A mianowicie czy ktos sie moze orientuje czy MDPV jest legalne w Belgii i czy moge je tam zakupic lub czy mozna je kupic w Holqandii?
Strona 1 z 1
Mdpv w Belgii a legalnosc? Czy w Belgi mozna kupic i posiadac mdpv
Napisano 22 listopad 2011 - 16:33
Witam mam pytanie z ktorym nie moge sobie poradzic a juz kilka dni szukam odpowiedzi na internecie.
A mianowicie czy ktos sie moze orientuje czy MDPV jest legalne w Belgii i czy moge je tam zakupic lub czy mozna je kupic w Holqandii?
I czy ktos moze ewentualnie polecic jakis sklep interentoey w ktorym moge zamowic mdpv i ktory dostarczy mi je do Belgi??
Napisano 24 listopad 2011 - 16:42
Znalazlem sklep ktory wysyla do Belgii ale mam obawy co do policji tutaj.
Sklep ma 2 rodzaje wysylki:
All items are sent within one business day after payment received. Multiple ways of delivery are possible:
* Priority Registered airmail - 5 EUR
* EMS - 25 EUR
I tu moje nastepne pytaniem. Czy policja w Belgii moze przechwycic taka przesylke i jakie konsekwencje moga mi grozic? Moze ktos wie cos na ten temat?
Sklep ma 2 rodzaje wysylki:
All items are sent within one business day after payment received. Multiple ways of delivery are possible:
* Priority Registered airmail - 5 EUR
* EMS - 25 EUR
I tu moje nastepne pytaniem. Czy policja w Belgii moze przechwycic taka przesylke i jakie konsekwencje moga mi grozic? Moze ktos wie cos na ten temat?
#8 Guest_flash_*
Napisano 25 listopad 2011 - 16:34
Użytkownik topik300 dnia 24 listopad 2011 - 16:52 napisał
Czyli nawet jesli zostanie przechwycone 3gr jestem sadzony jak za przemyt? Czy taka mala ilosc niesie mniejsze konsekwencje??
W Holandii posiadanie nie jest karane tylko sprzedaż. W Belgii nie wiem, ale oni coś z tego co czytałem zaostrzyli prawo antynarkotykowe. Czytałem wczoraj artykuł, w którym zapowiedzieli dokładną "rewizję" rynku narkotykowego i kontrolę "legal highs". Trudno powiedzieć jak z posiadaniem. Aczkolwiek nawet jak zamówisz do Holandii, to mogą ci ją skonfiskować, jeśli będą podejrzewać, że to np. feta albo koks.
Napisano 25 listopad 2011 - 18:07
nawet jakbyś pol grama zamawiał czegoś nielegalnego grozi ci tyle samo prawie co za zamowienie 10kg heroiny.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź