FORUM.DOPALAMY.COM: mega bad trip ? - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

mega bad trip ?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   KATAF 

• Member
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Lokalizacjakościół mariacki

Napisano 01 październik 2011 - 21:18

Witam
dzisiaj kolekcjonowaliśmy w 3 green power'a - kolega wziął 5buchów ja 4 a trzeci kolega 3 . Trzeci kolega miał na początku normalną banie ,śmiał się jakieś głupie teksty itp ... po około 1,5h gdy wyjarał cygaretkę zrobił się biały zaczął się pocić zimnym potem i wymiotować potem tylko coraz gorzej - płakał ,że umiera ,że serce mu strasznie bije nie ogarniał kompletnie czy to normalny bad trip ? czy ta cygareta miała jakiś wpływ ? i co mogliśmy dla niego zrobić by mu jakoś pomóć ?
Dołączona grafika
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   inkubator 

• swojak

Napisano 01 październik 2011 - 21:26

wkreta albo nadwrażliwość. To dla mnie nienormalne zachowanie, chyba ze pił wcześniej.

Jak mogliście mu pomóc? - Tylko czas i podniesienie poziomu cukru. Ewentualnie jeżeli miał zawroty głowy to utrzymać go w wygodnej dla niego pozycji i dać mu przekimać - ogólnie bez paniki.
0

#3 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 01 październik 2011 - 21:27

Tak bywa niestety po syntetycznych kanna, mnie się wydaje że rzygał bo dostał chwilowej ciężkiej nerwicy, wtedy się czasem rzyga :)
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 02 październik 2011 - 08:29

Przypominam, ze najszybciej przyswajalne cukry w takiej chwili znajduja sie w kolorowych napojach (jakis diabetyk z forum o tym mowil chyba).
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 02 październik 2011 - 09:25

*
Popularny

Chyba nie wiesz co to jest mega bad trip :)

Leżysz na plecach po 50 acodinach (ważysz 50 kilo więc jest to 15mg na 1 kg twojej masy) na uszach słuchawki korkowe, muzyka jest w twojej głowie, wolfgang gartner - mistrz bad tripu na deksie.
Nagle zdajesz sobie sprawę pomiędzy wszystkimi tymi cevami że twoje serce nie bije, kończyn oczywiście nie czujesz, chcesz nimi poruszyć ale to niemożliwe bo jesteś sparaliżowany.
Chcesz otworzyć oczy ale to niemożliwe, dla spotęgowania efektu położyłeś sobie zwinięty koc na oczy. Umierasz, jesteś już po drugiej stronie myśli ci towarzyszące to przebłysk twojego życie, tego co było w nim fajne "hmmm wszystko się zgadza, przecież tak miało być w ostatnim momencie".
I nagle myk, kończy się kawałek i rozpoczyna kolejny, każdy kawałek to inna historia, może straszniejsza a może nie.

Pozdrawiam
Dołączona grafika
6

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   KATAF 

• Member
  • PipPip

Napisano 02 październik 2011 - 17:16

Wyświetl postUżytkownik aGlassOfMilk dnia 02 październik 2011 - 09:25 napisał

Chyba nie wiesz co to jest mega bad trip :)

Leżysz na plecach po 50 acodinach (ważysz 50 kilo więc jest to 15mg na 1 kg twojej masy) na uszach słuchawki korkowe, muzyka jest w twojej głowie, wolfgang gartner - mistrz bad tripu na deksie.
Nagle zdajesz sobie sprawę pomiędzy wszystkimi tymi cevami że twoje serce nie bije, kończyn oczywiście nie czujesz, chcesz nimi poruszyć ale to niemożliwe bo jesteś sparaliżowany.
Chcesz otworzyć oczy ale to niemożliwe, dla spotęgowania efektu położyłeś sobie zwinięty koc na oczy. Umierasz, jesteś już po drugiej stronie myśli ci towarzyszące to przebłysk twojego życie, tego co było w nim fajne "hmmm wszystko się zgadza, przecież tak miało być w ostatnim momencie".
I nagle myk, kończy się kawałek i rozpoczyna kolejny, każdy kawałek to inna historia, może straszniejsza a może nie.

