FORUM.DOPALAMY.COM: Przygoda z Metylofenidatem - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Przygoda z Metylofenidatem

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   mathia11 

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Members

Napisano 09 sierpień 2011 - 10:06

Chciałem wam opowiedzieć mój sen. Przyśniło mi się coś takiego:
Witam jestem Adrian mam 18 lat oraz jestem nowy na forum ok przejde odrazu do tematu
2 lata temu chodzilem na terapie do psychiatry poniewaz nie moglem sie skupic na lekcji i nie przerywac jej toku,lekarz zapisywal mi rozne psychotropy ale zeby ich nie brac wmawialem ze jestem po nich spiacy ale mnie mdli i odstawialem .. pewnego razu doktor powiedzial ze pojawia sie nowy lek o nazwie Concerta i ze jest drogi poniewaz nie refenduje go NFZ i ok po zalatwieniu fizyty lekarz na probe wypisal mi recepte na opakowanie tego specyfiku.No i bralem po jednej tabletce przez tydzien i stwierdzilem ze nie chce robic sobie nie widocznych kajdanek i ograniczac sie umyslowo..tak wiec odstawilem to na 2 lata..wczoraj tj. 7/08/2011 moj ziomek nie mial skuna juz na dill wiec kombinuje co by tu wrzucci ..Jestem doświadczonym userem i wiem co i jak dziala ; D i tak
przypadkiem w ręku wpadło mi opakowanie Concerty za nim mowilem ze moze spróbuje wpisalem skladnik aktywny w google czyli Metylofenidat czytam na wiki ze dzialanie podobne do amfy i koki ale bardziej do koksu a nawet bardziej uwalnia dopamine czy cos takiego w tym ze koka daje wiekszego kopa bo natychmiast uwalnia hormony szczescia.tak więc na próbe ognia postanowilem wrzucic 6 tabletek o uwolnionym wchłanianiu 18mg jedna. po 30 minutach poczułem pierwsze efekty przy słuchaniu muzyczki czyli Wielki przypływ EUFORI,ZROZUMIENIA ZE ŚWIATEM,I WYOSTRZONE ZMYSŁY,I STRASZNĄ PEWNOŚĆ SIEBIE JAKIEJ NIGDY NIE MIALEM,wzrok stał sie wyczulony na najmniejszy nawet ruch..żadnych smug jak na fecie czy głupich paranoi poprostu haj haj haj ,wiec szybko poszedlem sie ubrac i ogarnąć i misja na miasto polatac hehe ) A muzyka jakiej slucham to HardSTYLE i HardCORe ktora sprawiała że czułem się zajebiscie i gdybym mial skrzydla to bym latał w przestworzach..
o godzinie 17. poczułem już najwieksze efekty dzialania pojawiła sie suchośc w ustach i szczekościsk który dosc mocno dał mi we znaki ;x ale to pewnie przez tą muzyke która ładowała mnie okropnie nie mogłem usiedziec na miejscu w autobusie wstałem i zaczalem tanczyc jak wariat ludzie patrzyli sie na mnie jak na debila ale gdy ktos ma dobrze to zawsze musi sie ktos krzywo gapic ale wiecie ocb .jedyne czego zaluje ze nie mialem gum do żucia wtedy nie ucierpialo by moje podniebienie ;DD ,Gdybym miał ocenić co jest lepsze MPH czy Feta zdecydowanie wybrał bym MPH . Koksu nie mialem okazji wrzucic ze wzgłedu na cene ktora dochodzi do 150zł za porcje .Fazka trzymała mnie do 7 rana a o 13 z trudem zasnąłem pospałem 4 h i obudzilem sie potem zasnalem jak susel o 24 zjazd nie jest przyjemny ale nie jest tez tragiczny w nocy włączyl mi się apetyt nawet ; )) faze oceniam na 10/10 poprostu ciezko to opisac spróbować trzeba ! wiem że cięzko ten Lek dostać ale warty do rekreacyjnego używia a nie brudny syf z ulicy.. jednym slowem towar pierwszy sort lek jest wpisany na Znajduje się w grupie II-P na wykazie środków odurzających i substancji psychotropowych. Dziekuje ze moglem sie z wami podzielic moimi przezyciami i wybaczcie za chaotyczne pismo z mojej strony !. Pozdrawiam serdecznie Mathia11
1

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   revanek 

• Member
  • PipPip

Napisano 15 sierpień 2011 - 21:52

Próbowałem Ritalin od gościa z Niemiec, który też ma w skladzie metylofenidat, tyle że szybciej się wchłania . Muszę przyznać, że bardzo ciekawa substancja, szkoda że tak ciężko ją dostać w Polsce. Jest tu jakaś zdrowa osoba, której udało się uzyskać reckę od polskich lekarzy? Czy takie coś może wypisać tylko psychiatra, czy każdy lekarz, macie jakieś oklepane gadki?
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   LJEND 

• swojak
  • Lokalizacja3miasto
  • gg:
    7380187

Napisano 07 listopad 2011 - 02:17

sorka, ze kopie troche

To normalne, ze jest problem ze snem po metylo? Walic sniff z wypelnieczami z tablet, czy jakos filtrowac? Wyciagac glowna sub?
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź