-
8 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Krótko i długotrwały wpływ na zdrowie kolekcjonowania
Napisano 15 październik 2009 - 18:17
Witam! Mam otóż to taki problem iż jakies 2 /3 tyg temu załapałem cholernego Bad Tripa po paleniu mieszanki.
Chodzi o to ze serducho mi wali przeokrutnie po spaleniu takiego czegoś i mam wrazenie że zaraz ,,zejde" .
Do kardiologa wybieram się dopiero 13 Grudnia i jeszcze przed wizytą u lekaża zamierzam sprawdzic czy wystapi taki Bad po spaleniu zwykłej MJ , więc pytaie: czy możliwe ze mój organizm reaguje tylko na skladnik w mieszankach? Czy po zwykłej tez tak będzie? Czekam na wasze porady czy oby napewno próbować spalić tą MJ czy nie ? Pozdrawiam
#2 Guest_MisterFister_*
Napisano 15 październik 2009 - 18:57
po paleniu mj nie powinien,a wszystko zależy od twojej psychiki.
a jak jest z tobą w przypadku ketów? (amphibi itp)
Napisano 15 październik 2009 - 19:41
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
Napisano 15 październik 2009 - 20:21
Runner - to sprawdze MJ i napisze co i jak ;) jak nie napisze znaczy ze jestem tym wyjatkiem :D
PS: wczesniej kolekcjonowalem mieszanki i bylo git. Ateraz 2 chmurki i juz panika ze cos jest nie tak ;/
Napisano 15 październik 2009 - 20:31
Napisano 15 październik 2009 - 21:42
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)
Napisano 16 październik 2009 - 12:55
Napisano 16 październik 2009 - 13:09
Trzeba zaczynać kolekcjonować w miłej atmosferze i w doborowym towarzystwie, najlepiej z chociaż jedną osobą której ufasz na 100% i która zna się na tym i wiesz, że w razie czego zajmie się Tobą.
Nie pisz posta pod postem!
Napisano 16 październik 2009 - 18:57
Jeszcze nie sprecyzowałeś ile spaliłeś? jeśli dużo to raczej normalne, że serce mogło się zbuntować. Pomyśl teraz, że to może był twój wkręt ??
Jeśli masz słabe serce to nie pal ani nie jedz piguł. Jestem więcej niż pewien jednak, że za dużo spaliłeś i jesteś zdrowy jak kuń :mrgreen:
Napisano 16 październik 2009 - 19:10
Napisano 16 październik 2009 - 21:48
Trzeciego dnia bylem juz wkurwiony nabilem na maxa wczorajsze szklo rozjebalem sie przed tv i zaczalem palic mialem lipna zapalniczke przez co zaczalem podgrzewac to gowno...
Musze powiedziec ze mimo ze trawe pale naprawde sporo czasu to o takich akcjach z sercem tylko slyszalem z opowiadan po tej akcji podziekowalem tej mieszance.
Natomiast milo zaskoczyl mnie magic dragon, faza znacznie bardziej ozywiona, przyjemniejsza i co najwazniejsze wkretowa.
#17 Guest_MisterFister_*
Napisano 17 październik 2009 - 06:17
Udostępnij ten temat:
-
8 stron
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Szybka odpowiedź