FORUM.DOPALAMY.COM: Środowy rajd z ekwipunkiem od nielota - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Środowy rajd z ekwipunkiem od nielota czyli dzień z głowy ( pomijam noc )

Ankieta: Ocena produktów wymienionych w poście (3 użytkowników oddało głos)

Jak oceniasz Kostkę?

1. Nie warta uwagi (0 głosów [0.00%])

Procent z głosów: 0.00%

2. Słaba (0 głosów [0.00%])

3. Średnia (0 głosów [0.00%])

4. Może być (1 głosów [33.33%] - Zobacz)

Procent z głosów: 33.33%

5. Super (0 głosów [0.00%])

6. WTF!! @#$%^ !! (2 głosów [66.67%] - Zobacz)

Procent z głosów: 66.67%

Jak oceniasz Highway

1. Nie warta uwagi (0 głosów [0.00%])

2. Słaba (0 głosów [0.00%])

3. Średnia (1 głosów [33.33%] - Zobacz)

4. Może być (2 głosów [66.67%] - Zobacz)

5. Super (0 głosów [0.00%])

6. WTF!! @#$%^ !! (0 głosów [0.00%])

Jak oceniasz SpeedBull

1. Nie warta uwagi (1 głosów [33.33%] - Zobacz)

2. Słaba (2 głosów [66.67%] - Zobacz)

3. Średnia (0 głosów [0.00%])

4. Może być (0 głosów [0.00%])

5. Wątpię by ktoś dał więcej, jeśli tak to niech to zaznaczy (0 głosów [0.00%])

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • Grupa: Banned
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 29 wrzesień 2011 - 09:47

*
Popularny

Chciałem wam opowiedzieć mój sen. Przyśniło mi się coś takiego:
co robiłem wczoraj tj. 28 września 2011 .

Napomnę tylko że jestem przeziębiony co zapewne wpłynęło na moje " samopoczucie " tego dnia[/center]

Zacznę od tego, że wstałem niewyspany, całą noc czekałem na paczkę, jebana tak ciśnienie mi podniosła, że nie mogłem przestać o niej myśleć. :tulimy:

około 10:50 mama daje mi paczkę, którą mi nadano ( pracuje na poczcie więc na wszystko od ręki :biggreen: ). Otworzyłem, lookam, a tam :

- 3x Highway Cristal

- Kostka ( zapakowana w opak. od # )

- SpeedBull

Zacząłem od kostki.

Wraz z kumplem udaliśmy się w miejsce, gdzie nie ma żadnych niepotrzebnych gapiów, mała polana na wiosce niedaleko miejsca zamieszkania. "Nabiliśmy" a dokładniej wsunęliśmy kostkę w kioskówkę i zabraliśmy się do dzieła.

Spaliliśmy jedną sztukę na 2 osoby, został jeszcze mały kawałeczek. Bania masakryczna! Nie pamiętam kiedy ostatnio tak pozytywnie się czułem po jakimkolwiek paleniu, bardzo przypomina te stare mieszanki, gdzie nie czuć żadnej chemii itp. Rogal od ucha do ucha, suche teksty, które rozśmieszały do łez, muzyka na typową zamułę... Nic dodać nic ująć, lepiej chyba być nie mogło. Bania trzyma konkretnie i dłuuugo :tulimy:

Dopalając pozostałość bania wraca, wprawdzie nie tak mocna jak poprzednio, ale nadal zadowala.

Podsumowując Kostkę :

Czas działania : bite 2 godziny

Jakość palenia : 8/10 - super kolor (nieco jaśniejsza niż dawniej), zapach po rozpaleniu neutralny / lekko przyjemny, tylko odrobinę ciężko się ją kruszy, gołymi rękoma ciężko, ja polecam lufką

Ilość : Niby 0,5, ale ja tam nie wiem... miałem 2 kawałki, razem dawały +/- 1,2 cm.

Bania : granicząca z ideałem, jeśli ktoś oczekuje wakacji od szarej codzienności; kiedyś paliłem dobrą trawę, moim zdaniem była słabsza niż owa kosteczka ( a palenie wtedy miałem dobre )

Nie ma co owijać w bawełnę : spokojnie 9,5/10 zapewne jeszcze ją kupię.

No i tutaj muszę Pingwina przeprosić, pisząc w jednym z moich postów, że ostatnimi czasy sprzedaje mąkę i pokrzywy, jednak się myliłem :tulimy:

Jedziemy dalej

Przeczekaliśmy, aż przyjdzie trzeci kumpel, mieliśmy zamiar obejrzeć Highwaya. Godzina 18.20 Porobiliśmy 3 teczki na 3 osoby, mniej więcej w 3 godziny.
Potem dopalaliśmy to SpeedBullem, ale to za momencik.

Generalnie to nie ma się co rozpisywać nad tripem po tej soli, bo to są odczucia rodzaju... takie, że dla Ciebie to jakiś fragment życia, ale podając do innej osobie nie brzmi ani śmiesznie, ani tym bardziej ciekawie, odpuszczę, szkoda czasu.

Konkrety:

Czas działania / efekt : pierwsze 15 minut lekka euforia, potem ewidentny speed, oczy mocno skoncentrowane , szczęka do wymiany :tulimy: i kark strasznie boli, my dociągaliśmy co jakiś czas po ścieżce ok. 170 mg więc ciężko ocenić ile działa 1 dawka, ale myślę że z 2 godzinki na pewno. Pisząc ten post jestem po ?? nieprzespanej ?? nocce, nie pamiętam bym spał, generał męczy się niesamowicie, wiele sił i czasu trzeba by wykonał zadanie :cwany:

Sypkość : Eee... Ja to w bryłach dostałem :torba: bardzo trzeba się natrudzić by rozdrobnić to do jako tako przystępnej formy.

Sniff : za pierwszym razem trzeba mieć jaja ze stali żeby nie wydrzeć mordy z bólu, czułem się, jakbym dostał jakimś kwasem po śluzówce. Potem jest już w miarę.

Spływ : jak to spływ, ja wybredny nie jestem, wprawdzie nie jest przecudowny, ale miałem do czynienia np. z ketonami, gdzie spływ był kurewsko ohydny, więc można przyjąć, że nie jest źle.

Sen : zapomnij...

Ogólnie rzecz biorąc: mi średnio podeszła ( co nie oznacza że jest zła ), bardziej od soli oczekuję empatii, zajebistego samopoczucia, wygadania, aniżeli nakręcenia, łażenia w kółko bez celu i czujności jak na wojnie.

Jak za tą cenę, to powiedzmy, że ujdzie.

No i dokończę w pełni to, co zacząłem

Wieczorkiem zapaliliśmy Speedbulla, zaczęliśmy palić gdy poczuliśmy, że sól wyraźnie przestaje działać. Ujmę to lakonicznie : Nic specjalnego, szkoda tych pieniędzy, wprawdzie być może nie powinienem wypowiadać się o niej, bo wcześniej oglądałem sól, ale mówię co czułem : Drgawki, lekkie zbieranie się na pawia i nieco wyostrzona czujność. Po większej ilości ( 6 - 7 machów u mnie ) zawroty głowy, radzę nie spoglądać w dól z wysokości powyżej 2m. , mimo że nie mam lęku wysokości.

Smak : 2 letnia cytryna z ruskiej szklarni

Zapach : nie wyczułem takowego, to pewnie przez to że nos mi się zatkał jak sól całkiem zeszła

Ilość : tak nawet, nawet. Dodając niewielką szczyptę tytoniu mieszanka starcza na dobre 6 przeładowań. Bardzo wielka chmura dymu, co prawda w smaku chujowe ale nie gryzie niemalże nic a nic.

Pakowane w plastikowe opakowanie z nakrętką u góry, kształt a'la walec

Wizualnie : jakieś kwiatki, czy coś, nic nadzwyczajnego

Bania : znikoma, jeśli oczekujesz uczucia świeżości w postaci odrętwienia z zimna i drgawek to ten produkt jest specjalnie dla Ciebie :ok:

Zakupu nie żałuję, bo w sumie za to wydałem trochę ponad 40 zł, sole miałem za PP. Ale nie wiem czy na RC się nie przerzucę, w prawdzie Snoopi ma dobrą sól, ale cenowo trochę nie teges, pożyjemy, zobaczymy. Teraz w solach to nie ma w czym wybierać...

Jeszcze raz podkreślam, że jestem przeziębiony!

Na mnie zadziałało w ten sposób, na Ciebie może inaczej, pamiętaj o tym.

Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
7

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   undertaker6 

• swojak
  • Grupa: Members

Napisano 29 wrzesień 2011 - 13:58

Dziękuję Ci Ciemnwidz za opis Highwaya (łap plusa ode mnie, miałem wątpliwości, czy te bryłki zadziałają jako sniff), Pingwin też mi już przysłał wkrótce test i recka
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciemnowidz 

• kozak
  • Grupa: Banned
  • LokalizacjaLeszno
  • gg:
    9186963

Napisano 29 wrzesień 2011 - 14:02

Spoko :tulimy: Pamiętaj o jednym, bo zapomniałem o tym napisać wcześniej, opróżnij nos z baboli i walnij na 2 dziurki, najpierw jednak oswój je z tą solą, bo wyrwie Cię z butów, ale z bólu.

A czemu na 2 dziurki? Większa euforia nachodzi, coś, w czym się zakochałem odkąd poznałem prochy :okulary:
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
1

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź