FORUM.DOPALAMY.COM: Krótko i długotrwały wpływ na zdrowie kolekcjonowania - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 8 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Krótko i długotrwały wpływ na zdrowie kolekcjonowania

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • gg:
    -

Napisano 15 październik 2009 - 18:17

Edit by Cichy Bob: Wątek do rozmów na temat wpływu na zdrowie uprawiania naszego hobby.

Witam! Mam otóż to taki problem iż jakies 2 /3 tyg temu załapałem cholernego Bad Tripa po paleniu mieszanki.
Chodzi o to ze serducho mi wali przeokrutnie po spaleniu takiego czegoś i mam wrazenie że zaraz ,,zejde" .
Do kardiologa wybieram się dopiero 13 Grudnia i jeszcze przed wizytą u lekaża zamierzam sprawdzic czy wystapi taki Bad po spaleniu zwykłej MJ , więc pytaie: czy możliwe ze mój organizm reaguje tylko na skladnik w mieszankach? Czy po zwykłej tez tak będzie? Czekam na wasze porady czy oby napewno próbować spalić tą MJ czy nie ? Pozdrawiam
0

#2 Guest_MisterFister_*

• Grupa: Guests

Napisano 15 październik 2009 - 18:57

być może jesteś uczulony na jakiś składnik mieszanki,pewnie jwh ;) nie wielu ludzi też tak ma,spróbuj innej mieszanki albo zaprzestań palenia tegoż wogólistycznie.
po paleniu mj nie powinien,a wszystko zależy od twojej psychiki.
a jak jest z tobą w przypadku ketów? (amphibi itp)
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Runner 

• eks Admin
  • Grupa: Zasłużony
  • Lokalizacjadopalaczowo

Napisano 15 październik 2009 - 19:41

Albo po porstu dobrze się skolekcjonowałeś i przesadziłeś trochę :) Kolekcjonuj mniej! :)
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 15 październik 2009 - 20:21

MisterFister - po pillsach nie zauwazylem tego przypadku . Wtedy palilem tak nagle bez wczesniej jakiegos bardziej przygotowanego S&S , poprostu spontan po chwili serce jak u kroliczka zaczelo bic i panika;/

Runner - to sprawdze MJ i napisze co i jak ;) jak nie napisze znaczy ze jestem tym wyjatkiem :D

PS: wczesniej kolekcjonowalem mieszanki i bylo git. Ateraz 2 chmurki i juz panika ze cos jest nie tak ;/
0

#5 Guest_MisterFister_*

Napisano 15 październik 2009 - 20:28

a co to za mieszanka?
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Runner 

• eks Admin
  • Lokalizacjadopalaczowo

Napisano 15 październik 2009 - 20:31

Nieee nie może byc... :) Ja myślę, że dobrze Ci "wchodzi" i to tylko dlatego. Nie panikuj man ! :)
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 15 październik 2009 - 20:37

Tego wielkiego Badtripa złapałem po paleniu Taifuna Orange , a ostatno przypaliłem Sencation Vanilla i to samo .
Runner- dzięki za słowa otuchy :) to mnie napawa pozytywizmem
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Administrators

Napisano 15 październik 2009 - 21:42

Odpuść na jakiś czas. Też tak miałem. Albo ja bym spróbował Magic Dragona, to inny typ zabawy, ale zaczynałbym od małej ilości ;)
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 16 październik 2009 - 12:35

inny typ? Co masz na mysli? i tak zanim załatwił bym sobie baku to mineło by sporo czasu bo jest lipa na mieście.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes

Napisano 16 październik 2009 - 12:55

Hmm, z tego co wyczytałem, to nie wpływa tak na psychikę, tylko rozwesela. Ja właśnie czegoś takiego szukam. Dzisiaj o ile będzie okazaja, to samemu zakupię Magic Dragon.

0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 16 październik 2009 - 13:00

No! pomyśle co i jak :D jak bedziesz miał daj znać jak z pulsem itp. bo nie chcę znowu sie zamartwiac tym problemem.
Hihu - piszac iż miałeś tak jak ja ...co dokładnie czułes??
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes

Napisano 16 październik 2009 - 13:09

Wkręcały mi się nieprzyjemne rzeczy, czułem niepokój. Serca napieprzającego się raczej nie boję bo to u mnie norma. Bardziej się raz przestraszyłem, jak czułem jakby mi serce po prostu przestało bić, ale to wkręty głupie :)
Trzeba zaczynać kolekcjonować w miłej atmosferze i w doborowym towarzystwie, najlepiej z chociaż jedną osobą której ufasz na 100% i która zna się na tym i wiesz, że w razie czego zajmie się Tobą.

Nie pisz posta pod postem!

0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 16 październik 2009 - 13:13

Ja natomiast czułem niepokoj serce tak waliło że kolega obok skyszał ;/ natomiast gdy zajmowalem sie czyms innym mialem wrazenie ze nie bije.. jeszcze podczas całej akcji miałem dziwne uczucie łaskotania przy sercu a zarazem lekkiego kucia .
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Dr.Smacki 

• kozak
  • LokalizacjaLas Vegas
  • gg:
    997

Napisano 16 październik 2009 - 18:57

Po prostu miałeś bad tripa to się zdarza, szczególnie podczas jesiennej szarówki. Gdybyś był naprawdę uczulony na sztuczny kanabinol finał tej sytuacji nie byłby taki łagodny moim zdaniem.
Jeszcze nie sprecyzowałeś ile spaliłeś? jeśli dużo to raczej normalne, że serce mogło się zbuntować. Pomyśl teraz, że to może był twój wkręt ??
Jeśli masz słabe serce to nie pal ani nie jedz piguł. Jestem więcej niż pewien jednak, że za dużo spaliłeś i jesteś zdrowy jak kuń :mrgreen:
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Runner 

• eks Admin
  • Lokalizacjadopalaczowo

Napisano 16 październik 2009 - 19:10

Ja się podpisuję pod tym co napisał doktor. Zresztą doktor to doktor...diagnoza postawiona :P Cisza i nie mrugac:D
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Pan Bober 

• Newbie
  • Pip
  • gg:
    brak

Napisano 16 październik 2009 - 21:48

Jakis tydzien temu kupilem Smoke tng palilem to jak mj i zastanawialem sie co ludzie w tym gownie widza, nastepnego dnia palilem ze szkla z cybuchem na ~2 wbitki, cos tam weszlo ale calkowity brak rozkmin samo upierdolenie.
Trzeciego dnia bylem juz wkurwiony nabilem na maxa wczorajsze szklo rozjebalem sie przed tv i zaczalem palic mialem lipna zapalniczke przez co zaczalem podgrzewac to gowno...
Musze powiedziec ze mimo ze trawe pale naprawde sporo czasu to o takich akcjach z sercem tylko slyszalem z opowiadan po tej akcji podziekowalem tej mieszance.

Natomiast milo zaskoczyl mnie magic dragon, faza znacznie bardziej ozywiona, przyjemniejsza i co najwazniejsze wkretowa.
0

#17 Guest_MisterFister_*

Napisano 17 październik 2009 - 06:17

z autopsji wiem , że niektórzy na psychodeliki są bardzo delikatnia.a zła podróż u nich występuje już po pierwszym kolekcjonowaniu.warto pierw zapoznać się ze swoim ciałem i nigdy nie przesadzać bo może się to skończyć źle... to nie alkohol, że się uwalisz porzygasz i uśniesz w upojeniu alkoholowym będą cię czekać dużo gorsze męczarnie psychiczne i fizyczne. Osobiście przeżyłem już 2-3 złe podróże z czego jedną tragiczną po magic dragonach gandzi i browarach,do tej pory nie wiem co bylo realem a dziką jazdą w autobusie,nie polecam nikomu.no chyba że emo , tym co lubię się katować :D
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 17 październik 2009 - 10:32

Dr.Smacki - spaliłem 3 zwykłe lufki z kiosku. to nie była duza dawka na początku wakacji spaliłem ok 4/5 ale to z jointa. Pozatym ostatnio 3 maszki Sencationa wywolalo na mnie to samo. Więc moze poprostu stosowac mniejsze dawki..
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   pedegefuuns 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    -

Napisano 17 październik 2009 - 20:46

Hihu i jak kolekcjonowałeś?
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   EL_Gawel 

• Advanced Member