W związku z istnieniem na forum wielu tematów będących nie na miejscu oraz tematów, które nie zdobyły niczyjego zainteresowania (oczywiście oprócz Regulaminu) na przełomie czerwca i lipca podejmę się próby porządkowania forum, do czego zachęcam również pozostałych modów. Do reszty użytkowników kieruję się z prośbą o informowanie nas, jeśli Waszym zdaniem jakiś temat został usunięty lub przeniesiony niesłusznie. Nie zdarzy się to raczej, bo nastawiam się głównie na tematy-śmieci zakopane gdzieś w otchłani serwera. Zbędne wątki będą wstępnie jedynie ukrywane. Nie obawiajcie się o bałagan. Nie nasyfię. Chcę uniknąć dublowania tematów, które zdarza się coraz częściej, gdy ktoś nie może znaleźć właściwego miejsca na swoją wypowiedź, a takowy temat jest, tylko w innym dziale. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie, czekam na propozycje.
Strona 1 z 1
Wiosenne porządki 2011
Napisano 16 lipiec 2011 - 20:59
Green szacun za poświęcenie. Miło, że ktoś poświęca (PEWNIE SPORO) czasu dla forum. Mnie samemu ostatnio bardzo brakuje czasu nawet żeby tu zajrzeć a co dopiero mówić o jakiejkolwiek działalności na rzecz forum. Może własnie dlatego tak zwróciłem uwage na poświęcenie Greenboy'a i pragne zwrócić uwage wszystkich aby docenili to co inni robią dla forum gdy nam brakuje czasu bo to dzięki takim użytkownikom nawet po dłuższej nieobecności wiem, że forum nie zniknie i zawsze moge tu wrócić...
P.S.
Podziękowania należą się w sumie wszystkim użytkownikom, którzy poświęcają czas dla forum i tym, którzy potrafią to docenić i zazdroszczą innym posiadania czasu z pożytkiem wykorzysywanego dla forum. Mam nadzieje iż sam wkrótce poukładam moje prywatne sprawy i będę miał więcej czasu na i dla forum...
P.S.
Podziękowania należą się w sumie wszystkim użytkownikom, którzy poświęcają czas dla forum i tym, którzy potrafią to docenić i zazdroszczą innym posiadania czasu z pożytkiem wykorzysywanego dla forum. Mam nadzieje iż sam wkrótce poukładam moje prywatne sprawy i będę miał więcej czasu na i dla forum...
jeśli kogoś uraził ten tekst... To ma pecha. Mógł nie czytać.
Napisano 08 sierpień 2011 - 20:53
Dziś późnym wieczorem zabiorę się za przenoszenie tematów, które nie pasują do działów, w których się znajdują. Poza tym będę zamykał wyczerpane tematy i usuwał zbędne/głupie. Prośba do wiernych forumowiczów: jeśli zauważycie temat, który Waszym zdaniem został niesłusznie zamknięty/przeniesiony/usunięty, piszcie do mnie na PW. Generalnie nie wiem, na ile wystarczy mi dziś sił i pewnie nie zrobię wszystkiego według planu, dlatego proszę Was o pisanie do mnie lub raportowanie jakiegoś postu z tematu, który uważacie za zagubiony w niewłaściwym dziale lub tematu zbędnego, obraźliwego, powielonego (z linkiem do pierwotnego).
Prośbę mam również (taką osobistą) o nie pisanie postów w stylu: "Niech moderator usunie ten temat/post". Jeśli nikt z nas nie zauważył "postu, który trzeba usunąć", małe są szanse, że zobaczy Waszą prośbę w poście poniżej. Od tego jest przycisk "Raportuj", aby zgłosić dany post, czy użytkownika. NIE BÓJCIE SIĘ TEGO UŻYWAĆ !!! To przecież dla Was.
To jest właśnie właściwa droga Waszej komunikacji z moderacją w sprawach postów, tematów i użytkowników (których też można raportować). Raport nie musi być informacja negatywną i nie trzeba się go bać. Kiedy Greenboy wchodzi na forum zaczyna od raportów, potem czyta PW, a dopiero wtedy przechodzi do czytania zawartości forum. Wasze raporty nie zawsze też muszą być zaakceptowane, ale wtedy piszę do raportującego na PW, co, jak, i dlaczego.
Ot, takie tam zielone prośby...
Prośbę mam również (taką osobistą) o nie pisanie postów w stylu: "Niech moderator usunie ten temat/post". Jeśli nikt z nas nie zauważył "postu, który trzeba usunąć", małe są szanse, że zobaczy Waszą prośbę w poście poniżej. Od tego jest przycisk "Raportuj", aby zgłosić dany post, czy użytkownika. NIE BÓJCIE SIĘ TEGO UŻYWAĆ !!! To przecież dla Was.
Ot, takie tam zielone prośby...
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta

Fiesta
Spoiler
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Szybka odpowiedź