Esteope jako regularny palacz bo tak można poweidzieć jeśli smażysz MJ 4-5 razy w tyg odstawiając chociażby na kilka dni Marie odczuwasz można powiedzieć początkowy zjazd, gdzie jak wspomniał Cinek pierwszy tydzinien jest najgorszy no u mnie najgorsze są pierwsze 2 dni pożniej wystepuje rozdraznienie ale po 3-4 dniach ustępuje i wraca się powoli do "normalnego" życia. Podobnie jak i Ty nie mam silnej woli i posiadam łatwy dostęp i jak mówisz zawsze sie coś zbije

Gdy nie pale również bezsennośc daje sie we znaki wtedy ubicie wieczorem i spie jak dziecko ale również trzeba zmienić ten nawyk.
Nie wiem czy odczuwasz ale możesz, lęki np wchodząc do ciemnego pomieszczenia szczególnie jak jestes sam w domu powiedzmy.
Na pewno męcza Cie też zaniki pamięci co też przeszkadza. Wiem jak to jest ale najlepszą metoda jest wypalic co sie ma nie zamawiać bądz nie kupować od kogoś zadnego scierwa żeby nie miec tego w domu pod ręką wtedy 2 dni celibatu narkotykowego najlepiej mieć zajęcie które pozwoli mniej myśleć o chęci zapalenia najlepiej dzien przed mini detoxem napisać sobie listę bo może wpadniesz na fajne pomysły a na drugi dzień nie bedziesz tego pamietał

To pomaga a pozytywów jest wiele po pierwsze będziemy widzieć że potrafimy, gdy musimy odsatwić chociażby na te 2-3 dni a co w pozniejszym czasie może owocować odłozeniem na dłuzszy termin, bo nic na siłe wszystko stopniowo. A jeśli chęć zapalenia bedzie ogromna to nawet po tych 2 dniach spada troche tolerka i wszystko działa lepiej i fajniej :)Mowię to jako palacz mieszanek ziołowych.Pal sobie jak już wspomniał Cinek 2 razy w tyg powiedzmy w środę jakiś meczyk czy wyjście z kimś ważysz sobie, i na weekendzie na imprezce znów, ale nie rób tego też regularnie zmieniaj może dni zmieniaj dawki staraj sie może w ogole powstrzymywac i nie palić, bo jeśli wpadniesz w taki ciąg 2 dniowy nawet to tez nie dobrze bo sie przyzwyczaisz. Ale to samo tyczy sie Marii chodz nie mówie że palenie dla zdrowia nie jest wskazane bo jak najbardziej

. Wiedz że to się dzieje w Twojej psychice przede wszystkim, chęć zwycięzenia i innego życia powinna skłonić Ciebie i tyvh co mają problemy do rzucenia palenia.
Kurwa gadam jak potłuczony

troche hipokryty