-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
AM-2201 - zły dotyk Mocny Trip
#62 Guest_kolo120_*
Napisano 28 listopad 2011 - 22:09
Napisano 29 listopad 2011 - 00:18

Popularny
Użytkownik Moonglum dnia 28 listopad 2011 - 21:38 napisał
Mógłbym ale to z gatunku "Dzieci tylko nie próbujcie tego robić w domu" Najważniejsza sprawa to najpierw nauczyć się... oddychać, a więc:
1. Wciągasz nosem 10 głębokich wdechów świeżego powietrza.
2. Równolegle wydmuchujesz ustami bo inaczej się zapowietrzysz albo udusisz
3. Następnie ściągasz co tam masz z wiadra.
4. Opcjonalnie możesz zatkać nos i napiąć się jakbyś nurkował.
5. Szybko wstajesz z klęczek (wiadro zwykle stoi na podłodze).
6. Opcjonalnie wspinasz się na palce.
7. Wydmuchujesz to co ściągnąłeś i...
8. Odlatujesz ;]
Przygotuj się na ogromną dezorientację, odrealnienie a nawet omdlenie (tzw "zły dotyk"), jednak faza której doznasz dzięki właściwemu dotlenieniu i schłodzeniu mózgu oddychaniem przez nos będzie niedoopisania.,..
Zastrzegam że sposób tylko dla prawdziwych twardzieli, potrafiących właściwie oddychać, ze sprawnymi przegrodami nosowymi, którzy nie boją się skoków ciśnienia, łomotania serca, popękanych żyłek, czy też wylewów.
PS. Człowiek to takie bydle co się do wszystkiego przyzwyczai, jak np poskramiacze węży uodparniający się na jad węży, fakirzy chodzący po rozżarzonych węglach, czy też "morsy" kąpiące się w przeręblu. Innymi słowy jak się zahartujcie to "zły dotyk" AeMki będzie booooooooooski ;]] Pozdrawiam ciapciaki
Jako ciekawostkę zdradzę że ten sposób działa również bez wiadra, czy jakichkolwiek dopalaczy ;] Zjawisko nazywa się Hiperwentylacja.
http://en.wikipedia....yperventilation szczególowy opis po angielsku.
http://pl.wikipedia....Hiperwentylacja i jak zwykle szczątkowy w polskiej wersji.
w Wielkiej Brytani swego czasu była afera bo licealiści robili to na przerwach i padali normalnie ryjem na beton, chcieli zdelegalizować ale chyba nie wyszło ;]]
Napisano 29 listopad 2011 - 12:49
Napisano 30 listopad 2011 - 01:34
Użytkownik Fiesta dnia 29 listopad 2011 - 12:49 napisał
To jest to samo o czym pisałem powyżej czyli Hiperwentylacja płuc/mózgu. Mi to na koloni za dzieciaka pokazano i bawiłem się kilka lat ;] A jakie po tym TRIPY!
Czas trwania w rzeczywistości to jakieś kilka sekund a śni się świat jakby bez czasu, albo z czasem płynącym wolniej (jak w Opowieściach z Narni ;). Podczas tych kilku sekund przeżywa się lata w innych światach, wstajesz z gleby nikogo nie poznajesz i musi minąc pare dobrych minut zanim się zaskoczy z powrotem ;].
BTW te wasze "złe dotyki AeMki" przypominają takie akcje dlatego uspokajam że to normalna reakcja organizmu, jogini potrafią za pomocą medytacji ogarnąć się w tym nieogarze i świetnie się bawić,
Wy natomiast uważajcie żeby sobie zębów nie powybijać i oka nie podbić (bo matki będą przerażone) ale też nie lećće od razu na OIOM bo lekarze w amoku mogą wam zapodać jakieś świńskie grypy któych pełno w ich szpitalach ;]]
Napisano 30 listopad 2011 - 02:07
Cytat
Schłodzenie mózgu przez oddychanie nosem...... ja pierdole

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 02 grudzień 2011 - 13:56
Napisano 03 grudzień 2011 - 07:16
Użytkownik RejestracjaNieDziała dnia 02 grudzień 2011 - 14:07 napisał
wypraszam soobie dostal naprawde małą dawke od 3 miechow czestuje tym ludzi i nigdy nikomu nic sie nie stalo musial byc naprawde podatny na to. poza tym mowilem zeby nie wychodzil z kibla na wykłady jak ma za grubo to nie sluchal;)
a AM było od pojedynczego rc
Napisano 21 grudzień 2011 - 13:22
Jaram am od rana wieczorem wracam do domu i wszyscy moi wspóllokatorzy (narzeczona, teściowie, babcia narzeczonej) myśleli że jestem pijany;p Wtedy masa od ostatniego korka nie trwała 20min tylko około 1h 30min do całkowitego zejścia masy, ale poszedł mi w jeden dzien 1 g am. Dwóch jarajacych... około 20g mieszanki
Napisano 21 grudzień 2011 - 15:56
Użytkownik kolo120 dnia 28 listopad 2011 - 22:09 napisał
Mam podobne obserwacje. Tu czai się jakiś podstęp w działaniu, lub po prostu niedokładność, może np: gdzieś pojawiła się gruda o większej koncentracji badanej substancji.
Co się tyczy tej krzywej akcji, to u mnie wyglądała ona jeszcze gorzej. Rozmowę miałem z kimś bardzo wrednym. Całkiem rzeczowa rozmowa w której przedstawiał moje życie jako jedno bagno, wytykał mi potknięcia itp. Samego ,,rozmówcę'' kojarzę dość dobrze. Taki wujek samo zło..
Naprawdę nie życzę nikomu.
Udostępnij ten temat:
-
4 stron
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Szybka odpowiedź