FORUM.DOPALAMY.COM: Nowe ziółka - FORUM.DOPALAMY.COM

Skocz do zawartości

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Nowe ziółka

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   HihU 

• pan Prezes
  • Grupa: Zasłużony

Napisano 01 listopad 2009 - 17:22

Od pewnego czasu słyszy się o nowych, ponoć totalnie odjechanych ziółkach z dopalaczy. Z tego co udało mi się dowiedzieć, to jedna z nich będzie się nazywała Mean Green, a druga będzie nową wersją starej, dobrze nam wszystkim znanej mieszanki ;)
Może Robal podsunie nam tu jakieś informacje?
"Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, dawka stanowi truciznę.."
Moje wypowiedzi na tym forum to fikcja literacka ;)

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   gidek 

• kozak
  • LokalizacjaGdynia
  • gg:
    1813504

Napisano 01 listopad 2009 - 19:41

Hym ciekawe jakiego rodzaju będą te mieszanki, krótko działające ale dobrze klepiące i mało ekonomiczne (Smoke, Magic Dragon, Dust) a może z długo działających, zastawiających końcową zamułkę (Snowy Power, N.O., TaiFun). Może dopalacze zrobią też własną mieszankę taką jak konkurencja (Rasta, Hardcore Fantastic Gold, Sensimilla), się zobaczy ; )
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   rookowa 

• swojak
  • Grupa: Members
  • LokalizacjaŁódź

Napisano 01 listopad 2009 - 22:42

Bardzo na nich liczę. Jakiś stuff dający haluny by się przydał.
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   N_N 

• swojak

Napisano 02 listopad 2009 - 00:00

Gdyby świnie miały latać miałyby skrzydła,nie?
Nie przejmujcie się tym że moje posty zmieniają treść przez pewien czas od napisania, moje myśli powstają szybko ale wolno obrastają w słowa, możecie tylko odczekać te, powiedzmy żeby był zapas, 2 godziny.
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Dr.Smacki 

• kozak
  • LokalizacjaLas Vegas
  • gg:
    997

Napisano 02 listopad 2009 - 14:57

rookowa napisał:

Moim zdaniem niemożliwe jest stworzenie mieszanki ziołowej powodującej całkowite halucynacje wzrokowe ( jeśli o takie ci chodziło ), omamy słuchowe i lekkie wzrokowe są możliwe nawet po mieszankach dostępnych na rynku.

Jednak nie ma tak silnego środka, który by zadziałał tak mocno na umysł wprowadzony poprzez układ oddechowy. ( jedynie salvia divinorium )
Nawet po LSD i grzybach typu cubensisy i mexico. nie zawsze dojdzie do mocnych halunów.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Voice 

• Newbie
  • Pip
  • gg:
    8821058

Napisano 03 listopad 2009 - 19:21

rookowa napisał:

tez tak mysle bardzo by sie przydala taka mieszanka ziolowa ktora dawala by haluny albo chociaz jakies dropy.
a najbardziej tesknie za Spice Diamond gdyby bylo gdzie to nawet nielegalnie bym go kupil :) (wychodzilo go bardzo duzo,dzialanie boskie,smak wmiare)
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Runner 

• eks Admin
  • Lokalizacjadopalaczowo

Napisano 03 listopad 2009 - 19:29

Przydało by się cos zamiast spice arctic. Jak dla mnie ta mieszanka to rewelacja no i oczywiście nie wspomnę o starym dobrym smoke'u. Te dwie mieszanki to mistrz! R.I.P. ;( :P
Nie popieramy zażywania substancji zabronionych przez polskie prawo ani substancji nie przeznaczonych do tego celu. Nie propagujemy narkotyków. Moje wypowiedzi na forum.dopalamy to nadzwyczaj wybujała fantazja.
Nie odpowiadamy za wypowiedzi użytkowników.
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   gidek 

• kozak
  • LokalizacjaGdynia
  • gg:
    1813504

Napisano 05 listopad 2009 - 00:06

Ja chcę jedynie coś ekonomicznego i długo działającego (bo kurde te nowe mieszanki trwające teraz po 20 min (po kupieniu 1 g opakowania Magic Dragon czułem, że to nie było już to a były 2 tygodnie przerwy) to są strasznie nieopłacalne i 4x zł wydaje się na wieczór (Smoke 1 g też poszedł w 3-4 h na 2 osoby) gdy w konkurencji za tą samą cenę można mieć coś co starczy na dłużej (nie będę wymieniał nazwy, bo nie chce reklamować :P). Spice Arctic byłby dobrym ziółkiem do przywrócenia, bo w smaku i działaniu był naprawdę ciekawy a mix z Genie miał moc ; )
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   ROBAK 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Sprzedawca
  • gg:
    2968667

Napisano 14 listopad 2009 - 19:21

Plotki ploteczki widzę się szerzą :) Przy kolejnej dostawie(w czwartek) w większości sklepów pojawi się nasz tajemniczy Mean Grean, trzeba bedzie sie spieszyc bo standardowo dostawa pierwsza bedzie dość skromna...Paliłem tą mieszankę z kilkoma bardzo zaawansowanymi kolekcjonerami i u wszystkich pokonała oczekiwania, będzie ślicznie, cierpliwości :) i piękny energetyk się szykuje, 3 h jak amphibia a kolejne 8 jak dobre ścierwo :) nie udało mi się przepić....:) pozdro!
Skolekcjonowałem: Diablo bzp,DiabloNonBzp,Lucifer,SpaceTrips,Kratom,Genie,MindCandy,RedHarts,Smoke,SmokeTheNext...,Ex-ses,Groove-e,Myster-e,Dust,MagicDragon,RedMercury,Sensation, AztekThunder,Zen,ZenUltra,AlmostSpring,SnowyPower,NaturesOrganic,Taifun,Chaos,ChillZone,ChillOut,Exclusive,Humer,HummerNonBzp,H2,RedStar,DynamindEuphoria,EagleEye3,Amphibia1,3,Ministry,SummerDaze,Groove,Trance,MoonDust,PurpleHeadphone,HappyPink,Trip-e,OrangeDragon,Bieluń8razy...+ulica...I to co sie nie zmiesciło...
0

#10 Guest_MisterFister_*

• Grupa: Guests

Napisano 14 listopad 2009 - 19:22

Robak, a kiedy będzie ten energetyk i napisz o zbliżonej cenie
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   ROBAK 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Sprzedawca
  • gg:
    2968667

Napisano 14 listopad 2009 - 19:32

Energetyk będzie do świąt, więcej nie wiem, i o cenach też mi nie wiadomo ale myśle że podobnie do amphibii a Mean Grean zapewne też około 40 pln jak reszta,z a to w środku jest go dwa razy więcej niż w standardzie :)
Skolekcjonowałem: Diablo bzp,DiabloNonBzp,Lucifer,SpaceTrips,Kratom,Genie,MindCandy,RedHarts,Smoke,SmokeTheNext...,Ex-ses,Groove-e,Myster-e,Dust,MagicDragon,RedMercury,Sensation, AztekThunder,Zen,ZenUltra,AlmostSpring,SnowyPower,NaturesOrganic,Taifun,Chaos,ChillZone,ChillOut,Exclusive,Humer,HummerNonBzp,H2,RedStar,DynamindEuphoria,EagleEye3,Amphibia1,3,Ministry,SummerDaze,Groove,Trance,MoonDust,PurpleHeadphone,HappyPink,Trip-e,OrangeDragon,Bieluń8razy...+ulica...I to co sie nie zmiesciło...
0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Afro 

• kozak

Napisano 14 listopad 2009 - 23:54

Ten energetyk mówisz, że przez 3 h jak żabki czyli co taka faza silnie euforyczna a potem jak po ścierwie, że nie ma dreszczy itd. tej trzęsiawki jak na zejściu z ministry...
Dołączona grafika
0

#13 Guest_MisterFister_*

Napisano 15 listopad 2009 - 10:35

Czekam ... czekam , mam nadzieję że pojawią się te nowości ,bardzo byłbym uradowany jakby były jeszcze przed 19tym bo mam ochotę na nie złą siekę gdzieś w klubie,tym razem bez pillsów ale na pozytywnej bańce . mean green nie źle by się komponował z miksem:
Dust jeżyna 0,5g + Magic Dragon Jabłko 1g + N.O. Truskawka 3g + Sencation blackberry 500 mg ; a jako gratisa bym se dobrał taifuna ;)
Także czekam z wielką nadzieją :D
0

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   A.K. 

• Inkwizytor
  • Grupa: Administrators
  • LokalizacjaPolska
  • gg:

Napisano 15 listopad 2009 - 12:09

Zrobiliście mi smaka z tym Mean Green... hmmm..... ciekaw jestem tylko, kiedy w końcu spełnią się marzenia wszystkich o mieszance które zastąpi nam Spice'a .......

A ten napój w jaki "porcjacj" będzie sprzedawany? Puszki czy buteki? Po ile l?
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson

Spoiler

0

#15 Guest_MisterFister_*

Napisano 15 listopad 2009 - 17:50

mnie również ciekawi ten energetyk co trzaska tak pozytywnie długo,a również jego cena
0

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   gidek 

• kozak
  • LokalizacjaGdynia
  • gg:
    1813504

Napisano 16 listopad 2009 - 05:50

Kurcze szkoda, że nie dziś, bo po południu pewnie wypłata przyjdzie i się coś zamówi a do czwartku nie będę czekał : P może się kupi ze stacjonarki jak będzie opakowanko 0.5 g w rozsądnej cenie.
0

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   michas28101991 

• Advanced Member
  • PipPipPipPip
  • gg:
    7957042

Napisano 08 grudzień 2009 - 21:10

Witam czy pojawi się coś nowego w kolekcji z niecierpliwością oczekuje na Hit :D
0

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   N_N 

• swojak

Napisano 08 grudzień 2009 - 22:21

Ostatnio Mean Green się pojawił,to tyle ale może do końca roku lub w styczniu znów coś nowego będzie bo wyprzedają stary towar.
Nie przejmujcie się tym że moje posty zmieniają treść przez pewien czas od napisania, moje myśli powstają szybko ale wolno obrastają w słowa, możecie tylko odczekać te, powiedzmy żeby był zapas, 2 godziny.
0

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   lubiecycki 

• Member
  • PipPip

Napisano 10 grudzień 2009 - 19:50

Jak myślicie , czy po delegalizacji w UK twórcy legendarnego Spice'a i Smoke'a wypuszcza jakieś dobre mieszanki legalne również u nas ?
0

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   sebastian43210 

• swojak

Napisano 09 kwiecień 2010 - 12:32

tak staff o efektach halunów mógłby zrobić furrore:)
0

Udostępnij ten temat:

• 2 stron +
  • 1
  • 2

Szybka odpowiedź