FORUM.DOPALAMY.COM: AM-2201 - zły dotyk - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 4 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

AM-2201 - zły dotyk Mocny Trip

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   nastasjatoklas 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Zbanowani
  • LokalizacjaROSSIJA

Napisano 29 czerwiec 2011 - 09:23

Chciałem wam opowiedzieć mój sen. Przyśniło mi się coś takiego:

Uwaga! (dodane przez: Greenboy)
Wydzieliłem ten wątek z tematu ogólnego o AM2201, który znajdziecie TUTAJ.
Historia autorki poniższego tekstu wzbudziła mieszane emocje (no i offtop ;)),
więc pozostawiam temat do Waszej dyspozycji w tym miejscu.

Otoż ze wzgledu na ost wydarzenia NIE POLECAM DLA POCZĄTKUJĄCYCH UŻYTKOWNIKÓW AM 2201 robienia z 1g poniżej 30g.
Czy kiedykolwiek ktoś z was palił mieszanke z osobą mającą mniejszą styczność z dopalaczami ? Ja byłam po porstu przerażona. Zauważyłam u 3 osób (palących b często baczke ,NIEKIEDY jedynie od biedy dopały ) analogiczne przedziwne symptomy :
Zanim przejde do barwnego opisu ,zaznaczam ze zrobilam mieszanke 1g - 25 g . Oto sympotmy : osoby po ściągnięciu 2 buchów , upadłu na ziemie , straciły kompletnie świadomość ( jedno z nich usiłowałam jakimś cudem ocućić ii .. nic ? wymachiwali łapami , krzyczeli jakies przedziwne sentencje . wyglądało to jak atak schizofrenika ) były kompletnie sine + toczenie się piany z pyska . Przedstawienie trwało 10 min i byłam już pewna że będę dzownić na pogotowie.
Serio .. rozumiem przepalenie , przefaze typu : mdłości , zasłabnięcie czy zrobienie się zielonym dosłownie czy po prostuy chwilowa " niemoc " i bezsilne leżenie ale ...coś takiego ? Zaczynam bardzo z rezerwą podchodzić do tej substancji , bo jednak takie efekty są niezby t normalne. Czy kiedykolwiek z was ktoś miał podobny przypadek ? Zaznaczam ponownie osoby te mialy stycznosc z mieszankami oraz nie są to osoby z małą tolerancją . Naprawde spotkałam się z różnymi przefazami ale czymś takim ?! PRzestrzegam więc nowicjuszy .
2

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 29 czerwiec 2011 - 12:41

*
Popularny

Tak, człowiek uczy się całe życie. Starzy palacze zrobili szkolny błąd, może tym razem się czegoś nauczą. Pogotowie trzeba było wezwać na samym początku.. Przypał jest, ale tak jest lepiej.

Trzeba też pamiętać o własnej tolerancji, zanim się poczęstuje innych.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
3

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   garik 

• kozak

Napisano 29 czerwiec 2011 - 13:02

Niezła historia - kolo pisał, że po dużych dawkach j210 też pomdleli co niektórzy więc przedawkowanie pewnie.
Jak na Ciebie podziałało, zdążyłaś ściągnąć buszka zanim pierwszy padł?
Nałóg – zakorzeniona dysfunkcja sprawności woli ... więcej
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   nastasjatoklas 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • LokalizacjaROSSIJA

Napisano 29 czerwiec 2011 - 15:24

am 2201 jest mocne ale mimo wszystko NIGDY nie mialam takich objawów ew , najgorsza z przefaz to .. lezenie jak martwa na lozku haha i bajzel w glowie . dodam że osoby te też nie nalezą do mega nowicjuszy , wczesniej palili 1g z 30 i bylo lajtowo - każdy upiekł się na wesoło i zareczam ze sciagneli wtedy wiecej niz 2 buchy! oczywiscie ze wtedy z nim paliłam ii hmm jestem kobietką, nie mam mega tolerancji bo ost mało pale ale bez kitu , bylam po prostu dobrze upieczona i juz . przedziwne , zaczynam zastanawiac się nad użytkowaniem tej substancji z innymi osobami , bo jak widze to spore ryzyko a ciepło mieć nie chce . ktoś mial podobną historie ? przepalić się ok ale takie hece ?!
edit: oczywiscie zapomnialam dodac ze kompletnie urwal im sie film i na drugi dzien pytali czemu obudzili się ujebani w slinie i błocie . MASAKRA .po prostu się nie spodziewałam a z kuli czy fusów nie wróze :E nigdy więcej .
0

#5 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 29 czerwiec 2011 - 15:34

*
Popularny

Ja dla przykładu z tobą nic bym nie chciał ćpać nigdy.
Dlaczego? No bo jak widzisz ,ze mi sie piana toczy z pyska, updam na podłoge i mam drgawki oraz konwulsje a do tego macham łapami w powietrzu, nie ma ze mną kontaktu i coś seplenie to ty sobie 10min czekasz i ogladasz i zasadniczo nic nie robisz.

Powinnaś była odrazu dzwonić po pogotowie bo mogli miec reakcje alergiczną i mogło się to skończyć szokiem anafilaktycznym ,który w znakomitej większości przypadków bez odpowiedniej opieki lekarskiej prowadzi do śmierci.

Chyba po to się ćpa grupowo aby ktoś mógł coś zrobić i w razie czego pomóc.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
6

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   nastasjatoklas 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • LokalizacjaROSSIJA

Napisano 29 czerwiec 2011 - 15:37

aha czyli wczesniej nie mieli reakcji alergicznej ? ;) bez sensu nie sadzisz ? dawka jesli chodzi o alergie nie ma znaczenia ;) poza tym hmm .. coz za roznica miedzy spaleniem g z 30 gram a 2 buchy z 25 ktore ich poskładały ?:) co do reakcji -wez pod uwage rowniez moj stan , oczywiscie ze powinnam to zrobic! to jasne ale bylam tak przerazona i zszokowana ze raczej skupilam sie na mega szybkim ocuceniu ( wyprobowalam chyba wszystkie znane mi metody ) wiec jednak az tak nic nie robilam ;)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   inkubator 

• swojak

Napisano 29 czerwiec 2011 - 16:12

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 29 czerwiec 2011 - 15:34 napisał

Ja dla przykładu z tobą nic bym nie chciał ćpać nigdy.
Dlaczego? No bo jak widzisz ,ze mi sie piana toczy z pyska, updam na podłoge i mam drgawki oraz konwulsje a do tego macham łapami w powietrzu, nie ma ze mną kontaktu i coś seplenie to ty sobie 10min czekasz i ogladasz i zasadniczo nic nie robisz.

Powinnaś była odrazu dzwonić po pogotowie bo mogli miec reakcje alergiczną i mogło się to skończyć szokiem anafilaktycznym ,który w znakomitej większości przypadków bez odpowiedniej opieki lekarskiej prowadzi do śmierci.

Chyba po to się ćpa grupowo aby ktoś mógł coś zrobić i w razie czego pomóc.

Dokładnie, masz racje... sytuacja otarła się o bardzo, bardzo niebezpieczny próg.

Ciesz się kobieto, że tak to się skończyło (że tak powiem).
1

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   nastasjatoklas 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • LokalizacjaROSSIJA

Napisano 29 czerwiec 2011 - 16:14

inkubatorze to byla cenna lekcja , obiecuje poprawe i zapewne tego więcej nie potwórze. niekiedy mierze ludzi swoją miarą, jednak .. 2 buszki byly zaskakujące.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   inkubator 

• swojak

Napisano 29 czerwiec 2011 - 16:29

Bardzo mnie to cieszy... teraz ważne żeby ktoś jeszcze nie powtórzył takiego błędu, bo finał może być inny... :/
1

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   ponury_sniffiarz 

• kozak

Napisano 29 czerwiec 2011 - 17:58

*
Popularny

tak, dzwońcie po pogotowie bo kannabinoid za mocny. ja pierdolę, co za dzieciarnia, znów powtarza się historia z Taifunem, niektórzy nie powinni mieć dostępu do niektórych rzeczy. Zamiast wpierdzielić łyżkę miodu, to lepiej dzwonić po pogotowie, co tam.. Gdybyś miał cinek resztę rozumu, to zdałbyś sobie sprawę, że zanim ktoś by przyjechał to substancja dawno by przestała działać. Po prostu ręcę opadają.. niedługo doprowadzicie do upadku całego rynku RC, bo jesteście nieodpowiedzialni i nie myślicie.

ale przede wszystkim, to znajcie k.. umiar, a nie robicie z siebie nie wiadomo co, i potem jest wielka panika, i trzeba po pogotowie.. (?) albo częstować nowicjuszy... po prostu gratuluję..
wszystko zmyślam.

"miasto, wciąga"

"And remember, respect is everything"
5

#11 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 29 czerwiec 2011 - 19:10

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik ponury_sniffiarz dnia 29 czerwiec 2011 - 17:58 napisał

tak, dzwońcie po pogotowie bo kannabinoid za mocny. ja pierdolę, co za dzieciarnia, znów powtarza się historia z Taifunem, niektórzy nie powinni mieć dostępu do niektórych rzeczy. Zamiast wpierdzielić łyżkę miodu, to lepiej dzwonić po pogotowie, co tam.. Gdybyś miał cinek resztę rozumu, to zdałbyś sobie sprawę, że zanim ktoś by przyjechał to substancja dawno by przestała działać. Po prostu ręcę opadają.. niedługo doprowadzicie do upadku całego rynku RC, bo jesteście nieodpowiedzialni i nie myślicie.

ale przede wszystkim, to znajcie k.. umiar, a nie robicie z siebie nie wiadomo co, i potem jest wielka panika, i trzeba po pogotowie.. (?) albo częstować nowicjuszy... po prostu gratuluję..

Skup sie na istocie problemu może co? Bo tak pierdolisz i pierdolisz. Masz nawyki z [h].

Ja jakbym z kimś ćpał coś i by miał takie objawy dzwoniłbym odrazu na pogotowie. Ale ja nie jestem gimbus czy inne gówno i sie nei sram na myśl o pogotowiu i policji. Poprostu bym chciał komuś życie ratować.
Różnie bywa. Dla gimbusa taka dawka ,ktora dla nas jest lajtowa może sie okazać bardzo chujowa w skutkach.

No ciekawi mnie co ty byś zrobił jakbyś z kimś ćpał 2201 i miałby takie symptomy. Patrzyłbyś się spokojniei czekał sobie aż mu przejdziebo ma "bad tripa"?
Ja nie i to nas różni. Już raz w życiu dzwoniłem po pogotowie dla kogoś. Srałem czy bede miał problemy przez to czy nie. Objawy były bardzo złe i poprostu stwierdziłem ,ze pierdole ale by ta osoba przeżyła.

Można oczywiście sobie czekać aż przejdzie i grać w ruletke czy przeżyje czy nie.

Różne organizmy, różne reakcje.
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
3

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   ponury_sniffiarz 

• kozak

Napisano 29 czerwiec 2011 - 20:05

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik CinekMarcinek dnia 29 czerwiec 2011 - 19:10 napisał

Skup sie na istocie problemu może co? Bo tak pierdolisz i pierdolisz. Masz nawyki z [h].

Ja jakbym z kimś ćpał coś i by miał takie objawy dzwoniłbym odrazu na pogotowie. Ale ja nie jestem gimbus czy inne gówno i sie nei sram na myśl o pogotowiu i policji. Poprostu bym chciał komuś życie ratować.
Różnie bywa. Dla gimbusa taka dawka ,ktora dla nas jest lajtowa może sie okazać bardzo chujowa w skutkach.

No ciekawi mnie co ty byś zrobił jakbyś z kimś ćpał 2201 i miałby takie symptomy. Patrzyłbyś się spokojniei czekał sobie aż mu przejdziebo ma "bad tripa"?
Ja nie i to nas różni. Już raz w życiu dzwoniłem po pogotowie dla kogoś. Srałem czy bede miał problemy przez to czy nie. Objawy były bardzo złe i poprostu stwierdziłem ,ze pierdole ale by ta osoba przeżyła.

Można oczywiście sobie czekać aż przejdzie i grać w ruletke czy przeżyje czy nie.

Różne organizmy, różne reakcje.

Wiesz co to są kannabinole? jaka jest ich szkodliwość? czym grozi ich przedawkowanie? najwyraźniej NIE skoro pierdolisz takie farmazony. Trochę pokory.

Ja dałbym szklankę letniej wody z cukrem albo miodem (dużo cukru, najlepiej cukry proste), bo zdaję sobię sprawę z jaką sybstancją mam do czynienia i jak mogę REALNIE pomóc. Jak Ci nie wstyd, tak pieprzyć jak potłuczony? Czy znasz choćby JEDEN przypadek, gdzie ktoś zrobiłby sobie krzywdę kannabinolami? WDS. Po chuj Ci ta karetka? jak kannabinol już nie będzie działał jak przyjadą, albo będzie działał słabo. Jak się sra po gaciach, i nie wie co się robi, to się potem udziela takich "mądrych" rad. Właśnie zachowujesz się, dokładnie jak jakiś gimbus.

Zresztą w poprzednim poście, napisałem Ci konkretnie, i nie odniosłeś się do niczego.
wszystko zmyślam.

"miasto, wciąga"

3

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   farigator 

• kozak
  • Grupa: Members+

Napisano 29 czerwiec 2011 - 20:33

Ponury trochę nie doczytałeś chyba historii. Piana z ust to nie jest typowy objaw przedawkowania kannów :) To mogło być cokolwiek. Jest objaw np. zapaści. Może brali jakieś leki. Jaka woda z miodem? Próbowałeś kiedyś komuś podać wodę z miodem kto leży na podłodze i leci mu piana z ust? Nie jestem zwolennikiem pogotowia ale w tym przypadku Cinek ma rację...

Generalnie wszystkiego tego nie polecam... Lepiej zostać prawnikiem, policjantem... albo chemikiem...

Padłeś? Poleżżż....... 2cp
Nawijaj, aż zbaraniejesz....
1

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   ponury_sniffiarz 

• kozak

Napisano 29 czerwiec 2011 - 20:37

no fakt, o pianie nie doczytałem.. sorry, ale jakby nie było to nikt na całym świecie sobie krzywdy żadnym kanna nie zrobił. to nie jest jakaś ściema z tą pianą? Jeśli było cokolwiek oprócz kannabinoli (stymulant, dysocjant, opio, cokolwiek), i ktoś dostał padaczki, to w pełni rozumiem.
wszystko zmyślam.

"miasto, wciąga"

0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   farigator 

• kozak
  • Grupa: Members+

Napisano 29 czerwiec 2011 - 20:44

Właśnie o to mi chodzi mogli nałykać się czegoś o czym dziewczyna nawet nie musiała wiedzieć jakieś klony czy huj wie co popić FullMocnym potem mocne palenie i np 1 osoba z wadą serca następnego dnia mogła się już nie wybudzić.

Zawsze najpierw dzwoń potem myśl. Jak "przejdzie samo" to najwyżej powiesz, że wypili zadużo wódy z Kaliningradu. Nikt Ci nie karze zdradzać całej branży rc ;)

Generalnie wszystkiego tego nie polecam... Lepiej zostać prawnikiem, policjantem... albo chemikiem...

Padłeś? Poleżżż....... 2cp
Nawijaj, aż zbaraniejesz....
1

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 29 czerwiec 2011 - 22:43

Sól można śmiertelnie przedawkować. Canabinole też. Sam miałem z przedawkowania zapaść kilka razy (tylko w latach młodości). Wystarczyło że pojawił się zbyt dobry gatunek (superskunk zwany wtedy orangem) żeby przesadzić z ilością THC i klops. Od zapaści do zejścia jest pewna niezbyt długa droga. Przecież utopić można się we własnej ślinie, czy treści żołądka. Wbrew pozorom ktoś tam umarł i od marihuany, tak jak od czystej wody która spożyta w ilości 8l jest już śmiertelną trucizną dla człowieka.

Fajki też zabijają, ale zdecydowanie w inny sposób - podstępny. Nie znam przypadku świadomego przedawkowania nikotyny. Niemniej jest ona zwyczajną śmiertelną trucizną, zabijającą natychmiast (w pewnym stężeniu).

Pijanego pogotowie nie pyta po co wypił 3 flaszki i ma 6 promili, tylko go ratują. Płacicie za to 800zł miesięcznie i dlatego głupotą jest zwlekać w nagłych przypadkach z wezwaniem pomocy.
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
1

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • Grupa: überModerator
  • gg:
    37750292

Napisano 29 czerwiec 2011 - 23:01

*
Popularny

Wybacz, ponury, ale nie masz racji. TaiFun - tak jak zdecydowana większość dopków i RC sprzed pamiętnej delegalizacji to była inna liga. TaiFuna, Greengo, czy Magic Dragon mogłem palić w nieskończoność. Czułem, że trafiają prosto i tylko w mózg. :) Tamte dopalacze nie uderzały tak w fizykę organizmu, jak dzisiejsze zamienniki. Później - seria NLF, której działaniem było dodatkowo zamulenie i osłabienie. Po listopadowej delegalizacji w ziółkach panowało już tzw. upierdolenie i wzrost zauważalnych reakcji organizmu typu ciśnienie, czy tętno oraz uczucie paniki spowodowanej agresywnym wejściem. Nie oszukujmy się - obecnie prawie wszystkie RC są zamiennikami bardziej lub mniej znanych substancji sprzed noweli i pomimo tego, że część z nich znana była już dawno (np. 3,4 dmmc), nie było zainteresowania nimi, bo w porównaniu z jakością legalnych wtedy 4-mmc czy j073 były poprostu do dupy. Teraz wytrawni kolekcjonerzy legalnych używek "zmuszeni" są do żarcia i palenia nowych gówien, w działaniu których szukają zastępczaków znanych im substancji. Jeśli coś pomyliłem, to poprawcie mnie.

ALE DO BRZEGU... Co to za gadanie, że zanim przyjedzie karetka, kannabinoid przestanie już działać?! Jeden z najbardziej nieprzemyślanych i nieodpowiedzialnych tekstów na tym forum! Zanim przyjedzie karetka można się utopić własną śliną, udusić własnym językiem, dostać zapaści, zawału, kilku rodzajów wstrząsu i chuj wie, czego jeszcze. Nie jestem zwolennikiem dzwonienia po karetkę, ale w przypadku utraty kontaktu i toczenia piany z ust przez współtripowiczów, głęboko bym się nad tym zastanowił. Nie znamy wszystkich możliwych efektów działania AM2201. Niektórych zastanawia atom fluoru w cząsteczce i jego możliwej metabolizacji do jakiegoś kwasu, ale nikt szerzej tego nie rozwija, bo nie ma tu ludzi z taką wiedzą chemiczną. Nie pisz więc, ponury, że wystarczy poczekać, aż kanna przestanie dzialać, bo kiedyś okaże się, że przeczytamy tu post, w którym ktoś napisze, że czekał w nadzieji, aż przejdzie jego kolegom, którzy przesadzili z AM i doczekał się zatrzymania akcji serca u nich. Nie demonizuję działania nowych kannabinoidów. Zaznaczam tylko, że nie są znane/zbadane i nie wiemy, czego się spodziewać w przypadku ich działania na każdą osobę. Co do proporcji AM względem suszu - Bob napisał 1g/60g i kto nie miał z tym wcześniej do czynienia, niech nie sugeruje się tekstami użytkowników piszących "zrobiłem 1/30 i wyszło słabe". Również Bob napisał, że obecnie pod nazwą AM2201 sprzedawane są różne substancję, więc jaka pewność, że tym razem nie dostałem tego właściwego? Ja zrobiłem 0,4/30 i mnie zmiata po buchu, a znajomych - wytrawnych kolekcjonerów - po dwóch. Podejrzewam, że po mieszance 1/25 wykręciłoby mnie na lewą stronę. Przyznaję punkt każdemu w tym temacie, kto powyżej tego postu przyjął właśnie taki punkt widzenia. Tobie, ponury_sniiffiarzu, życzę tripa, po którym zmienisz zdanie. ;)
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
4

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   ponury_sniffiarz 

• kozak

Napisano 30 czerwiec 2011 - 04:27

fajnie, że czujecie respekt, i że wiecie, że to jest mocne, ale to jest Kannabinoid, i on takich efektów nie wywołuje. Co do soli zgoda, ale zapaść, po kannabinolach? po skunku? sorry, starykoniu, ale chyba sam widzisz jak to brzmi.. i na pewno nie jesteś w stanie przedstawić, żadnej dokumentacji medycznej która potwierdzi to choćby w najmniejszym stopniu. Rc i dopalacze powodują hipochondrię. Przypadki zatrucia nikotyną, nawet śmiertelne, to norma.

Nie raz to przedawkowałem, i to baaardzo grubo (ponad 50mg). Było tak, że już przy wypuszczaniu dymu poczułem: "o kurwa, co ja zrobiłem, jestem kretyn, skoro teraz tak się czuję, to za chwilę stracę kontakt" ale zawsze udało mi się resztką sił doczołgać do kuchni i zagrabić coś słodkiego. Trząsłem się cały w łóżku. Lało się ze mnie wiadrami, nawet z otwartych dłoni. Wypaliłem już tego kilka gram i to jest dopiero, "najmniejodpowiedzialny" tekst na tym forum. Nie rozumiem, o co Ci chodzi z czasem działania? przy kannabinolach najintensywniejsze jest wejście, i najśliniejsze efekty utrzymują się na początku, co w tym dla Ciebie dziwnego? i nie logicznego?
Wcześniej napisałem, że jak ktoś dostał padaczki, to też bym dzwonił i tu jest zgoda, bo różni są ludzie i mają czasem nietypowe schorzenia, ale w przeciwnym wypadku, po samym kannabinolu.. użył bym rozumu zamiast kierować się strachem i robić rzeczy bezsensowne po omacku.

Rozumiem że jest w Was sporo strachu, jest to substancja nowa, niezbadana, ale trzeba się kontrolować i jakoś trzymać te nerwy na wodzy.. to jest kannabinol, jeszcze raz powtarzam. I zachęcam do zapoznania się ze spostrzeżeniami badaczy z USA, którzy mieli do czynienia z substancją trochę dłużej od Nas. A TaiFun NLF, to na 90% było właśnie nasze AM ;)

Sugerowanie, że kannabinol może doprowadzić do zatrzymania akcji serca, jest zwyczajnym sianiem, niczym nie potwierdzonej paniki, i bardzo dużym nadużyciem, nawet w najmniejszym stopniu nie korespondującym z rzeczywistością.

I chyba źle mnie rozumiecie, bo ja nikogo do niczego nie namawiam, wręcz odradzam i ostrzegam, że to nie są substancję do spożycia przez ludzi, i tego należy się trzymać, jeśli mamy choć trochę pod kopułą.
wszystko zmyślam.

"miasto, wciąga"

0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   ponury_sniffiarz 

• kozak

Napisano 30 czerwiec 2011 - 07:01

btw: kiedy czytam czasem na forach, że podali pijanemy ekstremalną dawkę relanium, albo że dali beta bloker komuś po stymulancie, lub, że tego kolesia co zmarł po gumijagodzie, wprowadzali i wyprowadzali w śpiączkę "bo był agresywny" to czasem zastanawiam się nad tym wszystkim...
wszystko zmyślam.

"miasto, wciąga"

0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   inkubator 

• swojak

Napisano 30 czerwiec 2011 - 08:28

Ponuraku - wydaje mi się, że pomimo trafnych spostrzeżeń kolegów, nadal nie rozumiesz o co chodzi.

Załóżmy, że dotknęła cię podobna sytuacja... czy w takim momencie (kiedy ziomki padają na glebe z ich ust toczy sie piana, mają konwulsje itd) szukałbyś czegoś słodkiego żeby podnieść poziom cukru ^_^ ... Wybacz ale dla mnie jest to śmieszne :)

Koledzy wyżej napisali sporo na ten temat więc mam nadzieję, że wyciągniesz z tego jakieś pożyteczne dla ciebie informacje i zrozumiesz między innymi, że w sytuacji takiej jak opisana i podobnej, trzeba bezwzględnie zadzwonić po karetkę (nawet jak kumpel za minute wstanie i będzie zdrów jak ryba).
0

Udostępnij ten temat:

• 4 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź