FORUM.DOPALAMY.COM: AM-2201 - zły dotyk - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 4 stron +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4

AM-2201 - zły dotyk Mocny Trip

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   Moonglum 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members

Napisano 28 listopad 2011 - 21:38

A mógłbyś wyjaśnić co to znaczy 'umieć palić'?
0

#62 Guest_kolo120_*

• Grupa: Guests

Napisano 28 listopad 2011 - 22:09

jasny gwint byłem przekonany że am już mnie nie zaskoczy (jaram go w takich ilościach w jakich idzie koks zimą w elektrociepłowni) i faktycznie zawsze 20-30min i end, a tu nagle dziś po jednym blanciku, no koszmar jakiś wiksa trochę jak po mxe odrealnienie, koszmarne lęki (wszyscy ludzie dookoła prześladują, śledzą, knują). Serce wali jak młot pneumatyczny. Ale to nie wszystko po 1,5 h odważyłem się zapalić raz jeszcze i co i luz i już ok.
1

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • Opening hours:48/7
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 29 listopad 2011 - 00:18

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik Moonglum dnia 28 listopad 2011 - 21:38 napisał

A mógłbyś wyjaśnić co to znaczy 'umieć palić'?

Mógłbym ale to z gatunku "Dzieci tylko nie próbujcie tego robić w domu" Najważniejsza sprawa to najpierw nauczyć się... oddychać, a więc:

1. Wciągasz nosem 10 głębokich wdechów świeżego powietrza.
2. Równolegle wydmuchujesz ustami bo inaczej się zapowietrzysz albo udusisz
3. Następnie ściągasz co tam masz z wiadra.
4. Opcjonalnie możesz zatkać nos i napiąć się jakbyś nurkował.
5. Szybko wstajesz z klęczek (wiadro zwykle stoi na podłodze).
6. Opcjonalnie wspinasz się na palce.
7. Wydmuchujesz to co ściągnąłeś i...
8. Odlatujesz ;]

Przygotuj się na ogromną dezorientację, odrealnienie a nawet omdlenie (tzw "zły dotyk"), jednak faza której doznasz dzięki właściwemu dotlenieniu i schłodzeniu mózgu oddychaniem przez nos będzie niedoopisania.,..

Zastrzegam że sposób tylko dla prawdziwych twardzieli, potrafiących właściwie oddychać, ze sprawnymi przegrodami nosowymi, którzy nie boją się skoków ciśnienia, łomotania serca, popękanych żyłek, czy też wylewów.

PS. Człowiek to takie bydle co się do wszystkiego przyzwyczai, jak np poskramiacze węży uodparniający się na jad węży, fakirzy chodzący po rozżarzonych węglach, czy też "morsy" kąpiące się w przeręblu. Innymi słowy jak się zahartujcie to "zły dotyk" AeMki będzie booooooooooski ;]] Pozdrawiam ciapciaki

Jako ciekawostkę zdradzę że ten sposób działa również bez wiadra, czy jakichkolwiek dopalaczy ;] Zjawisko nazywa się Hiperwentylacja.

http://en.wikipedia....yperventilation szczególowy opis po angielsku.

http://pl.wikipedia....Hiperwentylacja i jak zwykle szczątkowy w polskiej wersji.

w Wielkiej Brytani swego czasu była afera bo licealiści robili to na przerwach i padali normalnie ryjem na beton, chcieli zdelegalizować ale chyba nie wyszło ;]]
Spoiler
3

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 29 listopad 2011 - 12:49

O żeś ty, o tym to nawet ja nie słyszałem! Ale znam podobne sposoby dla super twardych nadczłowiekow, ale co najważniejsze, nie potrzebne są do tego żadne rc czy inne dopki, bo wystarczy tylko twardy charakter i wielka desperacja do przeżywania cudów. Ja tylko w kilku miejscach jestem twardy, a pozostała reszta to strach, woda i galareta, więc ja unikałem tych super przyjemności dla twardzieli, tylko z przerażeniem patrzyłem, jak się przyduszają, czy jak ściskani tracą świadomość, lub jak mocno naciskani od głowy do ziemi, to po nagłym zwolnieniu ucisku niby tracili na wadze tak bardzo, że można ich było unieść na dwóch palcach... To ostatnie, to oczywiście idiotyzm, ale zabawa była wyśmienita, gdy akurat to jako kilkuletni chłopiec, patrzyłem z otwartymi oczami, jak się dorośli super bawią.
1

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 30 listopad 2011 - 01:34

Wyświetl postUżytkownik Fiesta dnia 29 listopad 2011 - 12:49 napisał

z przerażeniem patrzyłem, jak się przyduszają, czy jak ściskani tracą świadomość, lub jak mocno naciskani od głowy do ziemi, to po nagłym zwolnieniu ucisku niby tracili na wadze tak bardzo, że można ich było unieść na dwóch palcach... To ostatnie, to oczywiście idiotyzm, ale zabawa była wyśmienita, gdy akurat to jako kilkuletni chłopiec, patrzyłem z otwartymi oczami, jak się dorośli super bawią.

To jest to samo o czym pisałem powyżej czyli Hiperwentylacja płuc/mózgu. Mi to na koloni za dzieciaka pokazano i bawiłem się kilka lat ;] A jakie po tym TRIPY!

Czas trwania w rzeczywistości to jakieś kilka sekund a śni się świat jakby bez czasu, albo z czasem płynącym wolniej (jak w  Opowieściach z Narni ;). Podczas tych kilku sekund przeżywa się lata w innych światach, wstajesz z gleby nikogo nie poznajesz i musi minąc pare dobrych minut zanim się zaskoczy z powrotem ;].

BTW te wasze "złe dotyki AeMki" przypominają takie akcje dlatego uspokajam że to normalna reakcja organizmu, jogini potrafią za pomocą medytacji ogarnąć się w tym nieogarze i świetnie się bawić,

Wy natomiast uważajcie żeby sobie zębów nie powybijać i oka nie podbić (bo matki będą przerażone) ale też nie lećće od razu na OIOM bo lekarze w amoku mogą wam zapodać jakieś świńskie grypy któych pełno w ich szpitalach ;]]
0

#66 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 30 listopad 2011 - 02:07

Cytat

dzięki właściwemu dotlenieniu i schłodzeniu mózgu oddychaniem przez nos

Schłodzenie mózgu przez oddychanie nosem...... ja pierdole
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
1

#67 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 30 listopad 2011 - 02:19

Przyznaję z lenistwa nie doczytałem o tej hiperwentylacji, żeby to profesjonalnie/naukowo wyłożyć. Dziękuję Cinku za czujność, licho nie śpi... Jeszcze nam zdelegalizują oddychanie ;]
Spoiler
0

#68 Użytkownik nie jest zalogowany   THCpowerful 

• swojak
  • Opening hours:dla przyjaciół całodobowo ;)
  • gg:
    10**4460

Napisano 02 grudzień 2011 - 13:56

ehh zły dotyk am dopadl mojego kumpla wczoraj w szkole;/ palil po raz pierwszy am2201 ściągnął za dużego bucha i jebnął się w szkole na środku korytarza tocząc piane z ust co trwalo z 10 min . zrobilo sie zamieszanie przyjechala karetka i go zabrali. mam nadzieje, że nie rozjebie się ,ze czyms go częstowalem bo moge miec chyba przez to wieksze klopoty :tulimy:
-2

#69 Użytkownik nie jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum
  • Opening hours:48h

Napisano 02 grudzień 2011 - 14:07

dlatego też stop niemyślącym kinder ćpunom :)
Dołączona grafika

Betonowa trampolina pod naporem się ugina
Wokół cicha pantomima, już minęła ich godzina
Już za późno, mam oryginał, mieli czas, by mnie zatrzymać.
0

#70 Użytkownik nie jest zalogowany   nocnybluzgacz 

• kozak
  • gg:
    Ú♀úű6♥5♂█▀█c111¸

Napisano 02 grudzień 2011 - 22:27

THC z jakiego sklepu 2201 brałeś?
Spoiler
0

#71 Użytkownik nie jest zalogowany   THCpowerful 

• swojak
  • Opening hours:dla przyjaciół całodobowo ;)
  • gg:
    10**4460

Napisano 03 grudzień 2011 - 07:16

Wyświetl postUżytkownik RejestracjaNieDziała dnia 02 grudzień 2011 - 14:07 napisał

dlatego też stop niemyślącym kinder ćpunom :)

wypraszam soobie dostal naprawde małą dawke od 3 miechow czestuje tym ludzi i nigdy nikomu nic sie nie stalo musial byc naprawde podatny na to. poza tym mowilem zeby nie wychodzil z kibla na wykłady jak ma za grubo to nie sluchal;)

a AM było od pojedynczego rc
1

#72 Użytkownik nie jest zalogowany   MateuszekLBN 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 21 grudzień 2011 - 13:22

wczorajsza sytuacja.
Jaram am od rana wieczorem wracam do domu i wszyscy moi wspóllokatorzy (narzeczona, teściowie, babcia narzeczonej) myśleli że jestem pijany;p Wtedy masa od ostatniego korka nie trwała 20min tylko około 1h 30min do całkowitego zejścia masy, ale poszedł mi w jeden dzien 1 g am. Dwóch jarajacych... około 20g mieszanki
0

#73 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 21 grudzień 2011 - 15:56

Wyświetl postUżytkownik kolo120 dnia 28 listopad 2011 - 22:09 napisał

jasny gwint byłem przekonany że am już mnie nie zaskoczy (jaram go w takich ilościach w jakich idzie koks zimą w elektrociepłowni) i faktycznie zawsze 20-30min i end, a tu nagle dziś po jednym blanciku, no koszmar jakiś wiksa trochę jak po mxe odrealnienie, koszmarne lęki (wszyscy ludzie dookoła prześladują, śledzą, knują). Serce wali jak młot pneumatyczny. Ale to nie wszystko po 1,5 h odważyłem się zapalić raz jeszcze i co i luz i już ok.

Mam podobne obserwacje. Tu czai się jakiś podstęp w działaniu, lub po prostu niedokładność, może np: gdzieś pojawiła się gruda o większej koncentracji badanej substancji.

Co się tyczy tej krzywej akcji, to u mnie wyglądała ona jeszcze gorzej. Rozmowę miałem z kimś bardzo wrednym. Całkiem rzeczowa rozmowa w której przedstawiał moje życie jako jedno bagno, wytykał mi potknięcia itp. Samego ,,rozmówcę'' kojarzę dość dobrze. Taki wujek samo zło..

Naprawdę nie życzę nikomu.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
0

Udostępnij ten temat:

• 4 stron +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4

Szybka odpowiedź