FORUM.DOPALAMY.COM: Uwaga na grube interesy - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Uwaga na grube interesy

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Ale mnie nie lubia 

• swojak
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaJeśli nie podoba ci się news, to nie czytaj a nie minusujesz

Napisano 02 wrzesień 2011 - 15:15

Kluczborscy policjanci zatrzymali dwóch 30-letnich mężczyzn podczas transakcji narkotykowej na jednym z miejskich parkingów.

Uwagę policjantów z Kluczborka zwrócili dwaj mężczyźni na jednym z parkingów przy ul. Grunwaldzkiej. W ręce jednego z nich funkcjonariusze zauważyli pieniądze, a u drugiego foliowy woreczek.

Policjanci postanowili sprawdzić, czy nie dochodzi tam do handlu narkotykami. Ich przypuszczenia potwierdziły się.

Jeden z mężczyzn sprzedawał drugiemu woreczek z zawartością 0,70 grama suszu roślinnego. Funkcjonariusze zatrzymali 30-letniego sprzedającego oraz 30-latka, który próbował kupić narkotyki.

Obaj zatrzymani to mieszkańcy Kluczborka. Policjanci u sprzedającego zabezpieczyli ponad 47 gramów suszu konopi indyjskich oraz ponad 3 gramy amfetaminy, a także dwie szklane lufki.

Obaj usłyszeli już zarzuty posiadania narkotyków, za co grozi do 3 lat więzienia. Dodatkowo jeden z nich odpowie za handel narkotykami, za co grozi 10 pozbawienia wolności.

http://www.nto.pl/ap...WIAT09/46626640

Gratuluje złapania grubej ryby, tak wspaniałym i oddanym funkcjonariuszom ;)

Peace

To taka przestroga dla wszystkich tych, co często zapominają w jakim kraju żyjemy
2

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   ponury_sniffiarz 

• kozak

Napisano 02 wrzesień 2011 - 15:59

intryguje, dlaczego koleś nie zjadł tego woreczka, mieli 30 lat, mogli ogarnąć. To przecież mj była.
wszystko zmyślam.

"miasto, wciąga"

"And remember, respect is everything"
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Ale mnie nie lubia 

• swojak

Napisano 02 wrzesień 2011 - 16:01

ten zjadł i czy mu to na dobre wyszło?

http://www.dziennikw...CHELM/354768120

Peace
-1

#4 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 02 wrzesień 2011 - 16:30

No tak, tylko ten miał 15g fety, a tamten mj, jest pewna różnica.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Ale mnie nie lubia 

• swojak

Napisano 02 wrzesień 2011 - 16:39

W pierwszym przypadku miał około 40 gram suszu i 3 gramy amfetaminy, w drugim 15 gram amfetaminy, więc w obu ten środek znajdował się u osób u których został znaleziony

Peace
0

#6 Guest_flash_*

Napisano 02 wrzesień 2011 - 16:46

Myślisz, że koleś był aż tak głupi, żeby łazić po mieście z 50 gramami mj, ponad 3 gramami fety i dwoma lufkami? Wszystko jest możliwe, ale mnie się wydaje, że oni go złapali z tym 0,7g a resztę zabezpieczyli u niego w chałupie, policja zawsze najpierw cię zgarnia z ulicy, a potem jedziesz sobie z nimi na małe fiskanko mieszkania. :okulary:

Nawiasem mówiąc, widać jacy ci nasi dilerzy to chuje, koleś na pewno myślał, że kupuje 1g mj, a nie 0,7g. <_<
1

#7 Użytkownik jest zalogowany   Lucjan88 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacjacentrum

Napisano 02 wrzesień 2011 - 16:50

jak mi chate trzepali to mialem 3 sztuki w trzech samarkach przeznaczone do dilla a na psiarni zwazyli i wyszlo 1.25g haha ci dilerzy :D
Dołączona grafika
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   starykoń 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:18

U jednego zauważyli lots of money, u drugiego lots of stuff, teraz posypią się piękne wyroki.
Artykuł w sam raz do gazet, kurwa, ,,zero siedem grama - zgłoś się''. Morał stąd taki że sztuka była niedoważona.

Za tej samej władzy w poprzednim wydaniu dostawało się piękne wyroki za.. posiadanie dolarów, złota itp, dlatego nic mnie nie dziwi..

PO-chanke nam ta ,,demokracja''?

http://www.youtube.c...feature=related
Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia. Bob Marley
2

#9 Guest_flash_*

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:25

Wyświetl postUżytkownik starykoń dnia 02 wrzesień 2011 - 17:18 napisał

,,zero siedem grama - zgłoś się''

:lol:
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   kasiakasienka 

• Newbie
  • Pip

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:41

Korwin Mikke ty przestań doskonale pamiętam jad dla ciebie biegalam po mieście po rodzienie nawet nie wiem czy 13 lat wtedy miałam ale zes wtedy przyleciał w hu.... i teraz patrze na twój ryj od razu mi kogoś przypomniałeś myslę nie no nie możliwe sprawdzam twoje posty a tam sama polityka daje sobie włosy obciąć że to ty chamie. A tak teraz się zastanawiam czy to legalne w ogolę było no niby wiadomo że nie ale to jakby oficjalne było pamiętam że w rynku siedziałeś ludzi ściemniałeś a my w tym czasie biedne dzieciaki po rodzinie i znajomych za podpisami. Pamiętam te kazanie i nie pomylcie nr dowodu . Załosne panie polityku
-2

#11 Użytkownik jest zalogowany   eXe 

• uzależniony od forum

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:48

Ta, JKM nie ma co robic i nabija posty na forum o dopalaczach. Ogranicz stimsy %-)

@down
Kora kruszyny go !
Let's do some drugs together !

Wszystkie moje wypowiedzi sa jedynie wymyslem mojej wyobrazni, nie maja nic wspolnego z rzeczywistoscia :)
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   BlindGuardian 

• kozak

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:52

Ech, panowie sierżanci...
Ja pierdole, pies sąsiada mi pod samochód sra i proszę się tym zająć! Na głupoty to mają czas.
Na forum wchodzę i opisuję swoje marzenia senne.
0

#13 Guest_flash_*

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:52

Wyświetl postUżytkownik kasiakasienka dnia 02 wrzesień 2011 - 17:41 napisał

Korwin Mikke ty przestań doskonale pamiętam jad dla ciebie biegalam po mieście po rodzienie nawet nie wiem czy 13 lat wtedy miałam ale zes wtedy przyleciał w hu.... i teraz patrze na twój ryj od razu mi kogoś przypomniałeś myslę nie no nie możliwe sprawdzam twoje posty a tam sama polityka daje sobie włosy obciąć że to ty chamie. A tak teraz się zastanawiam czy to legalne w ogolę było no niby wiadomo że nie ale to jakby oficjalne było pamiętam że w rynku siedziałeś ludzi ściemniałeś a my w tym czasie biedne dzieciaki po rodzinie i znajomych za podpisami. Pamiętam te kazanie i nie pomylcie nr dowodu . Załosne panie polityku

Kiedy cię wypuścili? Bo jak widać za wcześnie.
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziennik 

• Member
  • PipPip

Napisano 02 wrzesień 2011 - 17:54

Polska... wszystko to tlumaczy ... niestety...
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   inkubator 

• swojak

Napisano 02 wrzesień 2011 - 18:05

Czyli ja to widzę tak... dilera do pierdla posadzić, a biednego użytkownika wypuścić, przeprosić za niedopilnowanie porządku i wsjo.

No tak powinno być... :tulimy:
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • Grupa: überModerator
  • gg:
    37750292

Napisano 02 wrzesień 2011 - 21:54

Wyświetl postUżytkownik Ale mnie nie lubia dnia 02 wrzesień 2011 - 15:15 napisał

W ręce jednego z nich funkcjonariusze zauważyli pieniądze, a u drugiego foliowy woreczek.

To nie byli dilerzy, tylko popierdółki jakieś.
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
0

#17 Guest_flash_*

Napisano 02 wrzesień 2011 - 21:56

Wiesz Green, dilerem to teraz każdy być może, każdy lamus z podwórka może kupić mj po hurcie i potem sprzedawać i takich właśnie łapią "na gorącym uczynku". Tych zawodowych łapią dlatego, że ktoś ich sprzedał ^^
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Lubie Kwas 

• kozak
  • Opening hours:jak wstane

Napisano 03 wrzesień 2011 - 11:56

Wyświetl postUżytkownik flash dnia 02 wrzesień 2011 - 16:46 napisał

Myślisz, że koleś był aż tak głupi, żeby łazić po mieście z 50 gramami mj, ponad 3 gramami fety i dwoma lufkami? Wszystko jest możliwe, ale mnie się wydaje, że oni go złapali z tym 0,7g a resztę zabezpieczyli u niego w chałupie, policja zawsze najpierw cię zgarnia z ulicy, a potem jedziesz sobie z nimi na małe fiskanko mieszkania. :okulary:

Nawiasem mówiąc, widać jacy ci nasi dilerzy to chuje, koleś na pewno myślał, że kupuje 1g mj, a nie 0,7g. <_<
no raczej ze w chacie to miał, nawiasem mowiac nei koniecznie musiał kupowac gieta tylko sztuke a to dwa rózne pjecia, pozatym dilerzy jacy sa wiemy. sztuka sztuce nei równa.

Wyświetl postUżytkownik Greenboy dnia 02 wrzesień 2011 - 21:54 napisał

To nie byli dilerzy, tylko popierdółki jakieś.

moze dilerka moze nie raczej tak ale ne na gruba skale, byle dorobic :)

Wyświetl postUżytkownik flash dnia 02 wrzesień 2011 - 21:56 napisał

Wiesz Green, dilerem to teraz każdy być może, każdy lamus z podwórka może kupić mj po hurcie i potem sprzedawać i takich właśnie łapią "na gorącym uczynku". Tych zawodowych łapią dlatego, że ktoś ich sprzedał ^^
wiesz flash nawet nei trzeba kupowac po hurcie. rozne miasta rozne sztuki. u nas jak namierzysz dobrego robisz z tego 2 pyki po 30 zł ( 3 kije w tytce) i to jest gorący towar D: pozatym nei wszedzie "gram" to gram czasami to 0,3 +0,3 waga tytki :D

edit a dobere ma n mysli 0,7+ a to rzadkosc u nas. 3 kije to dobry wynik, 2,5 cienko jakos sie przezyje, po 2 kije pełno tego
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   Tenihairu 

• uzależniony od forum
  • Lokalizacja7 Heaven
  • Opening hours:48h/24h

Napisano 03 wrzesień 2011 - 13:27

takich akcji jest milion rocznie nie powinno to nikogo dziwić, przestałem czytać wiadomości o marihuanie kogo to nasza Polska POlicja łapie to ręce opadają... i jeszcze te opisy akcji niczym zamach stanu oraz "duma" i zajebistość :fp:
Dołączona grafika
1

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Ciapo 

• bywalec
  • PipPipPip

Napisano 06 wrzesień 2011 - 15:19

A ja miałem wątpliwą przyjemność poznać tego pseudodila, o którym mowa w artykule z pierwszego posta ;)

Gość jest idiotą, już pomijając fakt, że umówił się na dil w chyba najbardziej przypałowym miejscu jakie można w tym mieście znaleźć. Już bezpieczniej było by to zrobić pod ratuszem na rynku, albo pod komendą milicji ;)

W każdym razie jeśli kogoś interesuje to sprawa dalej potoczyła się tak, że ziomek się rozpruł sprzedając 3 kolegów po fachu, po 48 godzinach wyszedł i nawet zawiasów za to nie dostanie. Więc jakie karanie dilerów? Śmiech na sali ;)

Pozdrawiam :ph34r:
Krowa daje krowie mleko. Po co krowie mleko?
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź