FORUM.DOPALAMY.COM: Pierwszy raz z metocyną '4-ho-met' - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Pierwszy raz z metocyną '4-ho-met'

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Kosaa 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members

Napisano 01 styczeń 2012 - 21:05

*
Popularny

Chciałem wam opowiedzieć mój sen. Przyśniło mi się coś takiego:
18.12.2011r Set & Setting - dobre samopoczucia, godzina ok 23:00, miejsce tripu to mój pokój
Dawka - ok 30mg Metocyny (4-ho-met) oralnie
Doświatczenie : Zdecydowałem się poznać nowy psychodelik. W sumie miał być lżejszy, od 4-aco-dmt i dosyć podobny a to, czego doświadczyłem, po prostu mnie zaskoczyło.
Zapodając sobie 30mg substancji gorzkiej w smaku do buzi, zapijając herbatę, rozmawiałęm na chwilkę przed skype, następnie okąpałem się i udałem do łóżka.
Minęło około 40 minut zanim substancja zaczęła na mnie oddziaływać. Zaczęło się spokojnie, dalikatne zmiany na ciele, śmiech, lekkie odrealnienie nic nadzwyczajnego.
Później, leżąc sobie spokojnie, stan z minuty na minutę się wzmacniał, falujące przedmioty, ciekawie zaczyna się dziać. Niestety nie da się opisać działania tej substancji, nie da się praktycznie w ogóle niczego ubrać w słowa. Zacząłem widzieć całkiem inne kolory, niż ma się to w rzeczywistości, ruchy mojej ręki były wolne a za nią pojawiały się smugi. Czas leciał wolno. Przy zamkniętych oczach, pojawiły się coraz mocniejsze wizje, które sobie sam kreowałem, towarzyszył temu śmiech i zaskoczenie.
Bardzo duchowe doświadczenie, zacząłem rozmyślać na temat egzystencji, życia, dosłownie wszystko co pomyślałem, zobaczyłem, na każde pytanie które zadałem otrzymałem natychmiast odpowiedź, czułem dokładnie każdy atom swojego ciała, do czasu. Faza zaczęła być tak mocna, że moje ciało dosłownie zostało odizolowane od reszt, nie czułem go, zlałem się z całym pokojem który oddychał. Zjednałem się z wszystkim. Zrozumiałem bardzo wiele pojęć, doszłem do tego że każdy powinien sam na swój sposób doświadczać Boga, każdy tworzyć własną rzeczywistość. Wysoki szczebel tego doświadczenia, można opisać w ten sposób, że dostajesz pustą kartkę papieru, na której masz zacząć rysować rzeczywistość i np nadawać życie różnym 'bytom' które są częścią Ciebie, Ty jesteś częścią Boga i on jest w Tobie. Zostajesz rozproszony, czujesz się WSZYSTKIM, doświadczasz morderstwa własnego EGO, którego nie ma, a jeżeli walczysz, dostajesz nauczkę :) Bardzo inteligentna bania, bardzo wiele można z niej wynieść, plątasz się w inteligentnych myślach, w myślach i doświadczeniach własnych przodków, przeszłości i przyszłości. Rozumiesz że teraz być może nie żyjesz a jeżel żyjesz, możesz już nigdy nie być normalny. O godzinie 3 rano wszystko było w normie, zasnąłem, rano czułem się już jak zawsze. Moje najpotężniejsze doświadczenie w moim życiu, bardzo mocna tryptamina która na prawde, może bardzo zaskoczyć! Na pewno szybko tego nie spróbuję, nauczyło mnie to bardzo wiele :)
Ciekawość jest Bogiem.. Tworzysz coś z niczego.. 'On po prostu był i będzie'.
A od Ciebie zależy wszystko, jak przebiegnie doświadczenie, Ty sterujesz wszystkim, każda wyrażona intencja, myśl, jesteś w stanie odczuć KAŻDE uczucie !
Bardzo mocne doświadczenie duchowe, wykoszenie ego po prostu :) !

Na mnie podziałała w ten sposób, za to kumple po 25mg tej tryptaminy, nie doświadczyli czegoś nawet podobnego do mnie.
U nich stan był odmienny, nie miał takiej 'głebi' jak u mnie. Wszystko zależy od człowieka, a sort był ten sam :D
5

#2 Użytkownik jest zalogowany   ayahuasca 

• kozak
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaGdzieś na północny-wschód od południowego-zachodu

Napisano 02 styczeń 2012 - 09:54

Ciekawie ciekawie... Ładny trip. Ja też doznałam czegoś takiego, jak rozpłynięcie ego pod wpływem psychodelika. Mi akurat bardziej siada do tego 4-Aco-DMT, ale zasada brania jest ta sama. Co jest najlepsze, z sesji na sesję świadomość zostaje coraz bardziej wyczyszczona z ego, ze stereotypów, z uprzedzeń, z opinii i stajesz się taki świeży, czysty.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź