FORUM.DOPALAMY.COM: Jaki mix soli od snoopa - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Jaki mix soli od snoopa wiem wiem wiem, nie mixować ale...

#1 Guest_cisek_*

• Grupa: Guests

Napisano 23 grudzień 2011 - 21:00

No właśnie, na sylwestra ma zamiar zaopatrzyć się u snoopa między innymi.

Snoop euphoric z nowego sortu strasznie mi przypadł do gustu, empatia delikatne pobudzenie i jeszcze raz empatia i euforia - czyli to czego szukałem od dawna (wiem, że dużo ludzi narzeka na tą sól ale mi ona najbardziej przypadła i na mnie działa bardzo dobrze).

Wiem, że nie powinno się mixować soli od snnopa tak jak pisane było w wielu wątkach ale w końcu to sylwester i nie straszna zwała kilku-dniowa :P

I tu moje pytanie:

Z jaką solą od snoopa zmixować euphorica tak aby nie było za grubo ale też żeby pobalować.
Powiem tylko, że euphoric działa na mnie zajebiście naprawdę nie narzekam ale momentami jest większa ochota po nim posiedzieć w wygodnym fotelu, pogadać ze znajomymi, posłuchać muzy.
Szukam czegoś co da trochę pobudzenia ale jednocześnie nie wyjebie mnie z butów prosto w galatykę i w miarę nie zakłóci działania euphorica.

Nie mam doświadczenia z innymi solami od snoopa - nie próbowałem.

Byłbym wdzięczny za jakieś rady ;p
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Moonglum 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members

Napisano 06 marzec 2012 - 23:29

Ja używałem do snoop euphoric także sky high, który podtrzymuje działanie euphorica pod warunkiem, że nie wciągniesz zbyt dużo. Polecam miks 0,3 euphorica i jakieś 0,2 skyhigh. Będzie dobrze (choć powyższa wypowiedź dotyczy jedynie mojego ostatniego snu).
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź