Ja kiedys postanowiłem zebrać całą serię Melmac Invaders ze Smile shopu - na każdym opakowaniu o różnej wadze, był inny kosmita
Strona 1 z 1
Które etykiety dopalaczy są najładniejesze?
Napisano 19 grudzień 2011 - 18:36
Dla prawdziwych kolekcjonerów dopalaczy: które z etykiet podobają wam się najbardziej? Posiadanie których dopków wzbudza w was dumę z czystego faktu bycia ich właścicielem?
Ja kiedys postanowiłem zebrać całą serię Melmac Invaders ze Smile shopu - na każdym opakowaniu o różnej wadze, był inny kosmita
Bardzo ładnie by się prezentowały w klaserze gdybym taki posiadał (przy okazji może ktoś poleci jakiś sklep z dobrymi klaserami do dopalaczy ;-) ?
Napisano 19 grudzień 2011 - 18:37
Mi sie podobały opakowania z tripshopu.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 19 grudzień 2011 - 18:51
Użytkownik CinekMarcinek dnia 19 grudzień 2011 - 18:37 napisał
Mi sie podobały opakowania z tripshopu.
Alez one byly przepiekne, pamietam je, srebrne z kolorowa naklejka, super design !!! Masz zreszta jedna maczanke w galerii sprzed roku!!! Zamowilem u nich tylko raz, niestety sklep zostal skasowany, zanim udalo mi sie zamowic po raz drugi - wszystko dzialo sie bowiem w czasach wielkiej smuty. Na fejsie jest wciaz fanklub tripshopu, 75 lajkow.
Napisano 19 grudzień 2011 - 19:31
Najwazniejsze jest to co w srodku, natomiast starannie wykonane opakowanie swiadczy o pelnym profesjonalizmie sklepu... 
Mnie sie najbardziej podobaly opakowania z dop.com czyli oczywiscie Taifun itp.
a takze fajnie opakowany byl Smoke The Next Generation.
Mnie sie najbardziej podobaly opakowania z dop.com czyli oczywiscie Taifun itp.
Wszystkie moje posty i wypowiedzi to fikcja literacka oraz bujna wyobraznia mojego umyslu :D
Napisano 19 grudzień 2011 - 22:49
Mad Max i Wild Puppy, czyli dwa dopki które mi zniszczyły zdrowie chyba podobały mi się najbardziej. Później powiedziałbym, że Hasanova i niedoszła etykieta Joker od Upalacza. Ktoś z użytkowników miał ją kiedyś nawet jako avatar ustawioną
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 22 grudzień 2011 - 01:44
A mnie się podobało najbardziej metalowe pudełko 1 wersji smoke (nie do pobicia). Opakowanie żab było niesamowite (pamiętam że zawsze wpatrywałem się w ich oczy). Poza tym bardzo dobrze kojarzą mi się gołąbki z LU Doves oraz Doves original oraz ultra. Fajne wszystkie te piguły były. Hihu wspomniał również o madmax i puppy, oba wzbudziły moje zainteresowanie, ale z tych 2 próbowałem jedynie madmax (parę razy, potem znikły). Ogólnie rzecz biorąc poziom grafiki opakowań z dop.com uważam za najlepszy.
PS.
Ciekawy był kartonik dołączany do charge, ale sam produkt zmieniał się na gorsze.
PS.
Ciekawy był kartonik dołączany do charge, ale sam produkt zmieniał się na gorsze.
Napisano 22 grudzień 2011 - 13:40
No cóż, pewnie zostanę za to zjebany, ale mi naprawdę podobało się opakowanie z Melange
to chyba przez ten ładny błękit 
Voodoo było dość zaskakujące (nie tylko opakowanie ;-) ), ale ogólnie rzecz biorąc też uważam, że sklep Dopalaczy.com miał najciekawsze opakowania.
Ach no i najważniejsze - Mean Green
nienawidziłem tej damiany w podkładzie, ale opakowanie przednie !!!
Voodoo było dość zaskakujące (nie tylko opakowanie ;-) ), ale ogólnie rzecz biorąc też uważam, że sklep Dopalaczy.com miał najciekawsze opakowania.
Ach no i najważniejsze - Mean Green
Napisano 22 grudzień 2011 - 14:13

Popularny
Oto fotki opakowań z mojego archiwum. Takie były początki dopalaczy sprzedawanych w Polsce (2008 rok).
Maczanki:

Wspomniany pierwszy Smoke w metalowym pudełku. Klasyk! Zasługuje na osobne foto:

Tabsy (w tym pierwsze Diablo na bzp/tmfpp):

Tego raczej przedstawiać nie trzeba. Salvia Divinorum Extract - duże, tekturowe opakowanie, a w środku niepozorna fiolka ze suszem siejącym zniszczenie:
Maczanki:

Wspomniany pierwszy Smoke w metalowym pudełku. Klasyk! Zasługuje na osobne foto:

Tabsy (w tym pierwsze Diablo na bzp/tmfpp):

Tego raczej przedstawiać nie trzeba. Salvia Divinorum Extract - duże, tekturowe opakowanie, a w środku niepozorna fiolka ze suszem siejącym zniszczenie:
Civilization is a failure. . .
Napisano 22 grudzień 2011 - 16:41
Oguras, zasługujesz na pomnik. Wzruszyłem się widząc stare opakowanie Salvii. Mnie żadnego nie zostało, nawet ta zajebiaszcza fiolka 
Dla mnie najlepsze opakowania posiadały Dopalacze.com. Pełen profesjonalizm wykonania. Każde charakteryzowało się czyms innym i sugerowało w jakimś stopniu, co siedzi w środku i czego się spodziewał. Np Piesek z Wild Puppy czy z MaDMAxa. Albo tajemniczy Taifun. Orzeł z Eagle Eye. Klasyka. Wykonanie nie do pobicia. Z współczesnych shopów na uznanie zasługuje Funny Factory (za laminowane, zamknięte opakowania i stylistyke ala stare dopki).
Dla mnie najlepsze opakowania posiadały Dopalacze.com. Pełen profesjonalizm wykonania. Każde charakteryzowało się czyms innym i sugerowało w jakimś stopniu, co siedzi w środku i czego się spodziewał. Np Piesek z Wild Puppy czy z MaDMAxa. Albo tajemniczy Taifun. Orzeł z Eagle Eye. Klasyka. Wykonanie nie do pobicia. Z współczesnych shopów na uznanie zasługuje Funny Factory (za laminowane, zamknięte opakowania i stylistyke ala stare dopki).
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź