Ruszył proces ws. zabójstwa pod wpływem dopalaczy pod wpływem sześciu kapsułek środka o nazwie "amfibia"
Napisano 05 grudzień 2011 - 22:28
Napisano 05 grudzień 2011 - 22:32
A dopalacze były świetną wymówką dla przerażonych stanem latorośli. Co mieli mówić? Mamo, nafeciłem się? Nie - mamo, a kolega mnie poczęstował jakimś dopalaczem, myślałem, że to niewinna używka, nie gorsza od kawy czy herbaty
Napisano 06 grudzień 2011 - 03:28
Natomiast niepokoi mnie na tym forum fakt zgodnego poparcia dla kary śmierci! Żal mi was, oraz jednocześnie boję się was.
Napisano 06 grudzień 2011 - 07:35
Cytat
Teraz grypsera to nie to samo co kilkanaście lat temu, " szamaki "(czyt. grypsujący) są nieszanowani a wręcz olewani przez ludzi, którzy pozostali sobą, nadal żyją wg twardych zasad, ale jakby buntują się przeciw grypsującym, bo taki grypsiarz jak widzi, że leją grypsującego, musi go bronić, obojętnie czy musiałby lać brata czy ojca...
Wiem bo mam pełno sąsiadów, którzy siedzieli.
Wybaczcie za offtop
Napisano 06 grudzień 2011 - 09:46

Popularny
Napisano 06 grudzień 2011 - 10:18
Użytkownik Fiesta dnia 06 grudzień 2011 - 09:46 napisał
Mam nadzieję, że ten "morderca pod wpływem dopalaczy" właśnie na takich ludzi trafi
A ogólnie świetny post Fiesta.
Napisano 07 grudzień 2011 - 17:15
Cytat
Najważniejsze aby prawda nie wysyła poza mury- i nie wychodzi
Sam sobie przeczysz. Tworzy się legenda, którą ktoś ma słuchać i nieść dalej, ale nic nie wychodzi za mury. Średnio
Aczkolwiek zgodzę się w 100% z Tobą, że osoby słabe nie dadzą sobie rady tam, jednak nie można też powiedzieć, że każdy Cię sprzeda. Są też prawdziwi ludzie z charakterem, którym więzienie zmodyfikowało psychikę tak a nie inaczej, i nie sprzedadzą. Przykład - sąsiad.
Napisano 07 grudzień 2011 - 20:08
Użytkownik Motorniczy dnia 07 grudzień 2011 - 17:15 napisał
Aczkolwiek zgodzę się w 100% z Tobą, że osoby słabe nie dadzą sobie rady tam, jednak nie można też powiedzieć, że każdy Cię sprzeda. Są też prawdziwi ludzie z charakterem, którym więzienie zmodyfikowało psychikę tak a nie inaczej, i nie sprzedadzą. Przykład - sąsiad.
Zapytaj twojego dilera co myśli o mówiących "nigdy cię nie sprzedam" ludziach
Napisano 07 grudzień 2011 - 21:16

Pomoc