Strona 1 z 1
GBL - wyrok dla polaka w USA
Napisano 16 listopad 2011 - 00:25
w polsce dopalacze były jako środki kolekcjonerskie. więc jego gadanie ,że sprzedawał jako środki czyszczące mnie nie przekonuje.
Nie wierze w to aby DEA na siłe chciało kogoś wrabiać bo sprzedawał środki czyszczące,.
Nie wierze w to aby DEA na siłe chciało kogoś wrabiać bo sprzedawał środki czyszczące,.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 16 listopad 2011 - 00:41
Nie dea... Sąd popisał się na prawdę ciężkim wyrokiem, zważywszy na to, że niczego nie udowodnił poza tym, że gostek sprzedawał środek czyszczący do kół samochodowych... 20 lat, to chyba można dostać za kolejnym razem i to podczas próby sprzedaży twardych, a w każdym razie narkotyków będących na List of Schedule I DEA.
Napisano 16 listopad 2011 - 01:08
Ława przysięgłych to nic innego, jak zbieranina społeczników, amerykańska wersja pisowców, którzy wszędzie widzą zło i we wszystkich ludziach dostrzegają przestępców. W ogóle cały ten kraj jest posrany, u nich za naplucie na chodnik dostaniesz 30 wyroków śmierci + 500 lat więzienia
Szkoda kolesia, ja mu wierzę, że prowadził zwykły biznes i nie sprzedawał tego syfu, by ludzie go ćpali.
Napisano 16 listopad 2011 - 01:15
Użytkownik antyk dnia 16 listopad 2011 - 01:08 napisał
Ława przysięgłych to nic innego, jak zbieranina społeczników, amerykańska wersja pisowców, którzy wszędzie widzą zło i we wszystkich ludziach dostrzegają przestępców. W ogóle cały ten kraj jest posrany, u nich za naplucie na chodnik dostaniesz 30 wyroków śmierci + 500 lat więzienia
Szkoda kolesia, ja mu wierzę, że prowadził zwykły biznes i nie sprzedawał tego syfu, by ludzie go ćpali.
Masz jakieś pojęciejak działa ława przycięgłych w USA czy tak pierdolisz jak zwykły gimbus?
Jakby w polsce była ława przysięgłych to wiekszośc byłaby PO-wców. Dlaczego? Zapytaj wujka google.
Ty mu wierzysz ,że prowadził zwykły biznes. Ja wierze ,ze sklepy z dopalaczami były dla kolekcjonerów z klaserami.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
#6 Guest_maczek_*
Napisano 16 listopad 2011 - 02:47
Użytkownik CinekMarcinek dnia 16 listopad 2011 - 00:25 napisał
w polsce dopalacze były jako środki kolekcjonerskie. więc jego gadanie ,że sprzedawał jako środki czyszczące mnie nie przekonuje.
Cześć cinkumarcinku - to jest trochę inaczej - on sprzedawał środki czyszczące, a oni gadali jemu że sprzedawał jako środki narkotyczne i też nie kolekcjonerskie , nie wiem cinkumarcinku skąd to bierzesz ale luz ,
A z tą wiarą Twoją w DEA to też coś poplątałeś spójrz cinku wszystko się układa już Ci tłumacze
w polsce dopalacze były jako środki kolekcjonerskie Widzisz Ciebie to nie przekonuje , i bardzo dobrze bo tam oskarżają go że robił odwrotnie
DEA na siłe chciało kogoś wrabiać bo sprzedawał środki czyszczące,. Tu jak piszesz że nie wierzysz DEA . i bardzo dobrze bo nie wrabiają go bo sprzedawał środki czyszczące , wrabiają go że tego nie robił .
