FORUM.DOPALAMY.COM: Uspakajające ziólko bez lęków - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Uspakajające ziólko bez lęków

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   nikel 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members

Napisano 25 grudzień 2011 - 20:25

Witam!
Jaką mieszanke możecie polecić, ktora nie wywołuje lęków, zbyt dużych skoków ciśnienia i ogólnie paranoi, coś bodajże podobnego do indici. A może macie sposób jak przytłumić takie niepożądane działania THC. Lubię palić ale niestety te lęki bywają dobijające. Może jakiś dostępny na rynku cannabinoid byście polecili, ogólnie jestem zielony w tym temacie, więc wszelkie sugestie są mile widziane...
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Asinus 

• kozak
  • gg:
    6731564

Napisano 25 grudzień 2011 - 20:37

Można palić po uprzednim napiciu się GBL-a. Wtedy nie ma szans na załapanie bad tria.
Z dziury wyłażą obleśne cherubinki i gremlinują mieszkanie.
Które dragi brać, żeby chcieć brać więcej więcej więcej dragów?
Asinus łapie za lufkę i wychodzi na dach.
Ku postrzeczywistości.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   nikel 

• Member
  • PipPip

Napisano 25 grudzień 2011 - 22:53

Dzięki za odpowiedź, muszę poczytać o tej substancji ale chyba jest konkretna...

Może ktoś poleci mieszanki oddziaływujące na receptory CB2 obok CB1, dajcie znać na priv, chętnie zakupię do testów...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Black 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 17 marzec 2012 - 00:29

NIE PIJCIE GLBa, BARDZO ŁATWO GO PRZEDAWKOWAĆ, CZĘSTO JEST NISKIEJ JAKOŚCI (ZANIECZYSZCZONY), SĄ PRZYPADKI ZGONÓW PO WYPICIU!!!
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   isolate 

• Newbie
  • Pip

Napisano 17 marzec 2012 - 11:40

Użytkownik Black dnia 17 marzec 2012 - 00:29 napisał

NIE PIJCIE GLBa, BARDZO ŁATWO GO PRZEDAWKOWAĆ, CZĘSTO JEST NISKIEJ JAKOŚCI (ZANIECZYSZCZONY), SĄ PRZYPADKI ZGONÓW PO WYPICIU!!!

Co Ty gadasz? GBL dobra rzecz. Wystarczy tylko mieć troche zdrowego rozsądku i odpowiednio go dawkować.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   RukPuk 

• Newbie
  • Pip
  • Lokalizacjadaleko

Napisano 17 marzec 2012 - 12:11

małe benzo przed paleniem i po kłopocie. chuj w giebla
Eeeee ??!!
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Black 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 17 marzec 2012 - 19:44

Niech autor kupi jakąś mieszanke na JWH, np. snoop chill.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Asinus 

• kozak
  • gg:
    6731564

Napisano 17 marzec 2012 - 20:56

Jasne, że można przedawkować takie śnienie: jak ktoś leje giebla "na oko" albo bez opamiętania. :zle: A jak ktoś jest odpowiedzialny i odmierza precyzyjnie dawki strzykawką po 1-2 ml to nic mu się nie stanie. GBL to w ogóle jedno z najlepszych RC ever. Taki alkohol, tylko o wiele bardziej euforyczny, mniej ogłupiający i nie powodujący żadnego kaca.

Co do niskiej jakości - może miałeś jakiś chiński szajs, ale większość sprzedawców oferuje giebla pochodzącego z niemieckiego BASF, więc o jakość byłbym spokojny. Możesz sobie poczytać o tej firmie nawet na wiki. :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/BASF

A drugim śnieniem tego typu (czyli do zbijania krzywych faz) godnym polecenia jest 2m2b, czyli alkohol tetr-amylowy. Działa podobnie jak benzo, ale lepiej, bo już w kilka sekund od wypicia. Jest to związane z tym, iż ów sen wchłania się do organizmu już bezpośrednio w jamie ustnej.
Z dziury wyłażą obleśne cherubinki i gremlinują mieszkanie.
Które dragi brać, żeby chcieć brać więcej więcej więcej dragów?
Asinus łapie za lufkę i wychodzi na dach.
Ku postrzeczywistości.
1

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   zapartowy 

• Member
  • PipPip

Napisano 18 marzec 2012 - 12:08

@nikel

Ja mam dokładnie tak samo! Wszystkie objawy! Dlatego też już nie badam MJ. A myślałem, że tylko jak tak mam. :tulimy:
LA VECCHIA SIGNORA PER SEMPRE
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 18 marzec 2012 - 12:39

To co to za MJ wy palicie ,że macie po niej lęki? Pewnie jakieś gówno chrzczone rc przez dilera.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#11 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 18 marzec 2012 - 12:49

Prawda jest taka, i nikt mi nie dopowie inaczej, że wszystkie te bad tripy to Wasza słaba psychika. Jeśli ktoś się z góry nastawia, że po zjaraniu będzie miał chore lęki - to nie ma opcji, by było inaczej. Wiem, bo jeszcze nie tak dawno (rok temu) sam miałem z tym problem, po prostu powiedz sobie jasno : Palę pół lufki, jak słabo klepnie, to powoli będę dopalać.

Bo nie jest sztuką upierdolić się, nie potrafiąc ogarnąć fazy (choć mnie to trochę rajcowało :wub: )

Starajcie się z każdego tripu wyciągać pozytywy, jeśli czujecie się masakrycznie źle, to puśćcie sobie muzykę, albo odwrotnie, idźcie do ciemnego, cichego pomieszczenia - ot cała teoria.

I towarzystwo - jeśli palicie sami - a na pewno są tutaj tacy, co palą sami i się skarżą, to niech zapalą w towarzystwie (nikogo do niczego nie namawiam). Z całą pewnością obecność bliskiej, często bardziej doświadczonej osoby podnosi na duchu.

A co do tych całych bad tripów, to wspomniałem, że mają je tylko ludzie słabi - zwracam honor tym, którzy dostali bad tripa po maratonie, większym przejaraniu, czy po mocarnej mieszance sprzed delegalizacji , którą ktoś sobie w szafie głęboko kiedyś schował, i teraz mu się przypomniało, że owe cudo w domu ma :okulary:
Dołączona grafika
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   zapartowy 

• Member
  • PipPip

Napisano 18 marzec 2012 - 15:56

@ Motorniczy

Z tą słabą psychiką muszę się zgodzić w moim pzypadku. MJ w związku z tym jest nie dla mnie, bo po co kopcić i się męczyć, nie na tym to polega. Na szczęscie rynek oferuje taki wybór, że pomimo tej wady można znaleźć coś dla siebie.
LA VECCHIA SIGNORA PER SEMPRE
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 18 marzec 2012 - 16:51

Slaba psychika a syfiasty towar to dwie rozne sprawy :)
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Black 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 18 marzec 2012 - 16:56

Jeżli ktoś nie ma tolerancji na kannabinody a wypali np. Bonaze, to może mieć za mocno w głowie, i nikt mi tego nie zaprzeczy.
0

#15 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 18 marzec 2012 - 20:38

Tak, jeśli wypali chuj wie ile, to na pewno.

Ale jeśli będzie uważać, to nie ma opcji, by się struł, nie dzisiejszą chemią.

Teraz to i tak jest chuj, dawniej jak się zaczynało jarać, to dopiero szło złapać bad tripa, bo te kadzidła co są teraz, to o kant dupy potłuc, taka prawda.

Przykład : Zjaraj lufkę Bonanzy i Rasty.

Po Bonanzie najwyżej nieogar i paw (mówię o totalnych świerzakach), a po Rascie zajeb we łbie, haft, i sami wiecie co jeszcze, czaicie do czego zmierzam :okulary:
Dołączona grafika
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 18 marzec 2012 - 21:45

@up

Gowno prawda. Ja zetknalem sie z maczankami, ktorych musialem lapac naprawde malego bucha, bo po normalnym juz bylo za grubo. To wez daj swiezakowi jakiemus sciagnac duza chmure. I nie gadaj, ze normalni ludzie sa ogarnieci i wiedza ile sciagnac, bo wystarczy odrobine wiekszy buch i jest ogromna roznica. Nie mowiac juz o potencjale bad tripowym obecnych kannabinoidow.

@down

Nie, nie znam nazwy :)
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
2

#17 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 18 marzec 2012 - 21:52

czego zjarałeś małego bucha, że Cię tak klepło? Bonanzy? :tulimy:
Dołączona grafika
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Black 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 19 marzec 2012 - 00:32

Użytkownik Motorniczy dnia 18 marzec 2012 - 20:38 napisał

Tak, jeśli wypali chuj wie ile, to na pewno.

Ale jeśli będzie uważać, to nie ma opcji, by się struł, nie dzisiejszą chemią.

Teraz to i tak jest chuj, dawniej jak się zaczynało jarać, to dopiero szło złapać bad tripa, bo te kadzidła co są teraz, to o kant dupy potłuc, taka prawda.

Przykład : Zjaraj lufkę Bonanzy i Rasty.

Po Bonanzie najwyżej nieogar i paw (mówię o totalnych świerzakach), a po Rascie zajeb we łbie, haft, i sami wiecie co jeszcze, czaicie do czego zmierzam :okulary:

Ja na razie świeży jestem (kiedyś pare lat temu delektowałem się thc)...
Ale to już dawno, mineło... Z 7 lat będzie.
Bonaza jest na prawdę mocna, bo robiona na AM.
Mieszanki które są uspokajające to te robione na JWH.
No i bonaza (AM) ma to do siebie że gdy ktoś boi sie szybkiego tętna to nie wyrobi i złapie badtripa.
A są na pewno takie maczanki robione na JWH, które są zdecydowanie lepsze dla świeżaków, niż te na AM.
Kwestia kupienia... Teraz 99% maczanek jest robionych na AM. Ciężko znaleźć coś z JWH. Pewnie ze względu na słabsze działanie, bardziej chill, niż upierdalator.
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• Zielarz
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 19 marzec 2012 - 10:40

Tez uwazam, ze badtrip po jaraniu to jest kilka czynnikow skladajacych sie na niego, natomiast glownym jest psychika i nastawienie przed paleniem.

Pale juz dosc dlugo i jeszcze nigdy nie mialem badtripa po mj czy mieszankach (moze ktos nie wierzyc, ale Ci co mnie znaja osobiscie wiedza , ze to prawda :) )

Poprostu tak mam, ze jak zajaram to sama morda mi sie cieszy :P i nie sposob zalapac jakies lęki czy cos. Owszem kilka razy sie w zyciu ostro przepalilem, ze nie czulem sie zbyt dobrze fizycznie (ciemno przed oczami, ciezki oddech i ogolne mocne oslabienie organizmu) ale psychicznie wiedzialem , ze to niedlugo minie bo znalem przyczyne takiego stanu, czyli wyjaranie za duzej ilosci.

A co do Bonanzy to szczerze podziwiam entuzjazm co do tej mieszanki i jej "ogromnej mocy" :)
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź