Moglby ktos miły porownac mi te substancje Rc i dopalacze do np kokainy amfetaminy
Chodzi mi co jest bardzo podobne w dzialaniu do dobrej kokainy.
Oraz do amfetaminy chociaz to mnie mniej intresuje trzeba z tym skonczyc
Strona 1 z 1
Porownanie do tego i owego
Napisano 28 listopad 2011 - 14:18
Jajco... nie mosz googli ?
ale dobra podpowiem Ci
kókz = RTI-126 takie drogie że Cie nie stać no i zresztą nie ma gdzie kupić bo nie dostępne
Metylofenidat chyba też co nie geje ?
no i oczywiście kokaina dla ubogich czyli Mefedron - ale na twoje szczęście nie legal
amfetamina = Etkat (puch lub jak kto woli śnieg) - lewoskrętna amfetamina ( ten izomer uwalniający głównie noradrenalinę (Podpowiedź dla Gangsta Henio dilerófff - w chuj speeduje) prawoskrętnej abo racematu to jak z brudnym chujem szukać dziewicy wśród zakonnic na plebani Ojca "Ruchomej Gałki"
kókz = RTI-126 takie drogie że Cie nie stać no i zresztą nie ma gdzie kupić bo nie dostępne
amfetamina = Etkat (puch lub jak kto woli śnieg) - lewoskrętna amfetamina ( ten izomer uwalniający głównie noradrenalinę (Podpowiedź dla Gangsta Henio dilerófff - w chuj speeduje) prawoskrętnej abo racematu to jak z brudnym chujem szukać dziewicy wśród zakonnic na plebani Ojca "Ruchomej Gałki"
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
Teraz Ty tesz masz HIF
#3 Guest_flash_*
Napisano 28 listopad 2011 - 14:51
Na razie zamykam temat, bo moim zdaniem jest niepotrzebny i zagraża bezpieczeństwu forum.
Jak się mylę temat zostanie odblokowany.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1