Oj cinku cinku marcinku zawsze coś na mieszasz , ale sam widzisz ,,pomieszało ci sie bo odruchowo twój umysł dodał do siebie racjonalne fakty , na zasadzie impulsów bezwarunkowych tak się Tobie to ułożyło w całość ,
fakty które dodałeś do siebie to
eehh .. 1. on Polak skazany , narkotyki , sprzedawane jako co innego ,, on polak ,, Polska ,, dopalacze ,, kolekcjonerskie , srodki czystości,
to plus to ,, to jest tamto , on polak , w polsce nie legal , nie wolno ,, plus plus , dopalacze,, polak , eha
Twój wynik to , że w huja . argumenty wymieniłeś . pamiętaj wiara niema
Ty mu wierzysz ,że prowadził zwykły biznes. Ja wierze ,ze sklepy z dopalaczami były dla kolekcjonerów z klaserami.
Widzisz cinku przytoczyłem jeszcze tą twoją wypowiedz , co wyżej - coś wiesz że coś w trawie piszczy , ale nie wiesz na jakim polu . Cinku marcinku cinku to nie rzecz w tym ,zeby nie dawać pozorów a ty z ironią próbujesz przekonać do czegoś , co sam nasuwasz że jednak jest inaczej .bo ja to myślę tak
. ja akurat nie wierze że sklepy z artykułami dla kolekcjonerów , sprzedawały w nich jakies dopalacze
Czaisz
ci się pierdolić . na drugi raz zapytaj wujka maczka ..
Masz jakieś pojęciejak działa ława przycięgłych w USA czy tak pierdolisz jak zwykły gimbus? ">Jakby w polsce była ława przysięgłych to wiekszośc byłaby PO-wców. Dlaczego? Zapytaj wujka google.
Napisano 16 listopad 2011 - 12:56
Dla mnie wasza rozmowa jest kompletnie bez sensu. Co to za różnica jaka ława przysięgłych i tym podobne.Paradoks i paranoja tej sytuacji to chyba nie ława przysięgłych tylko to, że skazali gościa za to,że SPRZEDAWAŁ ON ŚRODEK CZYSZCZĄCY. On nie ma obowiązku wiedzieć, czy to się ćpa czy nie. A skoro już to ćpają to ich problem,on im tego nie kazał ćpać ,ani nie informował o tym,że tak można.
Ja pierdziele niedługo ludwik bedziesz sprzedawał w sklepie i ktoś go wypije a ciebie zamkną za kretyna
Ciekaw jestem jak ten paradoks się skończy.
Polski rząd powinien ruszyć dupe i pomóc chłopakowi. Niestety to tylko marzenia,za ciency w majtkach są!
A wpływ na wyrok nie miała tylko ława przysięgłych ale też sędzia on nie siedzi tam sobie bo ma fajny fotel i wszystko widzi z góry. Tylko jak sama nazwa wskazuje SĘDZIA.
Ja pierdziele niedługo ludwik bedziesz sprzedawał w sklepie i ktoś go wypije a ciebie zamkną za kretyna
Ciekaw jestem jak ten paradoks się skończy.
Polski rząd powinien ruszyć dupe i pomóc chłopakowi. Niestety to tylko marzenia,za ciency w majtkach są!
A wpływ na wyrok nie miała tylko ława przysięgłych ale też sędzia on nie siedzi tam sobie bo ma fajny fotel i wszystko widzi z góry. Tylko jak sama nazwa wskazuje SĘDZIA.
Napisano 16 listopad 2011 - 13:32
Użytkownik CinekMarcinek dnia 16 listopad 2011 - 01:15 napisał
Masz jakieś pojęciejak działa ława przycięgłych w USA czy tak pierdolisz jak zwykły gimbus?
Jakby w polsce była ława przysięgłych to wiekszośc byłaby PO-wców. Dlaczego? Zapytaj wujka google.
A Ty masz pojęcie, czy tylko obrażasz innych? Coś cię zabolało, może porównanie ich do pisowców? Tak mi przykro, ale ludzie z ich mentalnością idealnie nadają się do takiej ławy.
PS. Jeśli już nazywasz kogoś gimbusem, to przynajmniej napisz jeden post bez błędów, bo sam wychodzisz na gimbusa. EOT.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź