Set & Setting - Kwadrat u ziomka, 3osoby, Pozytywny nastrój, dzień wypłaty
Dawka - Pilsy: amphibia***, eagle***, Hummer
Snuffsy: Recharger 0,5 , Ivory 2x0,5
Smoke: Greengo 1g, Magic dragon 3g, Tajfun 3g, Smoke 1g
Wiek, waga i doświadczenie - 21 lat, 70kg, Mnóstwo mieszanek, pyłków i pillsów z różnych stacjonarek,
Jwh-210, MXE, Amfetamina, kokaina, mefedron, bufedron, MJ, Hash.
Witam
Przyszedł magiczny dzień pierwszej wypłaty w nowej pracy więc tak jak należy postanowiłem ją Dobrze spożytkować.
Zadzwoniłem do ziomka co porabia i okazuje się że ma dzisiaj wolne a że akurat był piątek więc chętnie postanowił
Pokolekcjonować ze mną co nieco. 2gi telefon do brata i okazuje się że wziął wolne w pracy i się nudzi więc chętnie się dołączył
Po wydaniu grubej kasy w stacjonarce zaczęliśmy kolekcjonować. 13 o południu. Z góry ich uprzedziłem że pillsy i pyłki są większości dla mnie.
Po buchu magic dragona z bonga wziąłem się do roboty. 1szt amphibia połknięta, 2ga poszła na 3 os po nosie. 20 minut później już powoli zaczynało
się lepiej rozmawiać więc postanowiłem zarzucić hummera i co nieco przypalić. Pogryziony i zapity piwem miał nie najlepszy smak więc trza było to
Przepalić. Wysypaliśmy całe palenie, zmieszaliśmy dodając 3 szlugi i wyszła fajna kupka
oraz szcękościsk więc Hummer podziałał. Każdy palił kiedy chciał więc nie będe pisał za każdym razem o tym. Po jakichś 40 minutach doszła do mnie myśl
" Trzeba by coś zmienić banie" Choć była całkiem przyjemna, Ivory 0,5 wysypana na 4 węgorze wyglądało przyzwoicie więc ja 2 oni po 1. 10 minut poźniej serce waliło jak oszalałe a ja siedziałem cały mokry słuchając dźwięków Hardstylu i powoli nie ogarniając. jakąś godzinę później stan się uspokoił i wpadłem w błogą euforię więc postanowiłem działać dalej.
patrze na opakowanie eagle i myślę "Yours turn". 1 szt dla mnie 2ga dla nich na pół aplikowana donosowo. smak nieprzyjemny strasznie a piwo nie smakowało więc postanowiłem Mocna kawa! to jest to podczas robienia kawy mój stan coraz to bardziej się zmieniał, poczułem lekkie zachwiania równowagi oraz mega uderzające fale gorąca. Kawa zrobiona powrót do pokoju
a tu widok brata z ziomkiem wyczochrani na miazge ( widząc siebie w lustrze i porównując do nich było widać kogo bardziej porobiło
Lekkie wkurwienie że sami wzięli mój klaser ale przecież nie będe robił scen więc usiadłem znów 2 moje oni po 1. Rozpierol w głowie maksymalny, siadam, wstaje, tańczę, kłądę się na chwile, otwieram okno bo jest gorąco, 5 minut i zamykam bo zimno i myślę co tu dzisiaj robić a że zaczęliśmy patrze na zegarek 16:30 więc na impreze nie ma nawet gdzie iść. Poczułem że z tego pocenia się cały śmierdze więc idę wziąć prysznic. Wychodzę o godzinie 17 i patrze a tu został ostatni Klaser Recharger. Po raz pierwszy próbowałem rechargera więc postanowiłem nie przeginać. 4 szczurki z czego 2 moje oni po jednym. Zaaplikowane patrząc na małą kupkę Palonka postanowiłęm zapalić maćka lecz moje ręce i umysł nie były w stanie ukręcić poprosiłęm ziomka by zrobił to dla mnie z uprzedzeniem ze ma to być mega maciek. Przy połowie oddałem go bratu gdyż mój piękny stan nagle się zmienił. Położyłem się nan łóżku nie mając siły chodzić ani siedzieć czułem bicie mojego serca które nigdy nawet po baaaardzo dużej dawce amfetaminy nie biło z taką prędkością i przez chwilę przeszła mi myśl że coś może mi się stać lecz po niedługim czasie wiedziałem żeby nie panikować gdyż są to stany lękowe. Niestety resztę dnia i nocy leżałem z wypierdolonymi oczyma patrzącymi na wszystko dookoła gdyż wszystko było Takie dziwne. Próba porozmawiania z kimkolwiek kończyła się tym że przestawałem "próbować" wydusić z siebie coś po polsku gdyż było to nie możliwe. Podsumowując Mega miazga po tym mixie lecz wolał bym dziennie pojedyńczo aplikować sobie każdy z tych klaserów gdyż jest to przyjemniejsze i bardziej do ogarnięcia

Pomoc
Dodaj odpowiedź