Witam

Otrzymałem dzisiaj paczke od mojego ulubionego sklepu

zamówiłem to co zawsze czyli- gryzli, bobi strong, black afgan, white widow z maczanek po 1g

przeglądając strone odnalazłem coś, co nazwą przypomina stare dobre sole i nie mysląc długo do zakupów dorzuciłem po pół grama ivoryego i coco powder. W sumie rzadko kiedy sniffam,( raczej bazujemy z ziomkami na własnych pomidorkach)

. Zamówienie dotarło po 2 dniach, wysyłka za pobraniem miała kosztować 17zł jednak przy odbiorze okazało się że jest za free

W sumie to zamówienie było na prawie 3stówki to i tak miły prezent, za co ogromny plus

w dniu wysłania paczki dostałem telefon, że będzie gratis, a mianowicie Koksik Evo

Otwieram paczke, wyciągam jak zawsze pierwsze maczanki, a potem 2 samarki gratisu z opisem, jedna- evo2, druga- "1" Plus fiolka evo-0,25g Myślę jest git

A potem zacząłem testy Koksika Evo
Nazwa: Koksik Evo
Od: dopeshop.net
Wygląd: Biały puder (śnieg)
Ilość: Sumując 3x0,25g
Dawkowanie zalecane:
100mg na start, ew. dociągać. Smak, gorzki ale ujdzie. Powiedziałbym- nawet czasem smaczne
Czas działania: Zajebisty stymulant ale uwaga, nie tylko

Czasem euforia brała góre

Naprawdę ciekawy temat, przed del. miałem okazje kilka razy testować ex kokolino i cherry koko od kolekcjonera, ale to za bardzo z butów wypierdalało i nie dało się normalnie funkcjonować w społeczeństwie

Koksik jest słabszy, lecz niektóre oddziaływania mogą przypominać witaminke m
Efekt działania: Do dwóch godzin.
Zjazd:
Dociągałem 3 razy po 100mg od 15 i jest ok, jak na razie pikawka szybciej pulsuje ale jest ok

...Ale ta chęć dociągnięcia jest silna

Podejrzewam że przy większej konsumpcji brak snu będzie normą
Opis:
Ciemny, cichy pokój. Temacik podzielony, to jedziemy

j/w pisałem, docigałem 3 razy po ok. setce. Ładuje się szybciutko, do kilkunastu minut jest już mocno
Uwagi:
Po oczkach coś tam widać, lecz jest ok

Łezka w oku i latająca szczęka jest, lecz do opanowania.
Wady i zalety:
Do złudzenia coś przypomina...

Dostałem za free, więc jak za darmo jest rewelacja, tylko nie wiem co z ceną na stronie bo cos chyba nie tak
Podsumowanie:
+sporo euforii
+dobra, lecz nie za ostra stymulacja
+jesteś w stanie skupić się na jednej, konkretnej rzeczy/pracy
+długość działania, i tutaj- nie jestem za bardzo ogarnięty w solach i rc, lecz wydaje mi się, że jest to to, czego szukałem

Czeka na mnie jeszcze zamówiony Ivory i Coco Powder, ale nie wszystko na raz
Minusów raczej nie widzę lecz jest zajebista chęć dociągania. Podczas szczytu działania można swobodnie się ogarniać wszędzie i cieszyć się wrażeniami bo naprawdę jest czym
Inne:
Jako że był to gratis, testowałem jako pierwsze- pewnie dlatego że były luzem koszulki

W najbliższym czasie dam znać jak ivory i coco, lecz patrząc na evo koksik i stare, dobre sprawdzone maczanki- nie powinno być lipy

Dodam na koniec, że kontakt jak i obsługa w tym sklepie jest bez wątpienia na wysokim poziomie.
Niestety, nie mam za bardzo do czego porównać bo sole stanowią mały procent mojego kolekcjonowania lecz dzięki koksikowi poczułem się jak młody bóg i wróciło trochę dawnych, dobrych wspomnień
NAJWAŻNIEJSZE: To w jaki sposób to działa na mnie wcale nie znaczy ,ze podziała tak samo na ciebie.
Dla ciebie może okazać się za mocne!
Pamiętaj o tym!