jest na równi z progiem uzależniającym co amfetamina
Skąd wziąć Mefedron?
Napisano 16 listopad 2009 - 05:55
Mefedron podobno jest gorszy jeszcze bardziej od amfy, nazywany jest najsilniej uzależniającym środkiem na świecie, ale wiadomo wszystko zależy od osoby biorącej, bo ja po braniu Exclusive Gold w którym niby znajduje się mef to nie odczuwałem nawet tego samego dnia ciągąt do zaaplikowania sobie dawki, wolałem przypalić ; d
Napisano 16 listopad 2009 - 06:27
Dokładnie tak jak powiedziałeś, stopień uzależnienia zależy od psychiki osoby przyjmującej oraz dostępności danego środka. Ja tam kiedyś spróbuję mefkę i to nie to, że jestem ćpunem albo będę ją potem grzał :-P
Napisano 16 listopad 2009 - 07:25
[link usunięty]
Tutaj można kupić mefa %-) Tylko cena 63 zł za pigułki a w każdj po 150 mg wydaje się nie być zachęcająca, to lepiej samemu kupić 1 gram za 60 zł i zrobić 4 bombki, tylko gdzie można kupić czysty mef w Polsce...
Tutaj można kupić mefa %-) Tylko cena 63 zł za pigułki a w każdj po 150 mg wydaje się nie być zachęcająca, to lepiej samemu kupić 1 gram za 60 zł i zrobić 4 bombki, tylko gdzie można kupić czysty mef w Polsce...
Napisano 07 kwiecień 2010 - 10:32
W aptece??TZN?????
"Pamiętaj ćpunie młody nie ćpaj nigdy gdy nie masz wody"
Napisano 07 kwiecień 2010 - 11:26
sebastian43210 napisał:
przecież mefadron dostaniesz w aptece
Dziecko... a św. Mikołaj istenieje prawda? I nie mefadron, a mefedron, ale kto by się szczegółami przejmował ;)
I do Ciebie sebuś - posty nie muszą być jednozdaniowe, spokojnie możesz więcej napisać ...
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
Spoiler
Napisano 08 kwiecień 2010 - 07:58
wejdz na strone [link usunięty] tam powinnieneś znaleść coś dla siebie
Napisano 08 kwiecień 2010 - 08:46
Ej dziecko ile ty masz lat??? ;/
"Pamiętaj ćpunie młody nie ćpaj nigdy gdy nie masz wody"
Udostępnij ten temat: