Strona 1 z 1
Ile dotychczas wydaliście pieniędzy na dopalacze i RC? wiem że pytanie trudne, bardziej mi chodzi o oszacowanie
Napisano 22 wrzesień 2011 - 21:49
Witajcie, wpadłem na pomysł rozmawiając z użytkownikiem Dawajrowa, by założyć temat o tejże właśnie tematyce. Napiszcie ile dotychczas przepuściliście pieniędzy i co byście teraz za to kupili.
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
Napisano 22 wrzesień 2011 - 21:58
Co do tematu podobnego, to przejrzałem Chit Chat, nic nie znalazłem, Punisher pisał coś o tym za ile zamawiacie czy coś podobnego, mi chodzi o taki całokształt.
Od siebie mogę dodać tylko, że sam przećpałem dobre 3000 zł, wiem że niewiele, ale licząc jeszcze towar " nie za moje " , byłoby tego kilka razy więcej. Żałować, nie żałuję, aczkolwiek 2 razy do tej samej rzeki nie wejdę
Od siebie mogę dodać tylko, że sam przećpałem dobre 3000 zł, wiem że niewiele, ale licząc jeszcze towar " nie za moje " , byłoby tego kilka razy więcej. Żałować, nie żałuję, aczkolwiek 2 razy do tej samej rzeki nie wejdę
Piszę posty tylko gdy jestem zjarany, ostatnio mało piszę, bo ograniczam palenie ;)
Napisano 22 wrzesień 2011 - 23:45
Hmm szczerze to ile dokładnie to nie wiem , kiedyś zacząłem liczyć i w połowie przestałem bo nie chciałem sie bardziej wkurwić
Kilka tysięcy będzie z czego kurewsko ale to kurewsko dużo wyczenstowałem otaczające mnie osoby
ale to kurwa wina tej jebanej empatii że , zawsze kurwa musze komuś dać nawet na siłe wciskać
bo jebana misja - dzielenie się szczęściem załącza sie
Ale nie żałuje ani trochę , to czego doświadczyłem we łbie zostanie no i lepsze to niż jeszcze większe przepierdalanie hajsu na alk
Kilka tysięcy będzie z czego kurewsko ale to kurewsko dużo wyczenstowałem otaczające mnie osoby
Ale nie żałuje ani trochę , to czego doświadczyłem we łbie zostanie no i lepsze to niż jeszcze większe przepierdalanie hajsu na alk
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
Teraz Ty tesz masz HIF
Napisano 23 wrzesień 2011 - 00:02
Powiedziałbym ile wydałem ale nie potrafie aż tak wysoko liczyć.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
#12 Guest_maczek_*
Napisano 23 wrzesień 2011 - 12:37
hehe hmh to jak wy to robicie ja nic zawsze 5 palonka dla przykładu albo dyszka i i na zero no może małe plecy. I zapewniam że nie mówię o handlowaniu mówię o ekonomi kupujesz raz dychę zadziej narażasz siebie i bogu ducha winnego dealera a że nie jesteś sknera i sam dla siebie nie kupujesz zawsze jak cie przyjaciel ładnie poprosi to go poratujesz to samo to ci redukuje znacząco koszty . słowo
Napisano 23 wrzesień 2011 - 13:17
to pokazuje jakimi frajerami jesteśmy jedni żyją jak pany inni zdychają od tego gówna co dilerzy sprzedają, diler potrafi tylko sponiewierać wciska ścierwo byle kasę zarobić jak to mówi mój kumpel diler to kurwa! być dilerem to gorzej jak złodziejem te kurwy nie liczą się z tobą jesteś tylko frajerem niczym więcej zdechniesz jego to nie obędzie do dziś mam wyrzuty sumienia ile kasy na to przejebałem dałem dorobić się kurwą a sam podupadłem na zdrowi (psychicznym) no ale cóż takie jest życie frajerzy są i będą i będą ci którzy będą na tych frajerach kasę zarabiać taka prawda! dzisiejsze sklepy internetowe a raczej ci co je prowadza też mają na was wyjebane liczy się kasa
LUCJAN ogarnij się kiedyś pożałujesz tej wydanej kasy chociaż liczę że miękko upadniesz
Napisano 23 wrzesień 2011 - 17:15
To co napisał mef to świństwo. Jest taki stereotyp, który to stereotyp promuje monar i aparat represji, że niby jest złowrogi bezwzględny dealer, oraz jest ćpun, który jest ofiarą dealera. A jaka jest prawa? Prawda jest taka- jak masz kase to sobie kupujesz ćpanie i jesteś panem, a jak kasy nie masz, to jesteś dealerem, ale wtedy ryzykujesz nawet 10 letnim więzieniem... Proste? Tak przynajmniej jest na zachodzie wśród użytkowników twardych narkotyków. Tak też było w Polsce w środowisku kompociarzy. Jeden produkował kompot i dzielił się swoją małą produkcją kimś innym, ale ten co produkował przeważnie większość swego życia siedział w więzieniu. Natomiast ten co kupował, to często był na głodzie, ale nigdy nie szedł siedzieć za produkcję i handel. Aha, ci co produkowali kompot, to też często byli na głodach- bo im często brakowało któregoś ze składników, a wtedy oni też musieli kupować... -Tu dochodzimy do sedna- każdy ćpun jest też sporadycznie dealerem... Tak było w PRLu, że milicja łapała dwóch ćpunów i oboje szli do więzienia nie za posiadanie- bo to było legalne- ale że oboje nawzajem sobie sprzedawali narkotyki! Co było zresztą prawdą, bo niekiedy akurat pierwszy ćpun miał kompot, a kiedy indziej akurat ten drugi miał kompot, więc nawzajem siebie ratowali w biedzie.
Mef tutaj uległ najgorszemu stereotypowi, że niby dealer to samo zło, a ćpun to ofiara dealera. Ta opinia to bzdura!
Ps. Największym dealerem jest państwo, a najbardziej potwornym narkotykiem to alkohol. Akurat w tym miejscu poglądy mef mają racjonalne uzasadnienie!
Mef tutaj uległ najgorszemu stereotypowi, że niby dealer to samo zło, a ćpun to ofiara dealera. Ta opinia to bzdura!
Ps. Największym dealerem jest państwo, a najbardziej potwornym narkotykiem to alkohol. Akurat w tym miejscu poglądy mef mają racjonalne uzasadnienie!
Napisano 23 wrzesień 2011 - 21:12
Użytkownik mef dnia 23 wrzesień 2011 - 13:17 napisał
to pokazuje jakimi frajerami jesteśmy jedni żyją jak pany inni zdychają od tego gówna co dilerzy sprzedają, diler potrafi tylko sponiewierać wciska ścierwo byle kasę zarobić jak to mówi mój kumpel diler to kurwa! być dilerem to gorzej jak złodziejem te kurwy nie liczą się z tobą jesteś tylko frajerem niczym więcej zdechniesz jego to nie obędzie do dziś mam wyrzuty sumienia ile kasy na to przejebałem dałem dorobić się kurwą a sam podupadłem na zdrowi (psychicznym) no ale cóż takie jest życie frajerzy są i będą i będą ci którzy będą na tych frajerach kasę zarabiać taka prawda! dzisiejsze sklepy internetowe a raczej ci co je prowadza też mają na was wyjebane liczy się kasa
LUCJAN ogarnij się kiedyś pożałujesz tej wydanej kasy chociaż liczę że miękko upadniesz 
Zgodzę się, że większość Dilów nie ma skrupułów w tych sprawach, ja sam ogarniałem dawniej fete, ale przestałem, bo męczyło mnie sumienie.
No i nie da się ukryć, że gdyby nie my - narkusy ( nazywajmy rzeczy po imieniu ) to żaden diler ani żaden sklep z dopami nie miałby szans przetrwać na rynku, ale umówmy się jasno : Jak nie dopy, to wódka, człowiek zawsze znajdzie sobie hobby
Poza tym nie mam do nikogo pretensji, każdy jest kowalem własnego losu, co innego gdyby ktoś podrzucił komuś prochy np. do picia i tak by go uzależnił, taką szmatę lałbym do upadłego.
p.s. Starajmy się trzymać linię i nie robić offtopów, chyba że Mod zdecyduje inaczej, to można " przebranżowić " temat
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź