FORUM.DOPALAMY.COM: Koniec turystyki marihuanowej się zbliża - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Koniec turystyki marihuanowej się zbliża

#1 Guest_kolo120_*

• Grupa: Guests

Napisano 17 grudzień 2011 - 15:12

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members

Napisano 17 grudzień 2011 - 15:30

Cytat

Wśród niedogodności tych władze wymieniają problemy z komunikacją w miastach, nocny hałas czy obecność handlarzy narkotyków na ulicach.

Tak, zamknięcie kofiszopów dla obcokrajowców na pewno zmniejszy ilość dilerów na ulicach :lol:

A ty kolo120 jak masz problemy z ortografią, to po prostu kopiuj nagłówek ze strony i nie błaźnij się tymi błędami :fp:
WBREW KARABINOM KRĄŻY HYDRO-CANNABINOL
0

#3 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 17 grudzień 2011 - 15:54

Ta, no - debilizm. Teraz przed każdym kofiszopem będzie stał murzyn i znowu się dorobią przestępcy, a państwo straci :E
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Asinus 

• kozak
  • gg:
    6731564

Napisano 17 grudzień 2011 - 16:07

Na razie to dotyczy tylko przygranicznych gmin. Wnętrza kraju wraz z Amsterdamem nie.
Z dziury wyłażą obleśne cherubinki i gremlinują mieszkanie.
Które dragi brać, żeby chcieć brać więcej więcej więcej dragów?
Asinus łapie za lufkę i wychodzi na dach.
Ku postrzeczywistości.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum

Napisano 17 grudzień 2011 - 16:17

No na razie tak, ale 2 lata szybko zlecą, a właśnie do 2014 zakaz ma obowiązywać w całym kraju. Cóż, nigdy nie byłem w NL, ale w 2012 musze się wreszcie tam wybrać skosztować legalnego palenia, dopóki nie jest za późno. Szkoda że taką opcję wprowadzają, ale przecież pozostaje jeszcze Szwajcaria :)
0

#6 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 17 grudzień 2011 - 18:10

W Szwajcarii też są Coffee Shopy?
Dołączona grafika
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum

Napisano 17 grudzień 2011 - 18:28

Wyświetl postUżytkownik Motorniczy dnia 17 grudzień 2011 - 18:10 napisał

W Szwajcarii też są Coffee Shopy?

Chyba trochę przedwcześnie wyskoczyłem z tym tekstem, bo nie wiem :E W niektórych częsciach tego kraju ganja jest legalna, ale nie wiem czy istnieją kofiki. Trochę dzisiaj poszukałem w necie i na nic konkretnego nie trafiłem.

Aczkolwiek właśnie znalazłem taką wypowiedź:

Cytat

ale w niektórych "województwach" czy tam "regionach" trawa jest legalna w Szwajcarii... wiem, bo sam legalnie w coffeeshopie kupowałem...

0

#8 Użytkownik jest zalogowany   Motorniczy 

• uzależniony od forum

Napisano 17 grudzień 2011 - 19:37

@up Jak pojedziesz i lookniesz to dam Ci plusa :tulimy:
Dołączona grafika
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • Opening hours:48/7
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 17 grudzień 2011 - 20:10

Legal_and_medical_status_of_cannabis

Legal_and_medical_status_of_cannabis-Switzerland
0

#10 Użytkownik jest zalogowany   oguras 

• kozak
  • Lokalizacjathe Earth

Napisano 20 grudzień 2011 - 11:31

Może to Śląsk będzie nową mekką palaczy ganji? Scheda po Holandii do przejęcia. Polacy na start! %-)

http://tvp.info/info...rihuany/5924574
Civilization is a failure. . .
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Tenihairu 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacja7 Heaven
  • Opening hours:48h/24h

Napisano 26 grudzień 2011 - 18:12

Cytat

Co najmniej do 20 czerwca 2015 r. praktykowana obecnie polityka narkotykowa pozostanie niezmienna, dzięki czemu Amsterdam dalej pozostanie konopną metropolią Europy. Nie ważne, co jeszcze przyjdzie do głowy prawicowym populistom.
Amsterdam żyje dzięki turystom i szybko nie zrezygnuje z ich pieniędzy.

Dołączona grafika
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 27 grudzień 2011 - 02:47

Przeczytałem o tym projekcie zrobienia ze Śląska zagłębia marihuany, jednak co innego tam mnie zaciekawiło- OBARA- JESTEŚ WIELKI! Od dawna głosze, że Wolne Konopie powinny stworzyć własną partie polityczną dla realizacji swoich wizji politycznych. Palikot zdradził! Palikot dzięki poparciu Wolnych Konopi, to dostał około 8 procent głosów w wyborach i tylko dzięki temu dostał się do parlamentu. Bez poparcia Wolnych Konopi, Palikot dostał by najwyżej do 2 procent i by nie dostał się do parlamentu!

Obara do dzieła! Wolne Konopie do parlamentu! Nasz rząd, nasz prezydent, a Polska domem całego społeczeństwa!
1

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Asinus 

• kozak
  • gg:
    6731564

Napisano 27 grudzień 2011 - 07:11

Jasne. Bez konsolidacji i różnych kompromisów nic się nie zdziała w polityce.

A gdyby poparcie dla legalizacji było tak znaczącym czynnikiem wpływającym na dobry wynik to by UPR już dawno był w sejmie.
Z dziury wyłażą obleśne cherubinki i gremlinują mieszkanie.
Które dragi brać, żeby chcieć brać więcej więcej więcej dragów?
Asinus łapie za lufkę i wychodzi na dach.
Ku postrzeczywistości.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 27 grudzień 2011 - 23:46

Korwin Mikke to teraz przypadek medyczny, bo teraźniejszy Korwin jest teraz karykaturą dawnego wielkiego Korwina. Jego najnowsze pomysły społeczne są wręcz groteskowe, głupie i niebezpieczne, więc jego poparcie dla trawki jest mało ważne.
Natomiast Palikot gdy odszedł od PO i zaczął tworzyć własną partię, to wtedy był politykiem skończonym, przegranym, bo zniszczyły go walki z pis i z Kaczyńskimi. Palikot na swoją osobę przyjmował wszystkie wściekłe ataki pisu, kaczyńskich i radia Maryja, które były ciskane na PO. Palikot przyjmował na siebie te ataki, przez co stał się politykiem przegranym. Poparcie w sondażach dla jego ruchu przeważnie nie przekraczało błędu statystycznego. Tak było bardzo długo, aż do maja, gdy Palikot w katowicach nagle pojawił się na marszu Wolnych Konopi i szedł na jego czele, przez co CHYBA ochronił ten marsz przed atakiem policji. Zaraz potem Palikot podpisał porozumienie z Wolnymi Konopiami i natychmiast jego sondaże zaczęły piąć się pionowo do góry, tak że w ciągu paru miesięcy jego poparcie z progu błędu statystycznego, nagle urosło do wiele ponad 10 procent, a w wyborach uzyskał nieomal 10 procent- I TO W SYTUACJI TAK WIELKIEJ POLARYZACJI SCENY POLITYCZNEJ NA PO I PIS! Dlatego jestem pewien, że Wolne Konopie osiągnęły by już na starcie około 8 procent, a w ciągu roku przy mądrej pracy dydaktycznej i mądrych sojuszach, to ruch Wolnych Konopi mógł by przejąć inicjatywę na scenie politycznej. OBARA, DO DZIAŁA. Wolne Konopie do organicznej pracy. Każdy w ruchu jest ważny i trzeba zrobić wszystko, aby aktywiści nie odchodzili z Wolnych Konopi. Ruch Wolnych Konopi powinien być tak pojemny i uniwersalny, aby każdy Polak mógł w nim uczestniczyć. Działacze z WK popierających Palikota, to powinni też jednocześnie wspierać tworzenie politycznych struktu WK! Wolne Konopie muszą teraz dążyć do utworzenia własnego legalnego ruchu politycznego
1

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź