FORUM.DOPALAMY.COM: Zabezpieczenia?/! - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Zabezpieczenia?/!

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   stefanburczybrzuch 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:29

Przede wszystkim wszystkich jestem na forum nowy:) i jeśli chodzi o dopalacze nie mam żadnego doświadczenia:)

I tak z ciekawości mam takie pytanie: Dopalacze można kupić nadal przez internet, więc jak sklepy radzą sobie z tym aby takowego produkty nie zamówił nieletni.? Podczas rejestracji na stronie sklepu każdy może wpisać że ma cholera wie ile lat a tak może nie być
:(

Sory jak się ośmieszyłem ale nie mam z tym jeszcze doświadczenia (nie było okazji)
-5

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Ruff 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaPod Balkonem
  • Opening hours:Daje rowa 24h na dobe

Napisano 24 sierpień 2011 - 08:31

Panie redakturze ze śmisznej gazety jak Pan chcesz nowego artykuła o czymś o czym nie masz pojecia skrobnąć to poczytaj forum , bo nie będziemy sobie lipy robić :lol:
Już sie pismakom nawet wymyślać głupoty odechciało i wolą napisać temat na forum :lol:
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
0

#3 Użytkownik jest zalogowany   oguras 

• kozak
  • Lokalizacjathe Earth

Napisano 24 sierpień 2011 - 09:36

*
Popularny

Cytat

Podczas rejestracji na stronie sklepu każdy może wpisać że ma cholera wie ile lat a tak może nie być

Dołączona grafika
Civilization is a failure. . .
5

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Kaktus 

• Człowiek Konewka
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 24 sierpień 2011 - 10:16

*
Popularny

Odkąd Pan Donald T. zmiótł problem pod dywan, weryfikacji wieku nie ma ! I tak o to jedyną regulacje, de facto narzucona przez samych sprzedawców, chuj strzelił
4

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   mocarny_knur 

• kozak

Napisano 24 sierpień 2011 - 10:40

Wyświetl postUżytkownik stefanburczybrzuch dnia 24 sierpień 2011 - 08:29 napisał

Przede wszystkim wszystkich jestem na forum nowy:) i jeśli chodzi o dopalacze nie mam żadnego doświadczenia:)

I tak z ciekawości mam takie pytanie: Dopalacze można kupić nadal przez internet, więc jak sklepy radzą sobie z tym aby takowego produkty nie zamówił nieletni.? Podczas rejestracji na stronie sklepu każdy może wpisać że ma cholera wie ile lat a tak może nie być

Sory jak się ośmieszyłem ale nie mam z tym jeszcze doświadczenia (nie było okazji)

Powiedz no, jakim kretynem i pól mózgiem trzeba być żeby rejestrować się na forum i zadawać takie pytanie. Masz nas za idiotów ? debili ? nie musisz wszystkich mierzyć swoją miarą. Naprawdę myślałeś, że nikt nie zauważy, że jesteś podstawiony ? :fp:
Gratuluję wygranej w konkursie "kretyn tygodnia" :/
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Nycomed 

• kozak

Napisano 24 sierpień 2011 - 10:54

Wyświetl postUżytkownik mocarny_knur dnia 24 sierpień 2011 - 10:40 napisał

Powiedz no, jakim kretynem i pól mózgiem trzeba być żeby rejestrować się na forum i zadawać takie pytanie. Masz nas za idiotów ? debili ? nie musisz wszystkich mierzyć swoją miarą. Naprawdę myślałeś, że nikt nie zauważy, że jesteś podstawiony ? :fp:
Gratuluję wygranej w konkursie "kretyn tygodnia" :/

Może zróbmy temat "kretyn tygodnia" i wrzucajmy tam najgłupszego posta napisanego w danym tygodniu :D
Wszystkie moje słowa na forum to fikcja literacka.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   mocarny_knur 

• kozak

Napisano 24 sierpień 2011 - 11:00

Świetny pomysł postów nam nie zabraknie, można by pod koniec miesiąca wybierać "kretyna miesiąca" i ufundować nagrodę np paczka przeżutych gum orbit.
1

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Ruff 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaPod Balkonem
  • Opening hours:Daje rowa 24h na dobe

Napisano 24 sierpień 2011 - 11:15

Nie bo kurwa jak znam życie to ja wygram :lol: i sie będziecie ze mnie śmiać :tulimy:
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • Grupa: überModerator
  • gg:
    37750292

Napisano 19 wrzesień 2011 - 00:48

*
Popularny

dawajrowa, spójrz na swój post... a teraz trochę w lewo. Widzisz napisz "uzależniony od forum"? Jak chcesz mogę Ci to zmienić na "kretyn roku" i to od zaraz. Po co przyznawać tytuł tylko na tydzień, skoro można od razu na rok? Tylko jedno Twoje słówko. :cwany: Nie rozumiem, dlaczego tak naskoczyliście na gościa, skoro zadał normalne pytanie. Nieważne, czy zarejestrował się dla jaj, dla szpanu, czy dla informacji do artykułu. Forum służy również innym osobom. Takim, którzy odwiedzają nas właśnie dla uzyskania informacji. W tej sytuacji dowiedzieć się mogą o tym, że konsumenci substancji psychoaktywnych udzielający się na tego typu forach, to agresywne prostaki, których denerwuje każde pytanie, którego nie rozumieją. Nie podoba mi się to. Rozumiem, że ćpuńskie forum rządzi się trochę innymi prawami, niż poważne specjalistyczne fora dyskusyjne, jednak nie zmienia to faktu, że chamstwo, ignorancja i cwaniactwo nie jest tu mile widziane i następne takie wypowiedzi będą odpowiednio punktowane. Nie wymagamy tu żadnego wykształcenia, ani pełnej znajomości polskiej gramatyki. Doceńcie to i postarajcie się zachować względną powagę.
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
6

#10 Użytkownik jest zalogowany   Fiesta 

• uzależniony od forum

Napisano 19 wrzesień 2011 - 04:04

Dobrze że w tym temacie ktoś przywołał ludzi do porządku, jednak ja się tym ludziom nie dziwię, bo za wiele krzywd, oraz za wiele prześladowań spadło na ludzi, dlatego nie dziwi mnie, że gdy na forum ktoś się nawinie ze strony aparatu represji, to wtedy ludziom puszczają nerwy. Polskie więzienia są przepełnione naszymi ludźmi, a następne wiele tysięcy ludzi ma złamane życie przez aparat przemocy.
Ja w UCZCIWEJ dyskusji bym już na wstępie wbił w ziemię każdego zwolennika represji za posiadanie i zażywanie. Jednak co dla aparatu represji znaczy prawda, racja, uczciwość, twarde i logiczne argumenty? Nic! Ja przez 30 lat zawsze słyszę od aparatu represji jedno- albo przestaniesz, albo cię zniszczymy. Do tego łaskawie dodawano- wybór należy do ciebie... -sam sobie jesteś winny... Czasami też dodawano- dlaczego nie pijesz wódki?
Człowieku, jak chcesz uczciwej i bardzo merytorycznej, oraz szalenie ciekawej debaty o narkotykach, to ja ciebie zapraszam.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   kolekcjonerkosci 

• swojak

Napisano 19 wrzesień 2011 - 06:24

Wyświetl postUżytkownik stefanburczybrzuch dnia 24 sierpień 2011 - 08:29 napisał

1. Dopalaczy nie można już kupić ani w sklepach stacjonarnych, ani przez internet, zatem nie może ich zamówic ani czlowiek nieletni, ani człowiek niepełnoletni.

2. Jeżeli uda Ci się pozyskać takie środki- niezwłocznie spuść je w klopie %-) Nie zaczynaj zabawy w tym temacie.

Mam nadzieje, ze bardzo pomogłem. Pozdrawiam :)
1

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź