FORUM.DOPALAMY.COM: Wezwanie !! - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Wezwanie !! Przesluchanie o tematyce handlu uzywkami

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   lobo 

• Arcyksiążę von Her Flick
  • Grupa: Members

Napisano 18 listopad 2011 - 18:38

"wysyłasz go na minę" - a w jaki sposób pomoże nie stawienie się? Zapomną o nim, dadzą sobie spokój? Bo tego jednego nie rozumiem.
lunatykopiszę
1

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Ema Ziom Jestem Z tOnd 

• kozak

Napisano 18 listopad 2011 - 19:14

Wyświetl postUżytkownik Fiesta dnia 18 listopad 2011 - 17:59 napisał

To trzeba było napisać w pierwszym komentarzu, że masz do tego człowieka same wąty i negatywne nastawienie. Ale w sumie co ma to do tego tematu, że go nie lubisz za to, że wyrabiał i handlował? Robił dla siebie, to dobrym znajomym mógł też zrobić, co w tym dziwnego? Do tego co ty na tym forum robisz, jeżeli tak nami gardzisz? Każdy ćpun jest w jakiejś tam mierze też i dealerem, mniej czy bardziej, ale jednak. Gdy ktoś kupuje towar, lub gdy ktoś robi towar dla siebie, to czasami też podzieli się z tym towarem ze znajomymi, często za kasę, dlatego każdemu ćpunowi można przypisać zarzut za handel. Powtarzam pytanie- co robisz na tym forum, jeżeli masz do nas aż tak negatywny stosunek? To tak wygląda, że człowieka nie lubisz, dlatego wysyłasz go na pewną minę przez dawanie mu mylnych rad. Z twoich komentarzy wynika, że masz drobiazgowe wiadomości o procedurach na policji, nawet wiesz co oznaczają te różne skróty i litery, ale podstaw i najważniejszego jakoś nie wiesz??? Napewno NIE przez przypadek, policja nie wypełniła tych rubryk, bo to jest łamanie prawa! Policja tak robi tylko wtedy, gdy chce kogoś zniszczyć nawet za cenę złamania prawa. Z tego wynika, że z całą świadomością wysyłasz go na minę, bo go nie lubisz?

Wytłumacze ci dziadzia, jako gość który jest dla niektórych tu dziadzią, a na pewno dla tego dorosłego ziomka, nie mam do niego wątów, ale kurwa, to jest odpowiedzialność za swoje czyny, jako dzieciak wiedział jakie są tego konsekwencje, może by popłynął w przyszłości dalej, a może to go doprowadzi do stanu życia, kurwa mać, on ma 16 lat, a sprzedawał założe się dzieciaczkom wiek 14 plus jego wiek, nikt by z usług takiego kretyna w dzisiejszych czasach nie korzystał, na tym forum przez rok ściągłem tylko namiary, raz zapytałem o co kaman, do tego jako stałego klienta na duże ilości zaprosiło mnie do zapoznania się z recenzją za produkty 2 sprzedawców, więc kurwa zajrzałem, każdy ćpun, jak i każdy kto łamie prawo i niszczy sobie życie jest odpowiedzialny wyłącznie za siebie, ja mam to gdzieś co go spotka, jak ma jaja zrozumie, jak nie, to niech nie szuka u mnie pocieszenia, oczywiście wiem, bo miałem przyjemność z organami władzy, nawet za to zapłaciłem, lecz żyje jak każdy pierdolony obywatel, skrót miałeś kurwa mać w nawiasie, a potem napisane co oznacza, definicje jebnij sobie w necie, żadnego krytykowania i ocenania nie ma a suche pierdolone fakty, a ty zrozum dziadzia, nie mamy kurwa nic do gadania, możemy jedynie ogarnąć temat, no ale widać nie kumasz bazy, dziadzia to nie te czasy ja też byłem młody i szukałem okazji, poniżej, każdy chciał być kurwa taki jak sytuacja na dole

0

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 18 listopad 2011 - 19:51

Odpowiadam na pytanie, co się stanie, gdy nie zgłosi się na to wezwanie. Są dwa warianty, albo nic się nie stanie, albo wyślą drugie wezwanie- wypełnione już prawidłowo. Napewno mu nie zaszkodzi, że się nie zgłosi, a może to go uchronić przed bezprawnym działaniem policji. Ja 25 lat temu dostałem też takie dziwne wezwanie, a po przyjściu okazało się, że jeden policjant z sekcji kryminalnej zaproponował mi tzw współpracę. Może o to w tym chodzi? Jednak po co mu przechodzić przez takie coś, jak próba werbunku i szantaż przez policję?
.
Powtarzam: niech tam nie idzie, a gdy jednak tam pójdzie, to niech NIE IDZIE TAM SAM, tylko niech towarzyszy mu albo mama, albo tata, albo brat, czy siostra, albo sąsiad- obojętnie kto, byle nie sam. Też niech nie podejmuje żadnych decyzji! Też zawsze może odmówić podpisania zeznań, oraz może ZAWSZE odmówić zeznań, ale to są już szczegóły
0

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   Ema Ziom Jestem Z tOnd 

• kozak

Napisano 18 listopad 2011 - 22:30

kurwa mać i powiem ci jedno, pierdolisz na forum dla młodych, a 25 lat temu to była kurwa komuna i nie było wezwań, w huja rób inne dzieci na innym forum, ale wtedy MO, wchodziło drzwiami i oknami, wiem bo opowiadał mi ojciec, więc prosze cię bo wyjdzie że masz 50tkę na karku i dalej ćpasz, moja dobra rada, zerwij z nałogiem, zmien nicka i tu wróc, to tyle, 25 lat temu nie było wezwań tylko przychodzili i cię brali na komisariat 2012-25=1987 rób w huja dziecko innych, ale nie ćpaj, moja dobra rada, policjant w tych latach był kretynie MILICJANT, i dlatego każda twoja wypowiedź jest dla mnie gówna warta, takie gimby jak wy, jebią po internecie 90% informacji, spierdalać na podwórko, mam nadzieje że inni mnie zrozumieją
0

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 18 listopad 2011 - 23:00

Były wezwania- proste? Jednak to o tym napewno wiesz........ Już drugi raz popełniasz błąd.
0

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Ema Ziom Jestem Z tOnd 

• kozak

Napisano 19 listopad 2011 - 03:01

dałeś już popis, napisałem nie Policja a Milicja a teraz zerwij z narkotykami i idź spać, ja przepraszam za pierdolenie tu, ale to kolejny przykład mądrości, jaki w naszym świecie się pojawia, każą jednostcę wypiąć się na system, mając konsekwenvcje tego w dupie
0

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 19 listopad 2011 - 08:00

Ta dyskusja jest już bezprzedmiotowa, bo sam zainteresowany przestał się odzywać. Jeżeli ma jeszcze jakieś pytania, to możemy mu odpowiedzieć, a tak, to szkoda czasu
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź