FORUM.DOPALAMY.COM: KROKODIL - przerażający narkotyk - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 4 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

KROKODIL - przerażający narkotyk

#1 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 04 lipiec 2011 - 19:54

*
Popularny

Uwaga! (dodane przez: Greenboy)
Pozwoliłem sobie zmienić nazwę tematu, jako że dezomorfina jest substancją, która kiedyś była stosowana w medycynie i jej szkodliwość porównywalna jest z innymi opiatami/opioidami, a temat ten dotyczy dezomorfiny domowej produkcji zwanej potocznie w Rosji (bo stamtąd pochodzi) KROKODILEM, który jest toksyczną trucizną zawierającą wszelkie śmieci pozostałe po domowej syntezie.

Na europejskim rynku pojawił się śmiertelnie niebezpieczny narkotyk, przy którym nawet heroina czy "kompot", czyli specyfiki kojarzone z najczarniejszą stroną narkomanii, to ostra i ryzykowna, ale jednak uleczalna "zabawa". Natomiast nowy narkotyk to po prostu gnijąca śmierć od pierwszej dawki!

Szczególnie śmiertelne żniwo dezomorfina - bo o niej mowa - zbiera w Rosji. Policja wpadła niedawno na trop mieszkania w Ufie, w którym znajdowała się prowizoryczna wytwórnia tego narkotyku. Stamtąd pochodziła większość działek, w które zaopatrywali się okoliczni narkomani.

Dezomorfina zwana w Rosji pieszczotliwie "krokodylem" to narkotyk z tej samej rodziny, co inne opiaty: heroina, morfina czy kodeina. Jej produkcja jest niezwykle prosta - wykorzystuje się powszechnie dostępne w aptece lekarstwa, na zakup których nie potrzeba w Rosji recepty ani wielkich pieniędzy. Po kilku reakcjach chemicznych narkotyk jest już gotowy.

Jednak najbardziej koszmarną kwestią jest sposób, w jaki dezomorfina zabija uzależnionych - zaczynają oni, w dosłownym znaczeniu, gnić niczym trędowaci. Ciało pokrywa się sinymi planami, tworzą się rany, skóra odchodzi od mięsa. W najbardziej ekstremalnych przypadkach ciało... odchodzi od kości. W Internecie krąży film, na którym młody człowiek (który oczywiście na młodego nie wygląda) przychodzi do lekarza z nogą owiniętą reklamówką. Na pytanie, dlaczego trzyma nogę owiniętą folią, pokazuje, że w przeciwnym razie mięśnie całej łydki swobodnie zwisają, odsłaniając kości na niemal całym odcinku od kolana do stopy. "Krokodyl" go poszarpał.

Dezomorfina jest poważnym problem nie tylko ze względu na tragiczne skutki jej zażywania - przede wszystkim jest wyjątkowo łatwo dostępna. Nie trzeba znać dilera, czy kogoś, kto ma znajomych w narkotykowym półświatku. Nie trzeba też płacić słonych pieniędzy, jakie bądź co bądź kosztują "tradycyjne" opiaty - "krokodyl" jest ponad 10 razy tańszy. Szacuje się, że uzależnionych od dezomorfiny jest w Rosji 100 000 osób. Przyjmuje się, że coraz większe żniwo zbiera także na Ukrainie. Pozostaje pytanie, kiedy ta trucizna dotrze do Polski? Żywimy nadzieję, że nasze służby szybko będą w stanie rozpoznać zagrożenie i stanowczo mu się przeciwstawić.

źródło: http://facet.wp.pl/k...,wiadomosc.html
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
5

#2 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 04 lipiec 2011 - 20:01

Generalnie nie potrafię uwierzyć pismakom, ale zawsze uważałem, że opiatowcy to idioci, którzy za kilka chwil orgazmu potrafią zrobić z siebie śmiecia, więc ogólnie jestem temu badziewiu przeciwny. Branie czegoś takiego to zwykłe samobójstwo, a są jednak prostsze i szybsze sposoby.
1

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Ruff 

• uzależniony od forum
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaPod Balkonem
  • Opening hours:Daje rowa 24h na dobe

Napisano 04 lipiec 2011 - 20:15

Ooo widzę że coraz większy hajp na krokodylka :E
Z początku jak o tym usłyszałem to se myśle ale te kurwy mają dobrze :lol:
Ale jak troszkę więcej sie o tym syfie dowiedział odrazu odstąpiłem od próbowania tego :tulimy:
Ładnie najebane we łbie muszą mieć te ruski :cwany:
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Lifelover 

• uzależniony od forum

Napisano 04 lipiec 2011 - 20:26

Niech dotrze do Polski, głąby szybciej poumierają.
WBREW KARABINOM KRĄŻY HYDRO-CANNABINOL
1

#5 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 04 lipiec 2011 - 20:29

Lifelover faszysto :tulimy:
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   mocarny_knur 

• kozak

Napisano 04 lipiec 2011 - 21:11

http://www.youtube.c...d&v=rv1QAk2-8d8
http://www.liveleak....=5ad_1309055573
http://www.youtube.c...feature=related
:( :unsure:
1

#7 Użytkownik jest zalogowany   CinekMarcinek 

• Królik Doświadczalny
  • Grupa: Tester

Napisano 05 lipiec 2011 - 09:23

ostatni film to poprostu ja pierdole brak mi słów.....
Dołączona grafika

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)

Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak

Napisano 05 lipiec 2011 - 10:31

dobre kino mogli by dac do kampanii "powiedz narkotykom NIET" :E
Wszystko zmyślam... Niczego nie polecam...

Wszystkie dzieła sztuki mojego autorstwa, rękopisy jak i publikacje elektroniczne w internecie są chronione prawem autoskim (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631). Kopiowanie, cytowanie, wykorzystywanie bez wiedzy i zgody autora w rozumieniu pow. ustawy, w szczególności w powieściach fantastycznych, sci-fi, postępowaniach i protokołach zabronione.

Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy...
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   BlindGuardian 

• kozak

Napisano 05 lipiec 2011 - 10:39

O kurwa! Jak on chodzi na tej nodze? Ile to trzeba dawać w kanał żeby tak sie rozpadła?
Na forum wchodzę i opisuję swoje marzenia senne.
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   mef 

• uzależniony od forum

Napisano 05 lipiec 2011 - 11:24

o ja pierdole! ale kurwa nie żal mi tej baby co tam wyła sama sobie taki los zgotowała tylko kule w łeb jej trzeba było dać na chuj się męczyć i tak pewnie już nie żyje, tak więc czasem ćpuny warto się zastanowić co się bierze żeby nie skończyć... nawet nie wiem jak to określi bo to gorszę niż dno jest :unsure:
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   Ruff 

• uzależniony od forum
  • LokalizacjaPod Balkonem
  • Opening hours:Daje rowa 24h na dobe

Napisano 05 lipiec 2011 - 11:43

Ta kobita to na pewno nie efekt krokodylka bo już dawno widziałem ten filmik i była "bohaterką" filmów o mecie , fecie i w ogóle :lol:
Ale ten ostatni z nogą... ja pierdole co trzeba mieć z głową żeby doprowadzić sie do takiego stanu ? :huh:
Ruff ma HIV
Teraz Ty tesz masz HIF
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   aGlassOfMilk 

• kozak

Napisano 05 lipiec 2011 - 16:31

ładnie tam z tą panną
Dołączona grafika
0

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   maly_zed 

• kozak
  • Grupa: Members+
  • LokalizacjaCapitol City
  • Opening hours:24 hours

Napisano 05 lipiec 2011 - 16:51

Ale jazda, to już nie jest zabawa ......
"Te słowa muszą zabić, zatrzymać serce Z chromowanej stali Colt Peacemaker Dam dziś ci zagrać w rosyjska ruletkę Na nieświadomce z pełnym bębenkiem To jakbym podał cyjanek bez żalu W powietrzu zapach gorzkich migdałów Orzeł czy reszka, czuć chłód metalu I tylko ja znam trzecią stronę medalu"

Autor: Pih

0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   mocarny_knur 

• kozak

Napisano 05 lipiec 2011 - 16:56

Przejebane z tych ludzi nic nie zostało, kiedy dotrze do nas to będziemy mieli podobne obrazki na żywo(na [h] już są pytania jak przeprowadzić syntezę). Podobno te efekty to nie przez samą dezomorfine ale przez czerwony fosfor i jod, wiadomo ma być tanie to produkuje się jak najtaniej z byle gówna, zresztą to Rosja %-)
0

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak

Napisano 05 lipiec 2011 - 17:13

Wyświetl postUżytkownik dawajrowa dnia 04 lipiec 2011 - 20:15 napisał

Ładnie najebane we łbie muszą mieć te ruski :cwany:

widać że nie nocowałeś nigdy z ćpunami na dworcu centralnym w warszawie i nie wiesz do jakich poświęceń są zdolni rodzime ćpuny :tulimy:

Wszystkie dzieła sztuki mojego autorstwa, rękopisy jak i publikacje elektroniczne w internecie są chronione prawem autoskim (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631). Kopiowanie, cytowanie, wykorzystywanie bez wiedzy i zgody autora w rozumieniu pow. ustawy, w szczególności w powieściach fantastycznych, sci-fi, postępowaniach i protokołach zabronione.

Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy...
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   Herkules 

• kozak

Napisano 05 lipiec 2011 - 17:22

Kosztowałem..żyje..nie polecam..opiium dla debili?..wszystko jest dla idiotów..wybaczcie ale dla mnie kolejny populizm..wszystko ma swoje efekty uboczne..pamietacie jak o dopach i maryśce pisali?..kieruje się własnym rozsądkiem..

A herraa..hahaha..wypowiadają się masy które kosztowały cały oldschool :tulimy:

a sumując co do noclegu ze ćpunami..swego czasu miałem odpał na streetwalkera..przeszło 3 lata..ze 4 razy mnie wzieli za menela..ćpuna..męską kur..i kretyna...

co do głodu?..widocznie nie mieliście nigdy zwały..:) a jedynie osłabiliście swój organizm..

a co do nowości to Dezomorfina jest znana wiele lat..ja wiem o problemach z 2003 roku..ale o takich zmianach nie słyszałem..
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   Dziwadełko 

• swojak

Napisano 05 lipiec 2011 - 17:29

Wyświetl postUżytkownik Herkules dnia 05 lipiec 2011 - 17:22 napisał

a sumując co do noclegu ze ćpunami..swego czasu miałem odpał na streetwalkera..przeszło 3 lata..ze 4 razy mnie wzieli za menela..ćpuna..męską kur..i kretyna...
witaj w klubie :tulimy:

co do głodu?..widocznie nie mieliście nigdy zwały..:) a jedynie osłabiliście swój organizm..

a to do kogo miało być? do nich? do nas? list otwarty? bo ja na przykład miałem "zwałe".

a co do nowości to Dezomorfina jest znana wiele lat..ja wiem o problemach z 2003 roku..ale o takich zmianach nie słyszałem..

właśnie kiedyś słyszałem o krokodylu ale same pozytywne opinie też trochę zazdościłem że tak fajnie mają, a teraz proszę...

0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   mocarny_knur 

• kozak

Napisano 05 lipiec 2011 - 17:36

[warn=A.K.]Za podanie linku do strony z przepisem![/warn]

0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   inkubator 

• swojak

Napisano 05 lipiec 2011 - 17:42

To za dużo jak na moją głowę, nie chce mieć z tym nic wspólnego, ani więcej oglądać (nawet przez chwilę) tych i podobnych filmów. Ludzie to idioci - tyle powiem.
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   katalizator 

• swojak
  • gg:
    28823986

Napisano 05 lipiec 2011 - 17:45

*
Popularny

po objrzeniu tych filmów nie cpam juznic... POWODZENIA!!! CZOŁEM!!!

Edit by Greenboy: :E
4

Udostępnij ten temat:

• 4 stron +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Szybka odpowiedź