Stresujące sytuacje na fazie
Napisano 18 wrzesień 2011 - 02:17

Popularny
Napisano 18 wrzesień 2011 - 16:23

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 18 wrzesień 2011 - 16:25
Napisano 18 wrzesień 2011 - 19:47
Napisano 18 wrzesień 2011 - 20:08
Napisano 18 wrzesień 2011 - 20:17

Popularny
Z takich sytuacji policyjnych pamiętam dwie:
1) Kiedy usiedliśmy ze znajomym na ławeczce, za wielkim drzewem i elegancko, spokojnie, wypaliliśmy z 2-3 lufy MJ. Po ostatnim buchu powiedziałem, że może się zbierzemy, przespacerujemy i usiądziemy gdzieś jeszcze, jakieś dziwne przeczucie, cichy alarm w mózgu. Kolega był dość podatny na sugestie więc od razu się zgodził, schował stuff i w momencie kiedy wstaliśmy i wyszliśmy zza drzewa zobaczyliśmy dwójkę policjantów zmierzających w naszym kierunku. Wszystko byłoby si i zapewne wydaje wam się to lajtowe, ale nie wiecie dwóch rzeczy - pierwsza: w momencie jak skończyliśmy palić i wstaliśmy, oni byli już ok. 3 metry od nas
2) Siedzieliśmy z tym samym znajomym na plantach, na ławeczce, paliliśmy MJ. Zdążyliśmy już pięknie się okopcić i trochę zapachnieć środowisko wokół nas kiedy zobaczyłem, że jakieś max. 100 metrów od nas idzie dwójka policjantów. Nie wiem jakim cudem ale pewnie z pośpiechu zobaczyłem tylko dwójkę policjantów. Tak czy inaczej schowałem lufę w dłoni i czekamy. W momencie jak się zbliżali zobaczyłem coś, co faktycznie mnie zaniepokoiło a mianowicie - byli z psem
Ogólnie moje lajtowe podejście do tematu i jako takie zaufanie do policjantów najlepiej uwidacznia fakt, że kiedyś, kiedy byłem wezwany do złożenia zeznań jako świadek napadu, tuż przed wyjściem na komisariat wciągnąłem na szybko dwie krechy jakiegoś stymulanta, chyba fety
Tak czy inaczej kompletnie nie rozumiem ludzi, którzy panikują, zaczynają zachowywać się nerwowo itd. Jest to dla mnie skrajnie nielogiczne i świadczy jedynie o niedojrzałości osoby do mierzenia się z takimi sytuacjami i w ogóle do ćpania.
#11 Guest_flash_*
Napisano 18 wrzesień 2011 - 20:27
Ale w sumie offtop, więc mniejsza
Napisano 18 wrzesień 2011 - 22:00
Napisano 18 wrzesień 2011 - 22:02
Użytkownik Fiesta dnia 18 wrzesień 2011 - 22:00 napisał
Absolutnie to rozumiem, bo sam sporo feciłem, a do dziś miewam ciągi stymulantowe. To nie zmienia faktu, że swoje reakcje lękowe na widok policji potrafię w 100% stłumić tak, żeby zostały wewnątrz.
Napisano 18 wrzesień 2011 - 22:39
Ja: Dzień dobry!
Kumpel: Dzień dobry!
Teściowa z sąsiadką: Dzień dobry!
Teściowa: A gdzie grzyby macie? (w tym momencie poczułem wiotczenie mięśni nóg, kumpel zachował trochę trzeźwości).
Kumpel: My nie umiemy zbierać grzybów.
Sąsiadka: Nie umiecie zbierać grzybów? (Wtedy uznałem, że też dam radę coś powiedzieć).
Ja: No, niebardzo. - powiedziałem uśmiechnięty, po czym odwróciłem się, powracając do swojej przerażonej miny. Oboje przyspieszyliśmy kroku, żeby już tylko nie przeżyć konfrontacji z kolejnym ich pytaniem. Dopiero po czasie dotarło do mnie, że przecież jest jesień i kobiety poszły z wiaderkiem na grzyby.
Fiesta
Napisano 18 wrzesień 2011 - 22:51
Użytkownik Greenboy dnia 18 wrzesień 2011 - 22:39 napisał
A ten jaki suspens robi, prawie jak Hitchcock.
Napisano 18 wrzesień 2011 - 23:15
Napisano 18 wrzesień 2011 - 23:15
Napisano 18 wrzesień 2011 - 23:36
@bambucza bardzo fajna przygoda.
Fiesta
Napisano 19 wrzesień 2011 - 22:59
Innym razem opiszę znowu coś ciekawego
Udostępnij ten temat:
Szybka odpowiedź