FORUM.DOPALAMY.COM: Wiosenne porządki 2011 - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1

Wiosenne porządki 2011

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • Grupa: überModerator
  • gg:
    37750292

Napisano 24 czerwiec 2011 - 23:04

W związku z istnieniem na forum wielu tematów będących nie na miejscu oraz tematów, które nie zdobyły niczyjego zainteresowania (oczywiście oprócz Regulaminu) na przełomie czerwca i lipca podejmę się próby porządkowania forum, do czego zachęcam również pozostałych modów. Do reszty użytkowników kieruję się z prośbą o informowanie nas, jeśli Waszym zdaniem jakiś temat został usunięty lub przeniesiony niesłusznie. Nie zdarzy się to raczej, bo nastawiam się głównie na tematy-śmieci zakopane gdzieś w otchłani serwera. Zbędne wątki będą wstępnie jedynie ukrywane. Nie obawiajcie się o bałagan. Nie nasyfię. Chcę uniknąć dublowania tematów, które zdarza się coraz częściej, gdy ktoś nie może znaleźć właściwego miejsca na swoją wypowiedź, a takowy temat jest, tylko w innym dziale. Jeśli macie jakieś spostrzeżenia w tym temacie, czekam na propozycje.
"Jesteśmy ofiarami totalitarnego systemu!"
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
2

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   ..::DXmeN::.. 

• swojak
  • Grupa: Members
  • Lokalizacja(dziki) zachód naszego 'wspaniałego' kraju

Napisano 16 lipiec 2011 - 20:59

Green szacun za poświęcenie. Miło, że ktoś poświęca (PEWNIE SPORO) czasu dla forum. Mnie samemu ostatnio bardzo brakuje czasu nawet żeby tu zajrzeć a co dopiero mówić o jakiejkolwiek działalności na rzecz forum. Może własnie dlatego tak zwróciłem uwage na poświęcenie Greenboy'a i pragne zwrócić uwage wszystkich aby docenili to co inni robią dla forum gdy nam brakuje czasu bo to dzięki takim użytkownikom nawet po dłuższej nieobecności wiem, że forum nie zniknie i zawsze moge tu wrócić...

P.S.
Podziękowania należą się w sumie wszystkim użytkownikom, którzy poświęcają czas dla forum i tym, którzy potrafią to docenić i zazdroszczą innym posiadania czasu z pożytkiem wykorzysywanego dla forum. Mam nadzieje iż sam wkrótce poukładam moje prywatne sprawy i będę miał więcej czasu na i dla forum...
jeśli kogoś uraził ten tekst... To ma pecha. Mógł nie czytać.
2

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • gg:
    37750292

Napisano 08 sierpień 2011 - 20:53

Dziś późnym wieczorem zabiorę się za przenoszenie tematów, które nie pasują do działów, w których się znajdują. Poza tym będę zamykał wyczerpane tematy i usuwał zbędne/głupie. Prośba do wiernych forumowiczów: jeśli zauważycie temat, który Waszym zdaniem został niesłusznie zamknięty/przeniesiony/usunięty, piszcie do mnie na PW. Generalnie nie wiem, na ile wystarczy mi dziś sił i pewnie nie zrobię wszystkiego według planu, dlatego proszę Was o pisanie do mnie lub raportowanie jakiegoś postu z tematu, który uważacie za zagubiony w niewłaściwym dziale lub tematu zbędnego, obraźliwego, powielonego (z linkiem do pierwotnego).

Prośbę mam również (taką osobistą) o nie pisanie postów w stylu: "Niech moderator usunie ten temat/post". Jeśli nikt z nas nie zauważył "postu, który trzeba usunąć", małe są szanse, że zobaczy Waszą prośbę w poście poniżej. Od tego jest przycisk "Raportuj", aby zgłosić dany post, czy użytkownika. NIE BÓJCIE SIĘ TEGO UŻYWAĆ !!! To przecież dla Was. :) To jest właśnie właściwa droga Waszej komunikacji z moderacją w sprawach postów, tematów i użytkowników (których też można raportować). Raport nie musi być informacja negatywną i nie trzeba się go bać. Kiedy Greenboy wchodzi na forum zaczyna od raportów, potem czyta PW, a dopiero wtedy przechodzi do czytania zawartości forum. Wasze raporty nie zawsze też muszą być zaakceptowane, ale wtedy piszę do raportującego na PW, co, jak, i dlaczego.

Ot, takie tam zielone prośby... ;)
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
0

#4 Guest_flash_*

• Grupa: Guests

Napisano 08 sierpień 2011 - 21:15

Ta opcja "raportuj" brzmi tak, jakoś... konfidencko :E
Ja się jej wstydzę :torba:
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Greenboy 

• Schizofrenik
  • gg:
    37750292

Napisano 08 sierpień 2011 - 21:26

Nikogo jeszcze nie sprzedałem, więc nie wiem, jak to jest, gdy coś brzmi konfidencko.
Chcesz o tym pogadać? :E
Fiesta
Dołączona grafika
Spoiler
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź