FORUM.DOPALAMY.COM: Zamówienie RC - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Zamówienie RC euforia, lekki speed i błogostan

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Pct 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 18 styczeń 2012 - 00:15

Na początku chciałem powitać wszystkich forumowiczów, do tej pory tylko czytałem, dzisiaj mój pierwszy post.
Całej swojej historii z dopami nie będę opowiadał ale zaczęło się już pare lat temu.
Kiedyś już zamawiałem RC ale raczej w ciemno i trochę je mixowałem, teraz chciałbym zrobić to z głową, Waszą głową ;)
Zależy mi na euforii (jak np. dawne Morskie Koko) lekkim speedzie (ale bez palpitacji serca) lekkiej stymulacji i błogostanie (jak po żabce**)
Powiedzcie mi co zamówić? czy 3,4 DMMC, ALFA PPP, ALFA-PVP, Eth-Cat to dobry wybór? Trochę poczytałem i chyba przy takich produktach można zrobić dobry mix, czy polecacie coś innego?
Pozdrawiam
0

#2 Użytkownik jest zalogowany   Ludomir 

• Chemik socjopata
  • Grupa: überModerator
  • LokalizacjaDopalaczolandia
  • gg:
    122

Napisano 18 styczeń 2012 - 09:06

3,4 DMMC dało by Ci fajną gadke ale samo słąbo działa i troche wjezdza na tetno i serce i lepiej zrobić jakiś miks np z etylo, z kotem bym raczej nie miksował chciaż w sumie... Kup sibie na początek wiecej kota igiełek(bardziej euforyczny) i zobaczysz czy Ci podejdzie sam bez miksu.
 pStop cyckom i takim tam innym - MODERATOR :e 
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   wiewi2 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    8261845

Napisano 18 styczeń 2012 - 15:31

Jestem pewien ze to czego potrzebujesz.. mocna euforie i lajtowa stymulacje bez dziwnych jazd da ci 6/5-apb bo inne dostepne rc sa mocno spidujace i malo euforyczne lub maja duze skutki uboczne jak 34dmmc
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Pif_paf 

• swojak
  • LokalizacjaIn the middle of nowhere

Napisano 18 styczeń 2012 - 21:20

6-apb będzie dobrym wyborem, dołożył bym do tego jeszcze kota dla podniesienia stymulacji. 3,4dmmc sobie odpuść bo po tym raczej na pewno poczujesz wjazd na serce. I tak jak pisał Ludomir sprawdź na początku samego kota z dobrego źródła, to zacna substancja i może się okazać że nie będziesz potrzebował mixa.
Btw czy ten temat nie udziela odpowiedzi na woje pytanie: http://forum.dopalam...stymulujacy-rc/
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1