FORUM.DOPALAMY.COM: Co to mógł być za psychotrop? - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Co to mógł być za psychotrop? Bardzo proszę o pomoc, siostra w szpitalu, stan OK, jej kumpela...

#1 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members

Napisano 05 styczeń 2012 - 21:08

Hej, pilnie potrzebuje Waszej pomocy, moja 15- letnia siosta jest w szpitalu, rano, gdy ją brali skarżyła się, że " nie czuje nóg " , nic jej nie boli, nie może jednak chodzić, i cały czas schodziła schylona - jakby z garbem. Gdy próbowała sama iść to przypomniało to chwiejnego żelatyno-robota.

Jej koleżanka dziś również przyjechała do szpitala, chciała odebrać sobie życie, prawdopodobnie ten sam lek.

Lekarz mówił, że dobrze byłoby się dowiedzieć, co to był za lek, ponoć już wczoraj moja siostra zachowywała się agresywnie, jednak ja nie wiem, czy miało to związek z daną substancją.

Wiem tyle tylko, że to psychotrop.

P.S. Gówno mnie w tym momencie obchodzi krytyka i pierdolenie, gdzie byli rodzice, oczekuje konkretnej odpowiedzi a nie pierdolenia farmazonów, jeśli nie masz nic do powiedzenia to Nie Pisz !

Dawki ani niczego nie znam, w szpitalu mówiła, że Boli ją kręgosłup, Jest ponoć przymulona
Dołączona grafika
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   zolwik na spidzie 

• swojak
  • Lokalizacjana zakręcie swoich mysli

Napisano 05 styczeń 2012 - 21:57

Psychotropy obnizaja cisnienie.Gdy ono spadnie niepokojaco nogi robia sie bezwladne i czesto dochodzi do omdlen.A moze siostrze zaczyna sie dyskopatia.Nie wiem czy w temacie Ci odpisalem,ale jakos chcialbym CI pomoc
[img]http://http://www.rotfl.com.pl/data/media/13/sex_zolwi.jpg[/img]
1

#3 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:22

Nie no jasne, dzięki, zawsze wiem coś więcej. Każde info się przyda.

Nie no jasne, dzięki, zawsze wiem coś więcej. Każde info się przyda.

Plus Dla Cb
Dołączona grafika
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   zolwik na spidzie 

• swojak
  • Lokalizacjana zakręcie swoich mysli

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:35

A moze zauwazyles ostatnio czy  siostra jakos sie zmienila i zachowywala dziwnie.Nie moge nic wiecej Ci powiedziec,bo nie znam sytuacji.Oj zeby to nie byla psychoza amfetaminowa,,ale to czarny scenariusz.Moze bierze cos z tych lekow-ketopinor,ketrel,sulpiryd
[img]http://http://www.rotfl.com.pl/data/media/13/sex_zolwi.jpg[/img]
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   LEWY 

• Member
  • PipPip

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:35

Kręgosłup boli od chodzenia w takiej "zgarbionej" pozycji.

Może zwyczajnie wbiła sobie fazę, że musi tak chodzić, połaziła cały wieczór i kręgosłup się zmęczył. Faza minęła, kręgosłup boli. Mi starczyło zjaranie mocarza i też się stałem robotem, który chodzi w miejscu. Nic nie mogłem zrobić, czułem przeogromny lęk i niepokój. Strach, psychoza, paranoiczne stany, czułem, że jestem popierdolony i tak już zostanie na zawsze. Do tego "szpiegowskie" fazy, sąsiedzi mnie podsłuchują, kamerują, policja mnie namierza itd. :D Cała klasyka w jednym pakiecie. Jarałem dużo mieszanek i nigdy tak nie miałem, być może była to wina silnego spalacza tłuszczu, który brałem od miesiąca. Też miał w sobie niezłe kwiatki. I bez ćpania była pizda jak go wziąłem, tylko tak to jestem w stanie sobie wytłumaczyć.

Miało nie być farmazonów, więc kończę. Sorry za offtop. 3mam kciuki za siostrę, współczuję i domyślam się jak źle się możesz czuć.
Dźwięków słuchać chcę!
1

#6 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:37

Ona na noc była w domu, nie raczej nie amfa - ciężko o amfę w pigułach u nas. Kurwa ale jak dorwę tą laskę, co jej to dała to zajebie chyba
Dołączona grafika
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   LEWY 

• Member
  • PipPip

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:47

Pogadaj z nią normalnie, już wystarczającą karę dostały.

Najważniejsze, że już z górki... mogło się skończyć gorzej.

Powodzenia
Dźwięków słuchać chcę!
0

#8 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 05 styczeń 2012 - 22:52

Dzięki, Ano i nie wiadomo jak z tą dziewczyną, próba samobójcza, więc trochę potrwa nim dojdzie do siebie, ale powinno być wszystko ok.

I tak po mordzie dostać musi, inaczej się nie nauczy, wdała się w kurestwo, to jej pomogę wyjść. Tak, jak kiedyś i ja miałem szansę wyjść z tego, jeśli mi się nie uda, to będzie moja osobista porażka
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik jest zalogowany   peonito 

• kozak
  • Grupa: betaMod
  • Lokalizacjafma + p1 + bmc
  • Opening hours:zapukaj. ? :)

Napisano 05 styczeń 2012 - 23:06

Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie. Życzę tego oczywiście, a nauczkę to raczej już ma, więc nie warto.. Co najwyżej wyciągnąć z niej, co to było, bo raczej nie stwierdzi nikt inny dokładnie. Aczkolwiek, gdyby to z głową było, to tak by się nie skończyło.. W każdym razie, szczęścia i powrotu do zdrowia :)
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Sokół 

• Newbie
  • Pip
  • gg:
    6925745

Napisano 05 styczeń 2012 - 23:49

spytaj się poprostu czy się nażarła Acodinu (DXM) , i tyle ;)
0

#11 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 06 styczeń 2012 - 02:02

Ona sama nie wie, co brała, aczkolwiek sam również pomyślałem o Acodinie, gdy widziałem jej ruchy.

Tyle tylko, że nie wiem, ile działa Acodin, a zbytnio nie mam czasu na dogłębne szukanie, i nie wiem, czy agresja dnia poprzedniego była spowodowana naćpaniem.

Może wjebała jakiś barbituran, i stąd taka osowiałość u niej, sam nie wiem.
Dołączona grafika
0

#12 Użytkownik jest zalogowany   peonito 

• kozak

Napisano 06 styczeń 2012 - 03:59

Nie wie co brała ? Bez obrazy,ale nazwałbym to jeszcze większą głupotą. albo najzwyczajniej w świecie to ukrywa.
0

#13 Użytkownik jest zalogowany   Niewinny 

• ~grzesznik~
  • Wyświetl blog
  • Grupa: Administrators
  • Opening hours:zamknięte do odwołania %-)

Napisano 06 styczeń 2012 - 10:26

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik peonito dnia 06 styczeń 2012 - 03:59 napisał

Nie wie co brała ? Bez obrazy,ale nazwałbym to jeszcze większą głupotą. albo najzwyczajniej w świecie to ukrywa.

Oj przestań już człowieku, dziecko ma 15 lat...

Motorniczy potwornie mi przykro :( Musisz koniecznie zachować spokój wobec siostry i otoczyć ją miłością i zrozumieniem (ALE NIE TOLERANCJĄ DLA TAKICH ZABAW). To jest twoja SIOSTRA, do tego taka młoda... Twoim obowiązkiem jest opiekować się nią za wszelką cenę, ma być twoim oczkiem w głowie przynajmniej do czasu aż nie wyjdzie za mąż, a i wtedy nie powinno się wiele zmienić.

Niestety ciężko mi coś powiedzieć, nie znam się na tym. Naprawdę bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze.

Poza tym - czy ona wie, że ty ćpasz? A jeżeli tak, to teraz jest dla ciebie czas na autorefleksję (NIE ODPISUJ MI, PISZĘ TO TYLKO DLA CIEBIE I TYLE) na temat tego, jakim jesteś dla niej wzorem jako starszy brat. Zastanów się nad tym poważnie. Nikt ci niczego nie zabrania, ale nie obnoś się może tak z tym, bo dziewczyna patrzy, obserwuje i wyciąga swoje, adekwatne do młodego wieku, wnioski.

Pamiętaj, że to mega ciężki wiek, dla kobiet zwłaszcza. Bądź dla niej dobry i wyrozumiały..
Dołączona grafika
5

#14 Guest_kolo120_*

• Grupa: Guests

Napisano 06 styczeń 2012 - 10:39

siemka
Te objawy z nogami i garbem to mogą być odruchy pozapiramidowe po jakimś neuroleptyku działającym podobnie do haloperidolu oprócz, tych objawów fizycznych, może też wywoływać napęd na myśli samobójcze i stany depresyjne
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 06 styczeń 2012 - 10:49

Rowniez sklaniam sie w strone haloperidolu, to jest straszny syf i wcale bym sie nie zdziwil gdyby to zjadly (mysli samobojcze chociazby).
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
0

#16 Użytkownik jest zalogowany   peonito 

• kozak

Napisano 06 styczeń 2012 - 10:58

15 lat, a wg mnie to już sieę zaczyna niestety ten 'głupi wie'

Wyświetl postUżytkownik Niewinny dnia 06 styczeń 2012 - 10:26 napisał

Naprawdę bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze.

I ja również.

Wyświetl postUżytkownik Niewinny dnia 06 styczeń 2012 - 10:26 napisał

Poza tym - czy ona wie, że ty ćpasz? A jeżeli tak, to teraz jest dla ciebie czas na autorefleksję (NIE ODPISUJ MI, PISZĘ TO TYLKO DLA CIEBIE I TYLE) na temat tego, jakim jesteś dla niej wzorem jako starszy brat. Zastanów się nad tym poważnie. Nikt ci niczego nie zabrania, ale nie obnoś się może tak z tym, bo dziewczyna patrzy, obserwuje i wyciąga swoje, adekwatne do młodego wieku, wnioski.

+ albo i dwa plusy bym dał za tą wypowiedz.

Jednak druga sprawa, to tak czy siak nie jest w stanie jej upilnować. Pozostaje rozmową Motorniczy

Pamiętaj, że to pomału wchodzi. w ciężki wiek, dla kobiet zwłaszcza. Bądź dla niej dobry i wyrozumiały
0

#17 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 06 styczeń 2012 - 14:41

No właśnie, to jest ten problem, że nie jestem w stanie jej w 100% upilnować, i sam wiem, że nie powinienem jej jakoś krzywdzić karą, skoro sam nie jestem lepszy :/
Dołączona grafika
0

#18 Użytkownik jest zalogowany   peonito 

• kozak

Napisano 06 styczeń 2012 - 15:54

Coś wumyślisz, ze nie warto. bardziej niszczy psychike.. nikt z nas jej nie zna, Ty wiesz, jak w miare do niej dostrzec... także do dziala!
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Mejkpeace 

• swojak
  • LokalizacjaVoid Islands

Napisano 06 styczeń 2012 - 15:55

Wyświetl postUżytkownik eXe dnia 06 styczeń 2012 - 10:49 napisał

Rowniez sklaniam sie w strone haloperidolu, to jest straszny syf i wcale bym sie nie zdziwil gdyby to zjadly (mysli samobojcze chociazby).

Potwierdzam przypuszczenia kolegi, bardzo możliwe, że dzieci zatruły się haloperidolem :E.
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 06 styczeń 2012 - 17:01

Po prostu trzeba dać dziewczynie spokój. Długie gadki i tłumaczenia są głupotą, są też często okrutną karą.. Każdy człowiek ma prawo do swego życia, w tym nawet 15 letnia dziewczyna. Jeżeli ona tak chce żyć, to tak ma być i tyle. My możemy się tylko martwić gdy zrobić coś źle, oraz możemy się cieszyć i skakać pod sufit z radości, gdy ona zrobi coś dobrego, ale wara wam wszystkim od jej wolności. Prawdziwa pomoc nie polega do daniu w pysk, albo na wrzasku, że ona jest zła. Prawdziwa pomoc, to zrobić to, o co ona poprosi, nawet wtedy gdyby to nam przynosiło przykrość. Jedynie co możemy zrobić, to zapewniać ją, że nigdy nie odmówimy pomocy, obojętnie o co by prosiła. Bo naprawdę pomagać człowiekowi jest bardzo ciężko, za to karać jest najłatwiej.
.
Daj ty chłopie jej spokój. Bądź tylko gotów na jej zawołanie, obojętnie o co by poprosiła. Nawet gdyby to robiłeś z bólem serca. Pozdrawiam
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2