FORUM.DOPALAMY.COM: Które etykiety dopalaczy są najładniejesze? - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Które etykiety dopalaczy są najładniejesze?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Floodland 

• swojak
  • Grupa: Members

Napisano 19 grudzień 2011 - 18:36

Dla prawdziwych kolekcjonerów dopalaczy: które z etykiet podobają wam się najbardziej? Posiadanie których dopków wzbudza w was dumę z czystego faktu bycia ich właścicielem?

Ja kiedys postanowiłem zebrać całą serię Melmac Invaders ze Smile shopu - na każdym opakowaniu o różnej wadze, był inny kosmita :-) Bardzo ładnie by się prezentowały w klaserze gdybym taki posiadał (przy okazji może ktoś poleci jakiś sklep z dobrymi klaserami do dopalaczy ;-) ?
1

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 19 grudzień 2011 - 18:37

Mi sie podobały opakowania z tripshopu.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
1

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Floodland 

• swojak

Napisano 19 grudzień 2011 - 18:51

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 19 grudzień 2011 - 18:37 napisał

Mi sie podobały opakowania z tripshopu.

Alez one byly przepiekne, pamietam je, srebrne z kolorowa naklejka, super design !!! Masz zreszta jedna maczanke w galerii sprzed roku!!! Zamowilem u nich tylko raz, niestety sklep zostal skasowany, zanim udalo mi sie zamowic po raz drugi - wszystko dzialo sie bowiem w czasach wielkiej smuty. Na fejsie jest wciaz fanklub tripshopu, 75 lajkow.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pablomoore 

• Zielarz
  • Telefon:0-700-WAL-SIE
  • LokalizacjaKraina Tehace

Napisano 19 grudzień 2011 - 19:31

Najwazniejsze jest to co w srodku, natomiast starannie wykonane opakowanie swiadczy o pelnym profesjonalizmie sklepu... ;)

Mnie sie najbardziej podobaly opakowania z dop.com czyli oczywiscie Taifun itp. :) a takze fajnie opakowany byl Smoke The Next Generation.
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 19 grudzień 2011 - 22:49

Mad Max i Wild Puppy, czyli dwa dopki które mi zniszczyły zdrowie chyba podobały mi się najbardziej. Później powiedziałbym, że Hasanova i niedoszła etykieta Joker od Upalacza. Ktoś z użytkowników miał ją kiedyś nawet jako avatar ustawioną ;)
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Moonglum 

• uzależniony od forum

Napisano 22 grudzień 2011 - 01:44

A mnie się podobało najbardziej metalowe pudełko 1 wersji smoke (nie do pobicia). Opakowanie żab było niesamowite (pamiętam że zawsze wpatrywałem się w ich oczy). Poza tym bardzo dobrze kojarzą mi się gołąbki z LU Doves oraz Doves original oraz ultra. Fajne wszystkie te piguły były. Hihu wspomniał również o madmax i puppy, oba wzbudziły moje zainteresowanie, ale z tych 2 próbowałem jedynie madmax (parę razy, potem znikły). Ogólnie rzecz biorąc poziom grafiki opakowań z dop.com uważam za najlepszy.

PS.
Ciekawy był kartonik dołączany do charge, ale sam produkt zmieniał się na gorsze.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Pszo 

• kozak
  • Grupa: Pedzio

Napisano 22 grudzień 2011 - 01:54

Mi najbardziej podobały się etykiety ziół z dopalaczy ;)

#8 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 22 grudzień 2011 - 02:44

Hmm :tulimy:

Więc tak

Funny Bunny - ten mózgojeb - fajny zajączek, doskonale odwzorowywał zawartość piguły

Kostka od Pingwina - za prostotę i zarazem taką fajną estetykę

Magic - ten pentagram, pierwszy raz bałem się go zapalić właśnie z powodu etykietki :lol:
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik jest zalogowany   ayahuasca 

• kozak
  • LokalizacjaGdzieś na północny-wschód od południowego-zachodu

Napisano 22 grudzień 2011 - 13:23

Mnie bardzo podoba się opakowanie po Crack Inside - prostota, klasyka, bez nadmiaru dekoracji. Czysto, zgrabnie i na temat. Ciekawe opakowanie ma też Exclusive Mint od pingwina - Oko Wszechwiedzącego Samoistnego.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Niewinny 

• ~grzesznik~
  • Wyświetl blog
  • Grupa: Administrators
  • Opening hours:zamknięte do odwołania %-)

Napisano 22 grudzień 2011 - 13:40

No cóż, pewnie zostanę za to zjebany, ale mi naprawdę podobało się opakowanie z Melange :-) to chyba przez ten ładny błękit :ok:

Voodoo było dość zaskakujące (nie tylko opakowanie ;-) ), ale ogólnie rzecz biorąc też uważam, że sklep Dopalaczy.com miał najciekawsze opakowania.

Ach no i najważniejsze - Mean Green :-) nienawidziłem tej damiany w podkładzie, ale opakowanie przednie !!!
Dołączona grafika
1

#11 Użytkownik jest zalogowany   oguras 

• kozak
  • Lokalizacjathe Earth

Napisano 22 grudzień 2011 - 14:13

*
Popularny

Oto fotki opakowań z mojego archiwum. Takie były początki dopalaczy sprzedawanych w Polsce (2008 rok).

Maczanki:
Dołączona grafika

Wspomniany pierwszy Smoke w metalowym pudełku. Klasyk! Zasługuje na osobne foto:

Dołączona grafika

Tabsy (w tym pierwsze Diablo na bzp/tmfpp):

Dołączona grafika

Tego raczej przedstawiać nie trzeba. Salvia Divinorum Extract - duże, tekturowe opakowanie, a w środku niepozorna fiolka ze suszem siejącym zniszczenie:

Dołączona grafika
Civilization is a failure. . .
7

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   A.K. 

• Inkwizytor
  • Grupa: Administrators
  • LokalizacjaPolska
  • gg:

Napisano 22 grudzień 2011 - 16:41

Oguras, zasługujesz na pomnik. Wzruszyłem się widząc stare opakowanie Salvii. Mnie żadnego nie zostało, nawet ta zajebiaszcza fiolka :(
Dla mnie najlepsze opakowania posiadały Dopalacze.com. Pełen profesjonalizm wykonania. Każde charakteryzowało się czyms innym i sugerowało w jakimś stopniu, co siedzi w środku i czego się spodziewał. Np Piesek z Wild Puppy czy z MaDMAxa. Albo tajemniczy Taifun. Orzeł z Eagle Eye. Klasyka. Wykonanie nie do pobicia. Z współczesnych shopów na uznanie zasługuje Funny Factory (za laminowane, zamknięte opakowania i stylistyke ala stare dopki).
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson

Spoiler

0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź