Strona 1 z 1
Na Damianie szukając zamiennika Greenway Speedway
Napisano 14 czerwiec 2011 - 19:31
Metodą ,,na oko" wywnioskowałam że aromatyczne ziólko w kadzidełku greenway speedway było damianą. chciałabym się dowiedzieć czy obecnie znacie jakieś inne mieszanki z tym ziółkiem czy w grę wchodzi jedynie domowe handmade
Napisano 14 czerwiec 2011 - 20:08
Ale dlaczego akurat na damianie ? przecież to tylko nośnik jest.
Napisano 14 czerwiec 2011 - 20:57
Jesli chodzi o greenway speedway z pyłków to nie był na damianie.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 15 czerwiec 2011 - 00:01
sam jestem ciekawy czy jest jakas maczanka na damianie? Tylko podkład? Tylko taki! ;p nei no zart damiana fajnie smakuje wiec czemu nie? po chuj palic jakies gałyńzie z krzaka podobne do herbaty? Wole damiane
Napisano 15 czerwiec 2011 - 00:45
Nie przesadzałbym z tym. Damiana nie jest taka zajebista. Po pewnym czasie sie nudzi a wręcz robi chujowa.

1) Wszystko co pisze na forum jest tylko wspomnieniem moich snów i fantazji.
2) Nawet jeśli zapomne dodać ,że jest to sen to patrz pkt 1.
3) Traktowanie moich postów na poważnie jest jak wierzenie w wielkiego potwora pod twoim łóżkiem ,który tylko czeka aż uśniesz. Czeka spokojnie. Ma czas :)
Pomogłem? Kliknij plusik na dole.
Napisano 15 czerwiec 2011 - 13:54
Może na pokrzywie ? Ma fajny smak podobny trochę do prawdziwego zielska
Napisano 21 czerwiec 2011 - 16:54
Nie wiem co ma na celu to analizowanie podkładu ziołowego na jakim robiony był GwSw? Najważniejszy składnik, w którym to było moczone jest i tak już nielegalny... 
Charakterystyczne, żółto-pomarańczowe płatki widoczne na zdjęciu http://img831.images...4/julek5337.jpg to kwiat dziewanny czyli mullein. Pokruszone i dodane do własnej maczanki poprawiają głównie wygląd gotowego suszu, na aromat zbytnio nie wpływając.
Podkład u pingwina, a podkład w pyłkach to też były dwie różne bajki. Odpuśćcie sobie.
Charakterystyczne, żółto-pomarańczowe płatki widoczne na zdjęciu http://img831.images...4/julek5337.jpg to kwiat dziewanny czyli mullein. Pokruszone i dodane do własnej maczanki poprawiają głównie wygląd gotowego suszu, na aromat zbytnio nie wpływając.
Podkład u pingwina, a podkład w pyłkach to też były dwie różne bajki. Odpuśćcie sobie.
Civilization is a failure. . .
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1