Pozdrawiam

Ty przedawkowałeś ;) po prostu .
Dołączona grafika
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Malinowe_NRG 

• Member
  • PipPip
  • LokalizacjaRZ - Podkarpacie

Napisano 11 październik 2011 - 20:45

Mój kumpel po magicu ok 4-buchy rzucił sie w ognisko trzymaliśmy go w 6-cioro, darł ryja, dostał drgawek, i darł się tak jak by szatan, i pierdolił że jest metalową kulką i się coraz szybciej kręci i go ból od środka wykańcza ! Masakra !
1

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   BlindGuardian 

• kozak

Napisano 11 październik 2011 - 21:11

Wyświetl postUżytkownik KATAF dnia 01 październik 2011 - 21:18 napisał

Witam
dzisiaj kolekcjonowaliśmy w 3 green power'a - kolega wziął 5buchów ja 4 a trzeci kolega 3 . Trzeci kolega miał na początku normalną banie ,śmiał się jakieś głupie teksty itp ... po około 1,5h gdy wyjarał cygaretkę zrobił się biały zaczął się pocić zimnym potem i wymiotować potem tylko coraz gorzej - płakał ,że umiera ,że serce mu strasznie bije nie ogarniał kompletnie czy to normalny bad trip ? czy ta cygareta miała jakiś wpływ ? i co mogliśmy dla niego zrobić by mu jakoś pomóć ?

Może kolega nie miał doswiadczenia z syntetykami? Nie wolno zapominać, że to nie jest trawa.
Na forum wchodzę i opisuję swoje marzenia senne.
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • Grupa: Banned
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 11 październik 2011 - 23:07

Jakby ktoś chciał się dowiedzieć coś więcej o konkretnych bad tripach, to niech pyta na priv - nie wiem , czy jest tutaj ktoś, kto po paleniu miał tego więcej :wacko:

Ale młody wtedy byłem, popisać się chciałem, a że głowę mam słabą, to nawet za wiele się nie musiałem wysilać by mieć chujowo. :tulimy:
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum
  • Opening hours:48h

Napisano 12 październik 2011 - 08:17

po prostu sie przepalił .. wiele razy też sie przepaliłem jak zaczynałem z mj ;)
1 wiadro , większy blant sam .. teraz już nie mam zaszczytu tego doświadczyć ale taki urok :okulary:
Dołączona grafika

Betonowa trampolina pod naporem się ugina
Wokół cicha pantomima, już minęła ich godzina
Już za późno, mam oryginał, mieli czas, by mnie zatrzymać.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 12 październik 2011 - 08:20

Ale Rejestracja przyznaj szczerze, że mimo dawniejszych przejarań brakuje trochę tego, nie? :tulimy:

Zawsze pal mniej a częściej, niż raz a konkretnie.
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum

Napisano 12 październik 2011 - 08:22

Brakuje wiadomo .. ale nigdy nie miałem wkrętów że umieram czy coś jak typ z tematu , wymioty , shizy ale wszystko na najwyższym poziomie ;)
Wiesz chciałbym palić raz na jakiś czas , ale sam wiesz jakie to trudne :tulimy:
Dołączona grafika

0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 12 październik 2011 - 08:24

Kurde nawet nie wiesz jak ja dobrze Cię rozumiem :tulimy:

Żeby jeszcze prócz MJ te stare mieszanki były dostępne... Człowiek rzygał i śmiał się w tej samej chwili, coś pięknego :E
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum

Napisano 12 październik 2011 - 08:27

Nie daje rady detoks nie daje rady nic(...)

Ale zawsze można sięgnąć po coś mocniejszego .. zresztą nie można tylko trzeba , bo ćpun to ćpun .. może pisać , mówić że tylko mj/maczanki a wychodzi jak zawsze :tulimy:
Dołączona grafika

1

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 12 październik 2011 - 08:29

Chyba zajrzałeś mi w życiorys, bez wazeliny, ale dawno nie czytałem równie autentycznego posta, łap plusa :ok:

Najtrudniejsze to umieć sobie wyznaczyć jasną granicę, sztuką jest jej nie przesuwać tekstami : " A tam, to tylko jeden szczurek.. " :okulary:
1

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   SexualnaCzekolada 

• bywalec
  • PipPipPip
  • Telefon:Sony Ericsson K800i
  • LokalizacjaKoszalin/Szczecinek
  • gg:
    7502381

Napisano 12 październik 2011 - 09:30

Przeżyłem podobną przygodę lecz po mieszance noszącą wdzięczną nazwę Melange , po samym spaleniu było wszystko OK , choć wiadomo , że była to iście diabelska mieszanka , po godzinie po wypaleniu lufy na głowę ( w zupełności wystarczająca ilość ) postanowiłem wraz z kumplem udać się do sklepu po piwo , moją uwagę przykuł browar który był imitacją Desperadosa . Po wypiciu tego na pozór dobrego napoju dopadły mnie olbrzymie mdłości oraz zebrało mnie na wymioty , nie byłem w stanie utrzymać się na nogach a w głowie miałem spory bałagan - ile to się nie słyszało w tamtych czasach o morderczych właściwościach mieszanek ziołowych.
Moim zdaniem takie "przygody" zawdzięczamy substancją które przyjmujemy po przyjęciu jakiegos staffu i które nie koniecznie dobrze współgrają z wcześniej załadowanym towarem , to coś na wzór zatrucia jak na przykład piwo + wódka.
4-ACO-DMT, 4-HO-MET, 4MMC, Amfetamina, DXM, Amanita muscaria, THC, Kodeina, Clonazepamum, Tetrazepam, Kofeina, GBL, AM-2201
0

#17 Użytkownik jest zalogowany   lsk 

• An Overdose of Awesomeness
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 12 październik 2011 - 10:17

Cytat

Moim zdaniem takie "przygody" zawdzięczamy substancją które przyjmujemy po przyjęciu jakiegos staffu i które nie koniecznie dobrze współgrają z wcześniej załadowanym towarem , to coś na wzór zatrucia jak na przykład piwo + wódka.

Piwo + wódka to zła kombinacja ? Dla mnie bardzo si, ale wracając do tematu - Wszystko należy brać w rozsądnych ilościach. Takie przygody to najzwyklejsze niedobranie odpowiedniej dla siebie dawki. Jak to mawiał ziom Paracelsus - "Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, bo tylko dawka czyni truciznę"

Zawsze miałem kłopot z dobraniem odpowiedniej ilości palenia. Moje łakomstwo na bucha i wcześniejsze doświadczenia z mieszankami 1szej generacji (spice, n.o itp które mogłem kopcić jak lokomotywa) często kończyły się bad tripem. Bardzo wysokie tętno, mdłości, zawroty głowy, po prostu stawałem się słaby jak sik pająka.
Dla jednego 3 buchy to mało a dla drugiego stanowczo za dużo. Grunt to nie wpadać w panikę bo gdy nas dopadnie - będziemy mieć przechlapane.
Nie umiecie palić ? 1 buszek + parę minut na sprawdzenie jak wchodzi staf. Ja doszedłem do tego stanowczo za późno, gdyż wieloma syntetycznymi "porażkami" zniechęciłem się do palenia co w sumie wyszło mi na zdrowie.
Chwała bad tripom, gdyż dzięki nim dzisiaj nie palę maczanek 8)
Bananowa światłość - "Rozbiera powoli, najpierw jakby nic... po czym jak nie huknie, jak nie przypierdoli i nie cupnie. Kędy się rozum zdaje załamywać... nagle niczym błyskawica rozświetla go, rozszerza, cudze mary rozrzedza, rozpędza i tłamsi, taki ja kwasik mam ci..."
2

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • Grupa: überModerator
  • gg:
    37750292

Napisano 12 październik 2011 - 11:30

Wyświetl postUżytkownik flash dnia 01 październik 2011 - 21:27 napisał

Tak bywa niestety po syntetycznych kanna, mnie się wydaje że rzygał bo dostał chwilowej ciężkiej nerwicy, wtedy się czasem rzyga :)

Zgadzam się. Zauważyłem to paląc AM-2201. Kiedy osiągnąłem stan nasycenia, który uznałem za maksymalny bezpieczny, zapaliłem papierosa. Po zgaszeniu go poczułem nagły przypływ mocy, który na pewno nie był spowodowany opóźnionym wejściem AM, bo nie ma takiego. Momentalnie poczułem nieogar i panikę. Podobna sytuacja.
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   KATAF 

• Member
  • PipPip

Napisano 13 październik 2011 - 21:51

Wyświetl postUżytkownik Greenboy dnia 12 październik 2011 - 11:30 napisał

Zgadzam się. Zauważyłem to paląc AM-2201. Kiedy osiągnąłem stan nasycenia, który uznałem za maksymalny bezpieczny, zapaliłem papierosa. Po zgaszeniu go poczułem nagły przypływ mocy, który na pewno nie był spowodowany opóźnionym wejściem AM, bo nie ma takiego. Momentalnie poczułem nieogar i panikę. Podobna sytuacja.

dzięki za zainteresowanie :)
można zamknąć.
Dołączona grafika
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź