchy wystrzał wewnątrz budynku. Był to najprawdopodobniej ostatni akt dramatu młodych Latynosów, którego sprawczynią była Aide Mendez.

Dramat rozegrał się we Fresno, w centralnej Kalifornii. Aide Mendez, która była już wówczas pod wpływem narkotyków, pokłóciła się ze swoim partnerem, 33-letnim Eduardo Lopezem. Awantura była na tyle głośna i gwałtowna, że sąsiedzi pary – mieszkańcy spokojnego osiedla Silver Lakes – zdecydowali się zawiadomić policję.
W środku policjanci znaleźli zastrzelonego, 27-letniego Paula Medinę, z którym jak wynika z wideo zarejestrowanego na iPadzie, Aide Mendez paliła metaamfetaminę. W dziecięcych pokojach leżała dwójka dzieci kobiety: trzyletni Isaiah Echeverria i zaledwie 17-miesięczna dziewczyna – Aliyah Echeverria. Chłopiec zmarł na miejscu od rany postrzałowej. Dziewczynkę próbowano jeszcze reanimować. Jej jednak również nie udało się uratować. Zmarła po kilku godzinach od przewiezienia do szpitala.

W ostatnim z pomieszczeń funkcjonariusze znaleźli ciało Aide Mendez, która po dokonaniu masakry popełniła samobójstwo.

- Z nagrania wideo wynika, że kobieta paliła metaamfetaminę na kilka godzin, przed strzelaniną - powiedział porucznik Mark Salazar z wydziału zabójstw policji we Fresno.

- Będzie to jeszcze przedmiotem dokładnego badania ale ze wstępnej analizy wynika, że Aide Mendez przed dokonaniem masakry zachowywała się wyjątkowo dziwnie. Być może brała też jakieś inne narkotyki - dodał Salazar.

Konkubent kobiety, Eduardo Lopez, przeżył strzelaninę. Pozostaje on jednak w stanie krytycznym w szpitalu i jego przesłuchanie, które mogłoby wyjaśnić przyczyny masakry, jest na razie niemożliwe.

Cytowani w lokalnej prasie sąsiedzi są w szoku.

Lizeth Gonzalez, sama wychowująca trójkę potomstwa, nie może uwierzyć, że do takiej tragedii mogło dojść na spokojnym, ogrodzonym osiedlu, gdzie na co dzień na podwórku bawią się małe dzieci.

- Nigdy bym nie przypuszczała, że coś takiego się tu wydarzy. Jak to możliwe by matka tak po prostu zastrzeliła swoje dzieci - powiedziała wstrząśnięta Lizeth Gonzalez. - Cokolwiek nią kierowało mam nadzieję, że Bóg jej wybaczy - dodała.

Policja spodziewa się, że dramat uda się wyjaśnić dzięki 7-letniej dziewczynce, córce przyjaciół Aide Mendez, która spała w ich domu w noc poprzedzającą masakrę. Dziecku udało się uciec. Na razie jednak jest tak przestraszone, że policja zdecydowała się odłożyć przesłuchanie.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   PINO87 

• swojak

Napisano 21 styczeń 2012 - 18:39

:zle: Poprostu popierdolona jakaś...
MITSUMANIAK
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   groszek 

• swojak

Napisano 21 styczeń 2012 - 18:42

Myśle,że to jaka choroba psychiczna, ani e metamfetamina.
0

#4 Użytkownik jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum
  • Opening hours:48h

Napisano 21 styczeń 2012 - 18:43

że z 10 policjantów nie zabiła to też kurwa nie pomyślała
Dołączona grafika

Betonowa trampolina pod naporem się ugina
Wokół cicha pantomima, już minęła ich godzina
Już za późno, mam oryginał, mieli czas, by mnie zatrzymać.
-1

#5 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 21 styczeń 2012 - 18:44

Meksykańce, oni się nie pierdolą.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum

Napisano 21 styczeń 2012 - 19:08

Wyświetl postUżytkownik RejestracjaNieDziała dnia 21 styczeń 2012 - 18:43 napisał

że z 10 policjantów nie zabiła to też kurwa nie pomyślała

weź nie pierdol
WBREW KARABINOM KRĄŻY HYDRO-CANNABINOL
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 21 styczeń 2012 - 19:38

Napewno ta kobieta była trzeźwa jak niemowlę, oraz napewno też była zrównoważona psychicznie, tylko ta zła metamfetamina co czyni z ludzi bestię.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   PINO87 

• swojak

Napisano 21 styczeń 2012 - 19:44

Nie mów na pewno bo na pewno nie wiesz nikt tego nie wie i już sie nie dowie
MITSUMANIAK
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• Zielarz
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 21 styczeń 2012 - 20:21

No niezle niektorzy maja zryte berety...
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Lucjan88 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacjacentrum

Napisano 21 styczeń 2012 - 23:10

wlasnie po mecie najlatwiej dostac na leb mysle ze ta laska byla w glebokiej psychozie lub depresji bo zdrowy czlowiek nie zabija dopiero narodzonych dzieci
Dołączona grafika
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 21 styczeń 2012 - 23:12

ach ta metaamfetamina
Dołączona grafika
0

#12 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 21 styczeń 2012 - 23:14

Wykluczyć nie możecie ,że meta miałą wpływ na to co zrobiła.

Może miałą zjazd po X czasu ćpania mety i jakieś chuj wie stany depresyjne ,że życie jest bez sensu itp.

Co nie zmienia faktu ,że pojebana ostro.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Moonglum 

• uzależniony od forum

Napisano 21 styczeń 2012 - 23:41

Jedno i drugie. Tzn. na pewno jakaś choroba psychiczna, ale meta mogła się przyczynić do jej ujawnienia.
0

#14 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 21 styczeń 2012 - 23:43

No pewnie ,że mogła. Mi chodzi o to ,że nie da się wykluczyć ,że meta była ostatecznym czynnikiem ,który wpłynął na jej decyzje.

Tak czy siak baba jest pojebana równo a raczej była.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Green_Island 

• swojak
  • LokalizacjaUrząd m. st.

Napisano 22 styczeń 2012 - 06:19

Jaka jest puenta? Otóż "...nie pijcie przy otwartym oknie".

Smutna historia tej pani powinna dać do myślenia wszystkim, którzy lubią sobie czasem zaćpać z kolegą/dziewczyną. Bo nawet jak samym nam nie odbije, nigdy nie wiadomo co strzeli do głowy naszemu kompanowi ^^
Problem, który nie jest nasz... - nie jest nasz.

ZBT Dołączona grafika

Wszystko co wyżej napisałem zostało mi przekazane w Syjonie przez Ducha Świętego... Ewentualne zbieżności z rzeczywistością są przypadkowe...
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   helix 

• Member
  • PipPip

Napisano 22 styczeń 2012 - 08:11

zapomniala jeszcze napisac ksiazki o tym ;)
1

#17 Użytkownik jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum
  • Opening hours:48h

Napisano 22 styczeń 2012 - 09:06

Wyświetl postUżytkownik Lifelover dnia 21 styczeń 2012 - 19:08 napisał

weź nie pierdol

Kurwa 90% pałkarzy rozjebała by ci łeb bez pardonu gdyby mieli pewność że za to nie odpowiedzą , więc na chuj się fultasz ..

Żałujecie jej jakby zrobiła to nieświadomie a ćpanie jej wpychali do ryja na przymus ..
Dołączona grafika

Betonowa trampolina pod naporem się ugina
Wokół cicha pantomima, już minęła ich godzina
Już za późno, mam oryginał, mieli czas, by mnie zatrzymać.
1

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 22 styczeń 2012 - 09:10

Co wyście z byka spadli??? A ile wy znacie relacji, że komuś odbiło po metamfetaminie? Natomiast znam dużo relacji, że chory psychicznie jest agresywny, a nawet morduje, z kolei znam tysiące osób, co po alkoholu biją, niszczą, krzywdzą, a nawet zabijają- uwaga- biją, krzyczą lub zabijają całkowicie BEZ POWODU, bo po wytrzeźwiemiu wpadają w szok- to nie możliwe że ja to zrobiłem??? Jak to się stało? W PRLu kiedyś podano dane, że ponad 90 procent zabójstw było bez powodu, czyli że przyjaciele sobie pili wódkę i potem jeden zabił drugiego, a na drugi dzień w celi płacz i rozpacz- co ja zrobiłem??? To nieomal pewne, że jeżeli ta kobieta brała metamfetaminę, to też i piła alkohol. Też ona napewno nie była zdrowa psychicznie, choć TYLKO ALKOHOL POTRAFI ZE ZDROWEGO CZŁOWIEK UCZYNIŁ BRUTALA, CZY MORDERCĘ
1

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Wielki Mesjasz 

• Member
  • PipPip

Napisano 22 styczeń 2012 - 09:18

e mój kumpel , jest trochę niezrównoważony :) nie wychodzi z domu , ćpa ciągle Acodin ... :| ( .... niestety nic innego, nawet za moimi namowami :/ ..... )

na gadu gadu wysyła mi modele broni maszynowej i się tym podnieca że sobie w końcu kupi i rozpierdoli moje miasto "jak w Quejka" ... tylko musi "uzbierać na magazynki" bo z jednym to on się napewno nie wypuści :E

pomijam fakt że jest bardzo dobry w gry typu Quake 1-2-3 etc. i gry typu ShotUpEm na dodatek nienawidzi żydów , jana pawła 2 , czyta faszystowskie pisma... i dlatego się trochę obawiam..... :| :E )

co robić :| ?? czy czeka mnie/nas polski Brevik ?

macie problemy... ja mam problem - nie będę kapusiem, nigdy nie byłem i w tym przypadku NIE BĘDĘ , kurwa przecież jak by nie było to MÓJ KUMPEL... :fp: ...który z was miał taki pomysł ??? :lol: ....

:tulimy:
-2

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Domen 

• swojak

Napisano 22 styczeń 2012 - 09:32

Ja uważam że NIE tylko alkohol potrafi z człowieka wyzwolić same najgorsze rzeczy ..

Właściwie WIĘKSZOŚĆ UŻYWEK może powiedzmy uruchomić w człowieku pewne procesy psychiczne ..

Ta kobieta musiała być nie zrównoważona psychiczne i meta amfetamina po prostu spotęgowała te procesy..

Zresztą bardzo dużo zabójstw w USA jest np po silnych lekach psychotropowych ..

Zależy co jak na każdego działa z jednego wyzwoli potwora leki z drugiego alkohol a z trzeciego wspomniana meta amfetamina a z czwartego miks tych używek ..

Chodź jak wcześniej wspomniałem sama używka z człowieka NIE zrobi potwora ona może tylko spotęgować procesy choroby psychicznej która już dawno musiała być w człowieku ..
1

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź