Co to mógł być za psychotrop? Bardzo proszę o pomoc, siostra w szpitalu, stan OK, jej kumpela...
Napisano 06 styczeń 2012 - 17:01
.
Daj ty chłopie jej spokój. Bądź tylko gotów na jej zawołanie, obojętnie o co by poprosiła. Nawet gdyby to robiłeś z bólem serca. Pozdrawiam
Napisano 11 styczeń 2012 - 23:06
Nic mi to nie mówi
Napisano 14 styczeń 2012 - 00:09
Jak Wam się uda zarejestrować na http://pharmindex.pl to znajdziecie wszystko o Fluanxolu (dwuchlorowodorek flupentiksolu). To środek przeciwko Schizofrenii i dobrze znany lekarzom. Jest wątpliwe, czy dziewczyna dostała akurat ten środek, ponieważ podobne, bądź identyczne rakcje są w stanie wywołać inne neuroleptyki, anksjolityki, analeptyki oraz wiele substancji leczniczych o bardzo silnym działaniu z grupy benzodiazepin i barbituranów. Ale o tej grupie środków jest kolejny temat rzeka, gdyż do tej grupy należy z kolei GHB (gamma hydroksybutanowy kwas) zwany potocznie pigułką gwałtu oraz Rohypnol (flunitrazepam), także stosowany jako pigułka gwałtu. Dlatego Proszę na to uważać. Antidotum na te środki to Flumazenil (Anexat), ale dostępny tylko w lecznictwie zamkniętym, czyli na oddziałach pomocy doraźnej (pogotowiu). Antidotum na barbiturany to: Nalokson, Nalorfon, Naltrekson (też stosowane tylko w lecznictwie zamkniętym).
Napisano 14 styczeń 2012 - 00:13
Napisano 14 styczeń 2012 - 01:10
Użytkownik MISTICO dnia 14 styczeń 2012 - 00:28 napisał
Gałka muszkatołowa dzięki zawartości mirystycyny wzięta w ilości 1-2 gałek wywołuje bardzo nieprzyjemne halucynacje i oderwanie od rzeczywistości, depersonalizację (bezosobowość i bezcielesność). Uważajcie, bo możecie tego nie przetrzymać i popełnicie samobójstwo.
Napisano 14 styczeń 2012 - 07:35
Użytkownik cwelzbok dnia 14 styczeń 2012 - 01:10 napisał
nie przesadzasz troche? my po 3 galki w mleku rozpuszczali i po okolo 5h w tym samym momencie z ziomkiem dostalismy smiechawe chwile potrzymalo ale zadnych halunow czy odmiennych stanow swiadomosci nie bylo. W dzialaniu podobna do bakania a ty sam miales takie efekty czy od kogos uslyszales? :>
Napisano 14 styczeń 2012 - 10:30
.
Ja przeczytałem tylko pół pana komentarza i trafił mnie szlag, dlatego moja polemika odnosi się tylko do połowy. Po co miał by dealer dodawać substancję zwiększające uzależnienie? Jest to ciąg dalszy idiotyzmów o krwiożerczych dealerach, co czychają na niewinne i nieświadome dzieci i rozdając im narkotyki za darmo, wciągają ich w nałóg... Słuchaj człowieku- o narkotykach nie wiesz w takim razie nic!!! Fikcja literacka z głupich sensacyjnych filmów z hollywood stała się dla narodu i dla władzy źródłem wiedzy! Nieprawdopodobne scenariusze filmowe stały się źródłem poznania niby rzeczywistości, a na tej podstawie zaostrzono brutalnie prawo- tak zrodził się totalitaryzm, że fikcję uznano za rzeczywistość.
Ja bardzo dobrze wiem, że pisze pan w dobrej wierzę i dla naszego dobra, ale pana rady są mylne. My sami dobrze wiemy, że lepiej brać znane i sprawdzone narkotyki, ale... one są nieomal całkowicie nie do zdobycia, oraz NIELEGALNE!!! Natomiast to forum jest o narkotykach LEGALNYCH... Mało znanych, nie sprawdzonych, ale za nie nikt nie pójdzie na wiele lat do więzienia, nie będzie miał rewizji, nie będzie represjonowany. Zapewnisz nam wolność i bezpieczeństwo, gdy wrócimy do mj, lub fety?
Ja na tym forum jestem tylko z ciekawości, bo ja od 30 lat biorę tylko silne opiaty, tj heroinę własnej produkcji, a od 3 lat broniąc się przed represjami, trafiłem na program metadonowy.
.
Jest mi bardzo przyjemnie, że ktoś mądry i z wielką wiedzą trafił na nasze forum. Napisze jeszcze na priv, bo bardzo bym chciał o kilku sprawach porozmawiać. Proszę za jakiś czas zaglądać na priv. W imieniu użytkowników forum, proszę o pisanie jak najwiecej komentarzy. Pozdrawiam
Komentarz pisany na małym wyświetlaczu komórki, stąd niedoskonałość tekstu
Napisano 14 styczeń 2012 - 13:52
#32 Guest_flash_*
Napisano 14 styczeń 2012 - 17:26
Napisano 14 styczeń 2012 - 17:41
Udostępnij ten temat: