FORUM.DOPALAMY.COM: Komisariat - wizyta duszpasterska. - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 4 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Komisariat - wizyta duszpasterska.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   umieranie 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Lokalizacjadroga krzyżowa
  • Opening hours:w czas bólu,strachu i śmierci

Napisano 15 wrzesień 2011 - 07:54

Zacne ćpuny.
W waszej intencji,odbyłem rankiem pielgrzymkę do III Komisariatu Policji w Radomiu.
Złożyłem tam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez prowadzących sklep rc-rc.pl
Czekam teraz na pismo o wszczęciu postępowania(prokurator wydaje).
Oczywiście niezwłocznie wrzucę skan do wątku.
Oby już nikt więcej nie padł ofiarą tych zwyrodnialców.
Wróg kinderćpunów (źródła wszelkiego zła) Nr 1
-1

#2 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 15 wrzesień 2011 - 08:09

Możesz troszke przybliżyć sprawe? Co zrobili ci z rc-rc ?

Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Klaser zawsze full 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 15 wrzesień 2011 - 08:12

Od dłuzszego czasu nie wysyłaja produktów. Slyszalem juz ze jeden kolekcjoner od 20 sierpnia czeka na 10 g etylofenidatu wiec pomysl sobie ile zabulil. Juz nie wspominajac o wielu innych osobach ktore zaplacily. Drugie pyłki nam sie robią panowie ;/
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   umieranie 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 15 wrzesień 2011 - 10:43

Cinek,jest tak jak pisze Klaser.
Już od jakiegoś miesiąca przestali wysyłać zamówienia.
Za to pieniądze bardzo chętnie nadal przyjmują.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Ruff 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaPod Balkonem
  • Opening hours:Daje rowa 24h na dobe

Napisano 15 wrzesień 2011 - 12:50

*
Popularny

Podziękujcie wszyscy klienci temu panu bo to przez Niego możecie mieć nieprzyjemności związane tylko za bycie klientami rc-rc.pl :tulimy:
Zadowolony z Siebie pewnie na pełnej kurwie jesteś że kogoś podjebałeś ? :huh: to takie Polaczkowate :tulimy:
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
3

#6 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 15 wrzesień 2011 - 13:46

*
Popularny

Co ty pierdolisz róf? Jakie nieprzyjemności mają mieć klienci? Dlaczego twoim zdaniem podpierdala? Ktoś go wyjebał na kase za legalne rzeczy. Niczym to się nie różni od ludzi z allegro co sprzedawali kartofle zamiast telefonów komórkowych - z tym wyjątkiem ,ze nawet kartofla nie dostał.
Podjebać to można dilera bo dał małą sztuke albo słabą. Ale zgłoszenie sprawy gdzie sklep ciebie oszukał na pieniądze to nie podpierdalanie.

Od tego jest policja.
Dołączona grafika

3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

7

#7 Użytkownik jest zalogowany   Lucjan88 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacjacentrum

Napisano 15 wrzesień 2011 - 14:07

ja odebralem paczke od podwojnych 3.09 i nie bylo problemu no ale teraz faktycznie nawet nie meila nie odp
Dołączona grafika
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 15 wrzesień 2011 - 14:15

*
Popularny

O kurwa co za idiota.. Klienci- spodziewajcie się problemów :/
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

3

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   umieranie 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 15 wrzesień 2011 - 14:44

Doszły mnie słuchy,że chcą nakraść ile wlezie,i potem pojawić się pod nowym adresem,z czystym kontem,bez negatywów.
0

#10 Guest_pogubiona_*

• Grupa: Guests

Napisano 15 wrzesień 2011 - 14:53

Ochłoń rowku ^^
1

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 15 wrzesień 2011 - 15:01

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik umieranie dnia 15 wrzesień 2011 - 14:44 napisał

Doszły mnie słuchy,że chcą nakraść ile wlezie,i potem pojawić się pod nowym adresem,z czystym kontem,bez negatywów.

Musiał to puścić cymbał podobny do ciebie. Jesteś żałosnym ćpunem który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. To kolejny twój temat który czytam z wyraźnym zażenowaniem. Srajcie dalej do swojego gniazda, na pewno cała branża na tym wyjdzie zajebiście.
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

4

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Ale mnie nie lubia 

• swojak
  • LokalizacjaJeśli nie podoba ci się news, to nie czytaj a nie minusujesz

Napisano 15 wrzesień 2011 - 15:02

Wyświetl postUżytkownik umieranie dnia 15 wrzesień 2011 - 14:44 napisał

brak konta na facebooku może o tym świadczyć, ludzie zaczeli krytykować i się zmył :ok:

Powodzenia wszystkim w odzyskaniu pieniędzy

Peace
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   RejestracjaNieDziała 

• uzależniony od forum
  • Opening hours:48h

Napisano 15 wrzesień 2011 - 15:22

*
Popularny

Złożyłeś zamówienie i chociaż wyraznie pisali wcześniej że mają przypał i że zamówienia zrealizują ale z czasem to jednak postanowiłeś isc na psiarnie .. tylko jest kilka spraw których twoja mała mózgownica nie wzięła pod uwagę :

Bo jeżeli poszedłeś(co było błędem) i zgłosiłeś to jako oszustwo to w bazie sklepu(o ile taką posiadają) figuruję dużo zamówień nie zrealizowanych , więc nawet jak nie zamówiłeś na powyżej 200 zł to i tak wjebią im oszustwa na wielką skale (bo zamówienia nie dotarły nie tyle twoje co i innych osób a ty to zgłosiłeś).. i tak jak już wiecie psiarnia to psiarnia sprawdzą kilku klientów i co taki gnojek co ma 15-17 lat w dresach z łysą głową powie na wadze? ty powiesz ze 15 lat prowadzisz badania i pokażesz im swoje laboratorium i wyniki(sarkazm kurwa). Tak czy inaczej rozliczeń jak i podatków nie płacili czy też nie prowadzili więc i tak ich ujebią pajacu .

Ps: Za zachowanie podłe karą buty na morde  :ok:

Dołączona grafika

Betonowa trampolina pod naporem się ugina
Wokół cicha pantomima, już minęła ich godzina
Już za późno, mam oryginał, mieli czas, by mnie zatrzymać.
3

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 15 wrzesień 2011 - 16:00

Na wadze? Za RC?
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Ale mnie nie lubia 

• swojak
  • LokalizacjaJeśli nie podoba ci się news, to nie czytaj a nie minusujesz

Napisano 15 wrzesień 2011 - 16:03

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik eXe dnia 15 wrzesień 2011 - 16:00 napisał

Na wadze? Za RC?

nie ma co się odzywać tutaj wiedzą lepiej inne dzieciaki

Peace

pewnie że im nic nie zrobią, dzieciaki nic nie będą miały problemów a sprzedawca

Smutna sprawa, tylko teraz trzeba rozgraniczyć gdzie moralność a gdzie interes, z jednej strony ludzie chcą odzyskać pieniądze i nie ma co się dziwić, z drugiej były informacje i proszono o cierpliwość, a konsekwencje egoizmu w tym wypadku zgłoszenia, poniosą inni (bezsensowne chodzenie i tłumaczenie się)
4

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 15 wrzesień 2011 - 16:28

*
Popularny

Ludzie, czy wy jesteście dziećmi? Ta branża jest wysoce ryzykowna i na granicy prawa, do tego w tym kraju jest ogromny aparat przemocy, co tylko dyszy z nienawiści i robi wszystko, aby wykończyć ten margines wolności, jakimi są tzw dopalacze, dlatego zawsze trzeba się liczyć z faktem, że prędzej czy później w pewnym momencie dany sklep padnie, a tym samym zostaną niezrealizowane zamówienia. To jest po prostu RYZYKO TEGO INTERESU JAK I JEGO KLIENTÓW- proste? Nie zrealizowane zamówienia NIE OZNACZAJĄ, że właściciele tego interesu z góry zamierzali oszukać swoją klientelę! Bardziej prawdopodobne jest, że po prostu- aparat represji dopadł ich i ich zniszczył, przez co zostali na lodzie z ogromnymi długami. Przecież aparat przemocy ma ogromne środki legalne, oraz pół legalne, oraz też sposoby całkowicie nielegalne, aby zniszczyć takie interesy. Dlatego gdy my składamy zamówienia w takim sklepie, to musimy się liczyć z tym, że możemy mieć pecha i akurat aparat przemocy zniszczy dany sklep, a nasze pieniądze przepadną. To po prostu jest ryzyko, które musimy brać pod uwagę, jednak przecież możemy maksymalnie zminimalizować to ryzyko, jednak w kraju aparatu przemocy zawsze może się to zdarzyć. Miejmy za to pretensje do całego aparatu przemocy, który to aparat przemocy ma ogromne korzyści z tego, że walczy z wolnością pod przykrywką walki z narkotykami. Ja to zjawiska zdefinicjowalem jako ANTYNARKOBIZNES. Antynarkobiznes jest straszny, powoduje ocean krzywd, niszczy ludzi, znaczy swoje ścieżki śmiercią. Jestem autorem tego terminu. Antynarkobiznes jest dlatego talki straszny, bo ma społeczne przyzwolenie na wszelką przemoc, na krzywdy i na deptanie prawa i na niszczenie ludzi, bo niby jego cel jest tak bardzo szlachetny... Np ratuje dzieci przed narkotykami, oraz przed strasznymi dealerami, co czyhają na niewinne dusze dzieci...
3

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   umieranie 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 15 wrzesień 2011 - 17:07

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik HihU dnia 15 wrzesień 2011 - 15:01 napisał

Musiał to puścić cymbał podobny do ciebie. Jesteś żałosnym ćpunem który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy. To kolejny twój temat który czytam z wyraźnym zażenowaniem. Srajcie dalej do swojego gniazda, na pewno cała branża na tym wyjdzie zajebiście.

Trzęsiesz się o swój sklepik?
Nie wal ludzi na kase,to pewnie będziesz miał spokój.
4

#18 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 15 wrzesień 2011 - 17:09

Umieranie - jesteś idiotą, przez takich sprzedawczyków, jak ty, ten rynek nie ma łatwo, ale nie martw się, kiedyś na pewno ktoś sprzeda ciebie ^^
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   umieranie 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip

Napisano 15 wrzesień 2011 - 17:13

Mam na to wyjeb...
Zamek to mój drugi dom.
0

#20 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny

Napisano 15 wrzesień 2011 - 17:32

*
Popularny

Wyświetl postUżytkownik Fiesta dnia 15 wrzesień 2011 - 16:28 napisał

Ludzie, czy wy jesteście dziećmi? Ta branża jest wysoce ryzykowna i na granicy prawa, do tego w tym kraju jest ogromny aparat przemocy, co tylko dyszy z nienawiści i robi wszystko, aby wykończyć ten margines wolności, jakimi są tzw dopalacze, dlatego zawsze trzeba się liczyć z faktem, że prędzej czy później w pewnym momencie dany sklep padnie, a tym samym zostaną niezrealizowane zamówienia. To jest po prostu RYZYKO TEGO INTERESU JAK I JEGO KLIENTÓW- proste? Nie zrealizowane zamówienia NIE OZNACZAJĄ, że właściciele tego interesu z góry zamierzali oszukać swoją klientelę! Bardziej prawdopodobne jest, że po prostu- aparat represji dopadł ich i ich zniszczył, przez co zostali na lodzie z ogromnymi długami. Przecież aparat przemocy ma ogromne środki legalne, oraz pół legalne, oraz też sposoby całkowicie nielegalne, aby zniszczyć takie interesy. Dlatego gdy my składamy zamówienia w takim sklepie, to musimy się liczyć z tym, że możemy mieć pecha i akurat aparat przemocy zniszczy dany sklep, a nasze pieniądze przepadną. To po prostu jest ryzyko, które musimy brać pod uwagę, jednak przecież możemy maksymalnie zminimalizować to ryzyko, jednak w kraju aparatu przemocy zawsze może się to zdarzyć. Miejmy za to pretensje do całego aparatu przemocy, który to aparat przemocy ma ogromne korzyści z tego, że walczy z wolnością pod przykrywką walki z narkotykami. Ja to zjawiska zdefinicjowalem jako ANTYNARKOBIZNES. Antynarkobiznes jest straszny, powoduje ocean krzywd, niszczy ludzi, znaczy swoje ścieżki śmiercią. Jestem autorem tego terminu. Antynarkobiznes jest dlatego talki straszny, bo ma społeczne przyzwolenie na wszelką przemoc, na krzywdy i na deptanie prawa i na niszczenie ludzi, bo niby jego cel jest tak bardzo szlachetny... Np ratuje dzieci przed narkotykami, oraz przed strasznymi dealerami, co czyhają na niewinne dusze dzieci...

Czy ty przeczytałeś to co napisałeś chociaż? Jaki ryzykowny biznes? Handlowanie RC legalnymi na terenie danego kraju nie różni się niczym od handlowania kartoflami albo pomidorami. Ogarnij się.
Dołączona grafika

3

Udostępnij ten temat:

• 4 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź