Strona 1 z 1
Ceny zagranicą Ceny narkosi i dopków w innych krajach
#1 Guest_American_*
Napisano 18 lipiec 2011 - 14:40
Witam. Chciałbym założyć temat o cenach u sąsiadów lub jeszcze dalej. Mogę się pochwalić cenami w USA gdyż byłem tam i testowałem. Dopalacze tam są ale słaby interes mają gdyż zwykłe biją ich z cenami. A teraz podam ceny w dużych miastach takich jak Nowy Jork czy Detroit.
Grass- 40$ za 5 g
Ekstazy- 20$ za 5 do 7 piguł
Heroin- 50$ za 0.5 g ( drogo )
Najlepsze... Kokaina- 20$ za 1 g w porównaniu do Koko z dopków kokainy wystarczy 50mg i jest błogo
LSD- 10$ za kartonik
Metamfetamina- 20$ za 1 g
Benzo około 200$ za 100 piguł... ceny tu się troszkę wahają w zależności od środka
Jakość towaru w USA jest powalająca... naprawdę mocny towar tam mają i zawsze masz ważony gram. Jeśli chodzi o dilerów można ich spotkać wszędzie. Niema problemu z dostępnością. Teraz Wy się pochwalcie swoimi info z podróży w innym kraju. ;-) Pozdrawiam
Grass- 40$ za 5 g
Ekstazy- 20$ za 5 do 7 piguł
Heroin- 50$ za 0.5 g ( drogo )
Najlepsze... Kokaina- 20$ za 1 g w porównaniu do Koko z dopków kokainy wystarczy 50mg i jest błogo
LSD- 10$ za kartonik
Metamfetamina- 20$ za 1 g
Benzo około 200$ za 100 piguł... ceny tu się troszkę wahają w zależności od środka
Jakość towaru w USA jest powalająca... naprawdę mocny towar tam mają i zawsze masz ważony gram. Jeśli chodzi o dilerów można ich spotkać wszędzie. Niema problemu z dostępnością. Teraz Wy się pochwalcie swoimi info z podróży w innym kraju. ;-) Pozdrawiam
Napisano 18 lipiec 2011 - 18:07
Użytkownik Szymek dnia 18 lipiec 2011 - 16:23 napisał
Berlin- maczanki po 25euro za 3g np. Maya, Double Dutch, DJ itp. Mj najmniej 7e za dobrą sztuke od turasa 
W tym temacie raczej chodzi o narkołyki a nie produkty i rc, bowiem można o tym poczytać normalnie w necie
Palimy zioło jakby to było czymś normalnym, więc nawet dzieci chcą spróbować...
"Historia zawsze się powtarza i nigdy nie przestanie"
"Historia zawsze się powtarza i nigdy nie przestanie"
Napisano 05 sierpień 2011 - 11:38
Malutka miejscowość w Czechach, 100 korun (ok. 16zł) za 2 gramy palenia od zaprzyjaźnionego przypadkowo przy ognisku uprawcy i palacza. Towar strasznie ostry, drapiący ale mocny. Kasę musiałem mu wciskać bo chciał dać za free. Ale to oczywiście miałem szczęście bo normalnie ceny ponoć nie odbiegają znacząco od tego co mamy w Polsce. A w dużych miastach dla turystów ceny wszystkich substancji są wysokie na czarnym rynku i trzeba się targować. Przy tym zaznaczam że sam nigdy nie kupowałem tylko znajomi i cen dokładnych nie pamiętam.
Wszystkie napisane przeze mnie posty są wyłącznie wytworem mojej wyobraźni i nie posiadają jakiejkolwiek wartości użytkowej.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź